İkinci bebeğine hamile olanlar ; bir sorum var ???

Cesaretinbedeli

Yine yeni yeniden...
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2007
150
9
Arkadaşlar ben Allah'ın izniyle ikinci bebeğime hamileyim.18. haftam bitecek neredeyse 19. haftaya gireceğim... ılk bebeğim kız...Şimdi 3 yaşında. Kızımda hamileliğimin 14.-15. haftasında bebek hareketlerini gayet net hissetmeye başlamıştım. Şimdi okuduğum yazılarda ikinci bebekte 16. haftadan itibaren hareketlerin hissedilebildiği söyleniyor... En son 1 hafta önce kadar gittim doktora. Gelişimi gayet iyi.. Fakat 19. haftaya girecek olmama rağmen daha hiç bir şey hissetmedim... Bu normal mi acaba?

Vücudumu dinlemekten yoruldum gerçekten... Böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba ???

canim benim 3. hamiligim ilki 13 haftalarda kibirdardi çok erken kibirdadi bigi geldi bana ama 2 ve 3.de 15-16. haftalar kibirdayama basladilar. dr gelismi gayet iyi dediyse sorun yoktur ins. zamani vardir belki canim

canim bende aynen senin gibiyim sen gobeyin altinda hissedeceksin dikkatli bak goruceksin bende de yeni yeni başladı

canım;
ilk bebeğim erkekti hareketini 16 haftalıkken hissetmiştim şimdi ikinciye hamileyim değişmezse :-) kız olacak ve 20. haftadan sonra hareketlerini hissetmeye başladım.

X