ikinci bebeğine doğum yapmış anneler buyrun sohbete:)

Selam canım. Bence hayattaki en güzel kurşunu yemişsin Allah tamamına erdirsin inş. Sakın korkma bende ikinci bebeğimi epidural sezeryanla dünyaya getirdim bayılmadan doğar doğmaz evladını görmek müthiş bir şey. Hem ayılma derdinde olmuyor. İki evladının arası çok az diye sakın üzülme. İleride bunun güzelliğini daha iyi anlarsın.iyiki böyle olmuş dersin. Benim oğlum 11yaşında KIZIM iki buçuk aylık. Sen neden bu kadar ara verdin diyebilirsin. Benim rahatsızlığım vardı onun geçmesini bekledik. Yoksa bu kadar aradan sonra çok zor. Ama tatlı zorluklar.
Allah tamamına erdirsin canım.

amiin inşallah.

uzun aradan sonra bebiş zor valla:) ama her zorluğa deyiyolara kızçelerimiz dimi canım

amiin inşallah.

uzun aradan sonra bebiş zor valla:) ama her zorluğa deyiyolara kızçelerimiz dimi canım

Evet zor. Ama kızımın gülen yüzü her zorluğa değiyor. oğlumun yaşının büyük olması bana avantaj oldu aslında. Bana çok yardımcı oluyor. Kardeşinin olmasını çok istemişti. Birde kız kardeş olunca bir başka seviyor. ikisinide çok seviyorum.

Benim oglumda ayni...kiz kardes cok istedi deli oluyo valla canm oglum.

2yas ara ıle ıkı oğlum var bakalım buyuyunce nasıl olcak ben ucuncuyude dusunuyorum belkı kız olur hayırlı evlat olması önemlı tabıkı ama gönul kızda ıstıyor

selam herkesee
bir oğlum var 2,5 yaşında ve şuan ikiz kızlarıma hamileyim
mayısta doğum gözüküyor ama ikiz oldukları için erken de gelebilirler
herkesten herşeyden çok oğlumu düşünüyorum ama şuan oda çok heyecanlı çok istiyor kardeşleri
ikizler benim deyip duruyor herkese
bakalım doğumdan sonra bizi nasıl bir hayat bekliyor

ama çocuğumuzun kardeşi olması gerçekten çok mükemmel birşeymiş
çok mutluyum iyikide hamile kalmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…