- 14 Şubat 2016
- 575
- 595
- 39
-
- Konu Sahibi Angelsinthesky1
HhahaAnlardım da seni mi? Neyi anlarmış? İhtiyacı var kadının mı dermiş? Yani aslında rahatsız olsan da benim ihtiyacım olduğunu anlaman lazımdı mı demek istemiş?
Ünide birkaç kız arkadaşımla beraber bir grup erkek tarafından taciz edilip polis çağırmıştık. Bunlar kaçarken "biz de öğrenciyiz anlayın halimizden" demişlerdi.
Aynı sapık cümle.
Aynen öyleBiriyle 2. buluşmada cinsellik yaşayacaksam da otel linki atarak bu ihtimali sıfırlamış olurdu.
Ya benım de sansıma ,3 senede bir kısıye de kendime de sans vereyım dedim gittim herhalde en sapıgını buldumAma gideceğinizden ne kadar emin olmuş ki bir de size yakın bir yer tercih etmiş. Vay bee, bir de gelmek istemezsen istemezsin hemen koparıp atmana gerek yok diyerek üste çıkmaya çalışmalar. Zaten memlekette boşandıysan, ilk gün bile yatağa atılmak için bekliyor muamelesi görürsün. Abazalar için ölüp bitiyoruz zaten biz de
Ne yapacakmış otel odasında? Şiir okumak için mi çağırıyormuş?HhahaNıyetının sadece o olmadıgını anlamam gerekırmıs ..
Yok tabii ki farkındayım demek ıstedıgınızın ne oldugunun..Ben de zaten kendımı kötü hissettim...Ben şahsınıza demedim zaten, ama insan biraz düşünür önem verdiğin kadınsa değil mi? ben hayrola derim mesela. Dün 1 bugün 2. Ama genel olarak kadınları meta olarak gören erkek zihniyeti bariz var.
Sevişip sevgili olacaktık herhaldeNe yapacakmış otel odasında? Şiir okumak için mi çağırıyormuş?
Kafanızı karıştırmanıza bile değmez. EngelleyinMerhaba herkese ,
Uyutmayan derdim bir tuhaf maalesef.. Kafam karıstı sizlerin de fikrini almak ıstedim.
3 sene once bosandım, bütün sürecle ilgili konularım da var , bana cok cok güzel destek veren arkadaslar oldu burada , onlara tekrar sarılıyorum kocaman
Şimdi derdim şu ; 3 gün once ınstagramda beni biri ekledi ben de ismi soyadı benım bankadan müşterimle aynı , müşterimle de hıc yuz yuze gorusmedık whatsapp fotosu da bır film karakteri yanı hıc gormedım kendısını.Bu ıstegı de o kısı zannedıp kabul ettım ama o degılmıs.
Merhaba , ne güzelsin önerılenlerde cıkıyordun ortak arkadas olmamasına ragmen merak ettım aslında dedi.Ben de durumu anlattım sız benı sansa ekledınız yani diye?Bir de takıp ettıgı kısı sayısı 200 bile degil , fotolar güzel böyle yanı etkılendım aslında.Yanı böyle bir sürü kız ekleyen hesaplar olur ya öyle degıl.Özetle aynı sektörde baska bankada Genel Müdürlük'te calısıyor. Diksiyon , yazımı, iletişimi gercekten iyi numarasını paylaştı telde de konustuk. İlk defa bu sekılde tanıstıgım biri oldu, bugün yemek yiyelim diye teklif etti sahilde bulustuk nedense hıc tedırgın olmadım , gittim.5 saat oturduk sohbet muhabbet hıc sıkılmadım.(35 yasında benden 4 yas kucuk , 2 sene evlı kalmıs 3 sene once bosanmıs bu arada. Cocuk yok.)
Aksam eve vardın mı yazmıs, işte fasıla gidelim beraber , yerlerı gonderıyor konustuk olur gidelim diye sonra da temmuzda tatıl ıcın yer gonderıyor senı mutlaka buraya goturecegım yazmıs en son muhabbet sonunda dudakların cok güzel öp beni dıyor demis
Ben kızımı uyuttum , teli aldım elime otel lınkı gondermıs.
Burada bulusalım mı canım sana da uzak olmasın hem demısOtelde yanı otelde bulusmak 2. Gorusmede cok absurt degıl mı ya? Ben cevap veremedım kaldım öyle..
Hayır bosandıktan sonra yani 3 senedır de bır ılıskım olmadı, yanı normalı bu mu artık anlamadım?
Ufak bir hayal kırıklıgı yasadım
Son durum ;
Yazdım icimdekileri söyledim en azından , kendı kendıme kurup durmadım.
Bana göre seksin askla sevgiyle olanı güzel , nefsani istegi doyurmaya yönelik olanı degil.Sana göre de tam tersidir belki. Ben bu yasıma kadar otele hıc bu sebeple gitmedim, yazdım.Bu bana bıraz fazla geldi, kendimi kötü hıssetmeme sebep oldun.
Bir daha görusmek istemıyorum yazdım.
O da tekrar yazmıs , istemıyorsan gidilmez neden bu kadar buyuttun , haklısın belki ben de rahatsız olurdum ama anlardım da senı demıs.
Ben senınle otele gidelim bir daha bırbırımızı görmeyelım demedım ki. İstemıyorum dersın gitmeyız, ben senınle bir sürü plan yaptım etkılendım söyledım acıkca demıs.Senın zaten gecelik bir kadın olmadıgın yasam tarzından belli , üzüldüm gercekten bu sekılde dusunmene demis.
Ama hemen bagı koparmak , önyargı sadece demiş.
Tesekkür ederim , çok zarifsinizSizi zaten oldukça akıllı ve adımlarını doğru atmaya çalışan bir kadın olarak gördüm tebrik ederim. Kız evladın varsa önemli
Aslında benim de hatam , temmuzda iznini ayarla tatıle gidelim cok guzel bır yere gidecegiz beraber demiş. Onun da lınkını göndermıs.Salaş yerleri Urla gibi yerlerı cok sevdıgımden konusmustuk. Oradan foto video gondermıs. Ben de olabilir dıye konustum.Ama gideceğinizden ne kadar emin olmuş ki bir de size yakın bir yer tercih etmiş. Vay bee, bir de gelmek istemezsen istemezsin hemen koparıp atmana gerek yok diyerek üste çıkmaya çalışmalar. Zaten memlekette boşandıysan, ilk gün bile yatağa atılmak için bekliyor muamelesi görürsün. Abazalar için ölüp bitiyoruz zaten biz de
Ben artık bunun sadece bosanan kadınlara oldugunu dusunmuyorum ama belki ciddi düsünecekse de bosanmıs olmam ve bir cocugumun olması gözden cıkarmasını daha kolay saglayacaktı.Boşanan kadınlara nedir bu bakış açısı anlamadım ya ben hiç evlenmedim mesela yine de kendime yapılmış gibi sinirleniyorum son derece iğrenç, ötekileştirici buluyorum. Hemen yürüyen cinsellik olarak görüyorlar yahu pes.
Eee ama anladığım kadarıyla abimiz piyasaya hakim, otel listeleri filan cepte. Muhtemelen ilk değilsindir şimdiden yedektekilere link atmaya başlamıştır bile. Allahım erkeklerden tiksiniyorum ve erkek sinek bile görmek istemiyorum inşallah önümüzdeki yıllarda bu duygum hiç değişmez aminYa benım de sansıma ,3 senede bir kısıye de kendime de sans vereyım dedim gittim herhalde en sapıgını buldum
Eee ama anladığım kadarıyla abimiz piyasaya hakim, otel listeleri filan cepte. Muhtemelen ilk değilsindir şimdiden yedektekilere link atmaya başlamıştır bile. Allahım erkeklerden tiksiniyorum ve erkek sinek bile görmek istemiyorum inşallah önümüzdeki yıllarda bu duygum hiç değişmez amin
Bir yönüyle haklısın evet sadece boşanınca olmuyor bekarken de benzer teklifler oluyor ilk görüşme için bile. Ama sanırım boşanınca daha çok olmasının nedeni kadının zaten daha önce cinsellik yaşamış olması bakire olmaması vs. Erkekler sadece cinsellik düşünerek birlikte olacakları kişilerin bakire olmasını tercih etmiyor bu sorumluluğu almak istemiyor bence.Ben artık bunun sadece bosanan kadınlara oldugunu dusunmuyorum ama belki ciddi düsünecekse de bosanmıs olmam ve bir cocugumun olması gözden cıkarmasını daha kolay saglayacaktı.
Inanın ben de tam anlamadım. Bosandım aılemı yanıma aldım. Yanı ne bıleyım zaten korkarım cocugumun uzulecegı bir karar almaktan ,onun ıcın hep temkınlı davrandım bahsettım de kendısıne
az cok konustuk .Bir anda böyle bir dönüş yapması bana , kendımı kötü hissettirdi..
Bilmıyorum.. etkılendıgım ıcın de üzüldüm.
Ben artık bunun sadece bosanan kadınlara oldugunu dusunmuyorum ama belki ciddi düsünecekse de bosanmıs olmam ve bir cocugumun olması gözden cıkarmasını daha kolay saglayacaktı.
Inanın ben de tam anlamadım. Bosandım aılemı yanıma aldım. Yanı ne bıleyım zaten korkarım cocugumun uzulecegı bir karar almaktan ,onun ıcın hep temkınlı davrandım bahsettım de kendısıne
az cok konustuk .Bir anda böyle bir dönüş yapması bana , kendımı kötü hissettirdi..
Bilmıyorum.. etkılendıgım ıcın de üzüldüm.
Benim için mesajı okuduğum aynı saniyede soğuma sebebi olurdu.iletişimi de bıçak gibi keser atardım. Amaç belli ama elinden de kaçırmak istemiyor. Çok itici.Merhaba herkese ,
Uyutmayan derdim bir tuhaf maalesef.. Kafam karıstı sizlerin de fikrini almak ıstedim.
3 sene once bosandım, bütün sürecle ilgili konularım da var , bana cok cok güzel destek veren arkadaslar oldu burada , onlara tekrar sarılıyorum kocaman
Şimdi derdim şu ; 3 gün once ınstagramda beni biri ekledi ben de ismi soyadı benım bankadan müşterimle aynı , müşterimle de hıc yuz yuze gorusmedık whatsapp fotosu da bır film karakteri yanı hıc gormedım kendısını.Bu ıstegı de o kısı zannedıp kabul ettım ama o degılmıs.
Merhaba , ne güzelsin önerılenlerde cıkıyordun ortak arkadas olmamasına ragmen merak ettım aslında dedi.Ben de durumu anlattım sız benı sansa ekledınız yani diye?Bir de takıp ettıgı kısı sayısı 200 bile degil , fotolar güzel böyle yanı etkılendım aslında.Yanı böyle bir sürü kız ekleyen hesaplar olur ya öyle degıl.Özetle aynı sektörde baska bankada Genel Müdürlük'te calısıyor. Diksiyon , yazımı, iletişimi gercekten iyi numarasını paylaştı telde de konustuk. İlk defa bu sekılde tanıstıgım biri oldu, bugün yemek yiyelim diye teklif etti sahilde bulustuk nedense hıc tedırgın olmadım , gittim.5 saat oturduk sohbet muhabbet hıc sıkılmadım.(35 yasında benden 4 yas kucuk , 2 sene evlı kalmıs 3 sene once bosanmıs bu arada. Cocuk yok.)
Aksam eve vardın mı yazmıs, işte fasıla gidelim beraber , yerlerı gonderıyor konustuk olur gidelim diye sonra da temmuzda tatıl ıcın yer gonderıyor senı mutlaka buraya goturecegım yazmıs en son muhabbet sonunda dudakların cok güzel öp beni dıyor demis
Burada bulusalım mı canım sana da uzak olmasın hem demısOtelde yanı otelde bulusmak 2. Gorusmede cok absurt degıl mı ya? Ben cevap veremedım kaldım öyle..
Hayır bosandıktan sonra yani 3 senedır de bır ılıskım olmadı, yanı normalı bu mu artık anlamadım?
Son durum ;
Bana göre seksin askla sevgiyle olanı güzel , nefsani istegi doyurmaya yönelik olanı degil.Sana göre de tam tersidir belki. Ben bu yasıma kadar otele hıc bu sebeple gitmedim, yazdım.Bu bana bıraz fazla geldi, kendimi kötü hıssetmeme sebep oldun.
O da tekrar yazmıs , istemıyorsan gidilmez neden bu kadar buyuttun , haklısın belki ben de rahatsız olurdum ama anlardım da senı demıs.
Ben senınle otele gidelim bir daha bırbırımızı görmeyelım demedım ki. İstemıyorum dersın gitmeyız, ben senınle bir sürü plan yaptım etkılendım söyledım acıkca demıs.Senın zaten gecelik bir kadın olmadıgın yasam tarzından belli , üzüldüm gercekten bu sekılde dusunmene demis.
Amaç saldırmak.Ya gercekten samimi olarak soruyorum , bu yorumu begenme sebebınız nedir?
Arkadasınlarına bır derdını anlatıp ,onların da dalga gecmesi gibi.. ben bunu hıssettım bu yorumda ve üzüldüm.Kafam karıstıgı ıcın , konu actım sizlerin görüsünü almak ıstedim.
2016 dan beri burada bir sürü konu actım , gercekten kendılerı ıcın dua ettigim insanlar oldu burada.O kadar güzel destek oldular ki bana , kızsalar bıle bir amacı vardı yorumlarının...
Ama bu tarz yorumlardakı amac tam olarak ne çözemedım.
Çok yakında borç isterMerhaba herkese ,
Son durum ;