Kendisinden etkılenmemıs olsam zaten hıc kafa yormaz engellerdım dırekt, üstüne düsünmezdim bile.
İnanmak ıstedigim dogru , yanı kendimce ona da sebepler bulmak istedim.
Ama akısında olması konusunda da hak verıyorum size , cunku ben de aynısını düşünmüştüm.
Yani bir yakınlasma olur sonrası da gelir.
Planlı olarak su saatte surada sevısecegız gibi olması bana da uymadı.Ama özür dileyip anlattıgında da bazı seyler içime sindi.
Neden ben de ısrarcı olsun? Eger o da etkılenmemıs olsa , cok kolay bulamaz mı yatabılecegı birini sizce? Cunku bu konular artık biliyorsunuz eskısinden daha kolay artık..Bu da aklımı bulandırdı.
Yasayıp görmeye karar verdım.
Eger ısrarcı olursa farklı ilerlerse silerim ben de yoluma bakarım..
Bol oldugunun farkındayım inanın , tanısmak ıcın sürekli istek msj gelıyor hepımıze tahmın edıyorum.
Ama bir tek onu kabul ettım sebebımi de anlattım.
Etkılendıgım ıcın kafam karısmıstı aslında..
Cok cok ozur dileyerek yaziyorum, belki de ben asiri guvensizimdir erkeklere karsi bilemiyorum ki cok cok bi iliskim de olmadi ne yalan soyleyim.
Alintiladigim mesajlarında demissin ki, sevismek isteyen cok, bulamaz miydi, evet bulabilirdi ama onlar kolaydi, kolay olan zevk vermiyor olabilir bu beyefendiye.
Ikinci olarak neden insta? Bu beyefendi anlattiklarindan anladigim kadariyla gayet sosyal, isi gucu hali vakti yerinde biri, yuz yuze iletisim kurarak da bircok kisiyle tanisamaz miydi? Bence tanışabilirdi.
Bahsettigimiz kolay bulunabilen kisiler zaten bi arabaya, cepteki paraya kanmiyor mu? Evet amaci sadece seks degil belki ama adam seks + cinsel guvenlik beklediginden evlilik gecmisi olan bir kadini tercih ediyor olabilir (malum cinsel hastaliklar bu kolay iliskilerden yayiliyor)
Yani demem o ki seni (belki de bizler yaniliyoruz) kolay olmadigin icin cezbedici bulup bu telefonu edip ters kose yapmış olabilir. Belki engellemeseydin sadece istediği guvenli seksi alip toz olacakti ama engelledin ve cezbettin.
Ve evet bana da o telefon konusmasi cok klise geldi.
Bosanmis bir kadin olarak elbette iliski yasayacaksin, gencsin, kanin kaynıyor, belki sen de sadece seks isteyeceksin buna kimse yorum yapma haddine sahip degil.
Neden sen tercih eden olmayasin?
Adamla alakali aklina bir kere suphe dustu, cidden hoslanmis olsan bence o suphe dusmezdi. Sonucta tecrübesiz bi genc kiz değilsin, birseylerin yanlis oldugunu hissetmiş olmalisin ki rahatsizlik duydun, engelledin ve buraya yazdin.
Ben beyefendiye olumlu bakamadim, uzgunum.
Ekleme: link attigi oteli inceledin mi?