İkinci buluşmada otel ?

Hhaha Nıyetının sadece o olmadıgını anlamam gerekırmıs ..

Ya benım de sansıma ,3 senede bir kısıye de kendime de sans vereyım dedim gittim herhalde en sapıgını buldum

Ben şahsınıza demedim zaten, ama insan biraz düşünür önem verdiğin kadınsa değil mi? ben hayrola derim mesela. Dün 1 bugün 2. Ama genel olarak kadınları meta olarak gören erkek zihniyeti bariz var.
Yok tabii ki farkındayım demek ıstedıgınızın ne oldugunun..Ben de zaten kendımı kötü hissettim...

Kafanızı karıştırmanıza bile değmez. Engelleyin

Boşanan kadınlara nedir bu bakış açısı anlamadım ya ben hiç evlenmedim mesela yine de kendime yapılmış gibi sinirleniyorum son derece iğrenç, ötekileştirici buluyorum. Hemen yürüyen cinsellik olarak görüyorlar yahu pes.

Aslında benim de hatam , temmuzda iznini ayarla tatıle gidelim cok guzel bır yere gidecegiz beraber demiş. Onun da lınkını göndermıs.Salaş yerleri Urla gibi yerlerı cok sevdıgımden konusmustuk. Oradan foto video gondermıs. Ben de olabilir dıye konustum.
Yanı temmuza kadar zaten tanırım dıye dusundum.
Sanırım ben de ona o rahatlıgı verdım .. maalesef..
Ama yıne de 2. bulusmanın otelde olmasınını ıstemesı ,gercekten beni şoke etti

Son düzenleme:
Ben artık bunun sadece bosanan kadınlara oldugunu dusunmuyorum ama belki ciddi düsünecekse de bosanmıs olmam ve bir cocugumun olması gözden cıkarmasını daha kolay saglayacaktı.
Inanın ben de tam anlamadım. Bosandım aılemı yanıma aldım. Yanı ne bıleyım zaten korkarım cocugumun uzulecegı bir karar almaktan ,onun ıcın hep temkınlı davrandım bahsettım de kendısıne
az cok konustuk .Bir anda böyle bir dönüş yapması bana , kendımı kötü hissettirdi..
Bilmıyorum.. etkılendıgım ıcın de üzüldüm.

Ya benım de sansıma ,3 senede bir kısıye de kendime de sans vereyım dedim gittim herhalde en sapıgını buldum
Eee ama anladığım kadarıyla abimiz piyasaya hakim, otel listeleri filan cepte. Muhtemelen ilk değilsindir şimdiden yedektekilere link atmaya başlamıştır bile. Allahım erkeklerden tiksiniyorum ve erkek sinek bile görmek istemiyorum inşallah önümüzdeki yıllarda bu duygum hiç değişmez amin

Haklısınız..

Bir yönüyle haklısın evet sadece boşanınca olmuyor bekarken de benzer teklifler oluyor ilk görüşme için bile. Ama sanırım boşanınca daha çok olmasının nedeni kadının zaten daha önce cinsellik yaşamış olması bakire olmaması vs. Erkekler sadece cinsellik düşünerek birlikte olacakları kişilerin bakire olmasını tercih etmiyor bu sorumluluğu almak istemiyor bence.

Şuan fark yok diyebiliriz de ama boşananlara karşı bariz bir tık daha değişik davranılıyor, burda birçok konu gördük bununla alakalı. Erkekler şuan sıfır sorumluluk almak istiyor, aslında cinsellik aşkın doğasında var ama akışta yaşanıyor yani bende bunun bir sıralaması olduğunu düşünenlerdenim, çünkü sağlıklı ve uzun ilişkiler de bu temelden çıkan ilişkilerden oluşuyor.
Etki çok çabuk geçiyor , gözümün tutmadığı insanı sildikten sonra birkaç günde esamesi okunmaz. İnsandan bol ne var. Birde laf cambazlığı yapıyor komik ya. Link atması falan ne kadar amatör ve keko biri olduğunu gösteriyor kötü hissetmemek lazım cins cins tipler var ya böyle.

Benim için mesajı okuduğum aynı saniyede soğuma sebebi olurdu.iletişimi de bıçak gibi keser atardım. Amaç belli ama elinden de kaçırmak istemiyor. Çok itici.

Amaç saldırmak.

Yapıcı hiçbir unsur barındırmıyor.

Çok yakında borç ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…