Gercekten birinci olduktan sonra baya ara verince insan nekadarda olsa zorlaniyor...
Allah sabrini veriyor ama..cok sukur
Kızlarımın arası 3,5 yaş... Fark çok olsa rahat mı olurdu, diye düşünüyordum, değişmiyor galiba :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten birinci olduktan sonra baya ara verince insan nekadarda olsa zorlaniyor...
Allah sabrini veriyor ama..cok sukur
Hangi yöntem diye sorsam sakıncası var mı?Küçük 6 aylık ve eşim 3. istediğini açıkça belirtti, ne yapacağımı bilemiyorum.Beni fabrika sanıyo :84:
Ben tek yumurta ikizlerimden birini kaybettimyoksa şimdi 3 kızım vardı. Ben kıza düşkünüm, anneyle sırdaş, arkadaş, yardımcı ...
Benimde 6 yasinda ve 53 gunluk 2 tane oglusum var
Simdiden abisi kardes buyusunde oynayalim,ayni odada yatalim diye dort gozle bekliyor
Rabbim herkezin yavrusunu korusun,hayirli,saglikli omurler nasip etsin...
canım benimde 2 yaşında bir oğlum var.. spiralle korunmama rağmen hamile kaldım
sonra baktıkki ikizlermiş, doğal yolla oldu yani..
şimdi 3 çocuk olacak inşallah doğum sırasında tüplerimi bağlatacam ben eşimle konuştuk doktorumda onayladı..
canım benimde 2 yaşında bir oğlum var.. spiralle korunmama rağmen hamile kaldım
sonra baktıkki ikizlermiş, doğal yolla oldu yani..
şimdi 3 çocuk olacak inşallah doğum sırasında tüplerimi bağlatacam ben eşimle konuştuk doktorumda onayladı..
Herkesin bebeği uyuyor mu, bir ben miyim bu saatte bebek bakan :111:
meryemcim benim arkadaşımda sen gibi spiralle hamile kalmıştı ilk oğlu daha 1yaşındaydı...yıllar geçti şimdi 3.yü doğurdu 4aylık oldu bile:)
kısmet işte Allah olmasını istemişse hiç birşey engel olamıyo...
ben de 3 aylık bebegi olan ve bir de 2 buçuk yaşında bir kızı olan bi anneyimm beni de alın aranıza lütfeen:))
ben de 3 aylık bebegi olan ve bir de 2 buçuk yaşında bir kızı olan bi anneyimm beni de alın aranıza lütfeen:))
ne güzel arkadaşım benimki de temmuz doğumlu 2010 ben de istiyoru ama kararsızım ikisinede yetişemem diye bir de çalışıyorum benim kız çok aksi ikinci olursa ne yapwrı bilemiyorum
slm iki cocuklu hatunlar
benimde size bi sorum olacak
gerci bu ara herkese soruyorum :)
oglusum suan 17 aylik esim 6 aydan beri oglana kardes istiyor
onceleri karsi ciktim ama bu ara bende sicak bakiyorum bu fikre
ama kafam cok karisik
oglan agustosda 2 olacak
bende allah nasip ederse mayis, haziran gibi hamile kalirsam oglanla bebisin arasi 2,5 yas olacak
sizce iyimi yas farki ?
beraber oynasinlar, cogu seyi beraber yapsinlar istiyorum
ama bi taraftanda buyuge haksizlik olurmu diyorum
kucukle ilgilenemeseem yeterince diyorum
onu dusun bunu dusun cikamiyorum isin icinden
oglum cok hareketli bir bebis ama cokda zeki
onunla oyun oynayacaksin, ilgileneceksin tamam
baska bi sey istemez kuzucum
yeme problemi yok kim yedirirse kim ne verirse hupletiyo istahi super yani
uyku problemi deseniz hic yok
yatagina alisik uyku saati gelince yatagina birakip cikiyorum kendisi uyuyor
aksam 9 da yataga koyuyorum sabah 10 a kadar uyuyor
oglenleri 3 saat tekrar uyuyor
kisacasi suan rahatim
napsam bilmiyorum
cocuklardaki 2 yas sendromundan filanda korkuyorum
huyu degisirse mizmiz bir cocuk olursa diye
ama 2 yas atlatsin 3. yasi gecsin okula baslasin hele filan dersemde iyice kalip gidecek
Herkesin bebeği uyuyor mu, bir ben miyim bu saatte bebek bakan :111:
slm iki cocuklu hatunlar
benimde size bi sorum olacak
gerci bu ara herkese soruyorum :)
oglusum suan 17 aylik esim 6 aydan beri oglana kardes istiyor
onceleri karsi ciktim ama bu ara bende sicak bakiyorum bu fikre
ama kafam cok karisik
oglan agustosda 2 olacak
bende allah nasip ederse mayis, haziran gibi hamile kalirsam oglanla bebisin arasi 2,5 yas olacak
sizce iyimi yas farki ?
beraber oynasinlar, cogu seyi beraber yapsinlar istiyorum
ama bi taraftanda buyuge haksizlik olurmu diyorum
kucukle ilgilenemeseem yeterince diyorum
onu dusun bunu dusun cikamiyorum isin icinden
oglum cok hareketli bir bebis ama cokda zeki
onunla oyun oynayacaksin, ilgileneceksin tamam
baska bi sey istemez kuzucum
yeme problemi yok kim yedirirse kim ne verirse hupletiyo istahi super yani
uyku problemi deseniz hic yok
yatagina alisik uyku saati gelince yatagina birakip cikiyorum kendisi uyuyor
aksam 9 da yataga koyuyorum sabah 10 a kadar uyuyor
oglenleri 3 saat tekrar uyuyor
kisacasi suan rahatim
napsam bilmiyorum
cocuklardaki 2 yas sendromundan filanda korkuyorum
huyu degisirse mizmiz bir cocuk olursa diye
ama 2 yas atlatsin 3. yasi gecsin okula baslasin hele filan dersemde iyice kalip gidecek
bende bu saatlerde cadı kızımı sallıyo oluyorum hemde her gece![]()
meryemcım burda da buldum senıbisey sorcam sana maşallah oncelıkle oglun nsaıl kenıd kendıne uyuyuyor bende oglum o skeılde uyuusn ıstıyorum ama nasıl alıstırcma bılmıyorum beısgınıe koyugum an kalkıyo ayaga bırakıp gıdersem de aglıyor nasıl alıstrıabılırım sence:26:
selam canım
özellikle bişey yapmadım aslında oğluma
bebekliğinden beri her akşam uykusu geldiğini anladıktan sonra kucağıma aldım odadaki herşeye ve babamıza iyi geceler deyip odasına götürdüm
odasında girdiğimde hiç lambayı yakmadım yakmamda loş bir aydınlık vardır zaten odada
eşorfmanlarını giydiririm ama bütün bunları yaparken oğlumla hep konuşurum,hadi eşorfmanlarımızı giyelim şunu yapalım vs gibi..
odasında duvarlarda hayvan stickerları var,ben onlarlada konuşurum,kurbağamız vardır mesela hep ona hitaben konuşurum
oğlumu bu esnada yatağına koyarım sütünü veririm eline o içmeye başlar bir yandanda beni dinler
ben kurbağaya o gün neler yaptığımızı anlatırım
'' kurbağa biz bugün babayla işe gittik çalıştık yorulduk hakanı(oğlumun adı) çok özledik,hakanla oynadık vs o günümüzü oğlumun anlayacağı şekilde
kısa ve net cümleler kurarak anlatırım..sonra oğlum sütünü içiyor hala vede beni dinliyor gözleride kaymış
ben devam ederim hadi kurbağa sende yat uyu gece oldu,yorulduk artık uyuyalım derim,sabah görüşürüz derim ve o duvardaki bütün stickerlara yani hayvanlara iyi geceler derim
oğlumda iyi geceler kurbağa,ayıcık vs der..
birazda oğlumu severim saçlarını okşarım öperim hadi uyu felan derim beklerim oğlum uyuyakalır
uyumazsa konuşurum onunla bişeyler anlatırım hikaye gibi vs öyle uyur gider
son günlerde hiç bekletmiyor anne uyuyacam sen git bekleme diyor