• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci bebeğine doğum yapmış anneler buyrun sohbete:)

kızım dün gece hiiiiç uyumadı :( burnu tıkandı mümükleri akıyo...hasta oldu kuşum:(
sabah dr.götürdük...

bayanlar benım 1.5 yasında oglum var 2. ye hamıleyım ama sunu merak edıyorum bılenınız varsa 2. sezaryan dahamı zor ılkı gıbımı yoksa bıtek sezerynden korkuyorum nasıl bakıcamıda bılmıyorum ıkısıne bırden oda ayrı
kaza kursunu işte.....

bayanlar benım 1.5 yasında oglum var 2. ye hamıleyım ama sunu merak edıyorum bılenınız varsa 2. sezaryan dahamı zor ılkı gıbımı yoksa bıtek sezerynden korkuyorum nasıl bakıcamıda bılmıyorum ıkısıne bırden oda ayrı
kaza kursunu işte.....[/QUOTE

ay canım öncelikle sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin rabbim
bende korunmama rağmen ikinciye hamile kaldım 2 yaşlarında bir oğlum var
hamile kalmama şaşırdım bir şok yaşadım üstüne birde ikiz olduğunu öğrendik ayrıca bir şokta bu yüzden yaşadık
neyse şimdi alıştık sevdik benimsedik dört gözle doğmalarını bekliyoruz

canım bende ilk doğumumu sezeryanla yaptım hiiiç bir sıkıntım olmamıştı
bundanda açıkcası korkmuyorum ben doktoruma çok güveniyorum bir sıkıntı olacağını hiç aklıma bile getirmedim
bence sende böyle şeylere takılıp üzme canını sağlıklı gebelik ve doğum dilerim şimdiden sana

mrb arkadaşlar.benim 21 aylık ve 8 aylık olmak üzere 2 kızım var Allah bağışlasın.büyük kızım 5 aylıktı küçüğe hamile kaldım.çok güzel tarafları olsa da zor tarafları da yok değil.küçük kızıma zarar veriyor büyüğü o yüzden büyükle kavga ediyoruz biraz ama o da daha çok küçük kiii:( ilk doğum normal oldu artık nasıl korktuysam 2 yi hiç bir sorun olmamasına rağmen sezaryenle dünyaya getirdim.iyi ki de öyle yapmışım ben çok daha rahatmış.Allah herkese evlatlarından ötürü yüzünü güldürsün.Rabbim evlatla imtihan etmesin,acılarını göstermesin.amin:))

mrb arkadaşlar.benim 21 aylık ve 8 aylık olmak üzere 2 kızım var Allah bağışlasın.büyük kızım 5 aylıktı küçüğe hamile kaldım.çok güzel tarafları olsa da zor tarafları da yok değil.küçük kızıma zarar veriyor büyüğü o yüzden büyükle kavga ediyoruz biraz ama o da daha çok küçük kiii:( ilk doğum normal oldu artık nasıl korktuysam 2 yi hiç bir sorun olmamasına rağmen sezaryenle dünyaya getirdim.iyi ki de öyle yapmışım ben çok daha rahatmış.Allah herkese evlatlarından ötürü yüzünü güldürsün.Rabbim evlatla imtihan etmesin,acılarını göstermesin.amin:))

Allah bağışlasın canım...araları çok az gerçekten...zor yaa
ama ilerde çok rahat edicen.

Allah bağışlasın canım...araları çok az gerçekten...zor yaa
ama ilerde çok rahat edicen.

evet:)) ben de öyle teselli ediyorum işte kendimi.

kaza kursunu işte.....

Aaaaa, kardeş iyidir... Bir çocuk hiç çocuk derler.... Ben de 2 sezeryanlıyım...Küçük bugün 7 aylık oldu :emir_bebek: Sezeryanım ilki kadar iyi geçmedi benim.Umarım sana öyle olmaz... Çocuğuna nasıl bakacağını dert eden bir anne eminim iyi bir şekilde bakar :34:

Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin... Temennilerinizi okuyunca ben de "Amin" demek istedim...

iki cocuk arasi yakin olmasi nasil zormu annisler...

Benim buuyuk oglum 6 yasinda ufakligim 2.5 aylik babasi ufakligin yanina yaklasinca oglumda hemen babanin yanina gidip hep dikkatleri ustune cekmeye calisiyor;) ...

iyiki diyorum daha kucuk degildi buyuk oglum yoksa gercekten cok zorlanirdim....

Bazen buyuk oglum bana diyorki, anne! dolapta sut var neden senin memisten sut iciyor kerem bey diyor :52::27::49:

iki cocuk arasi yakin olmasi nasil zormu annisler...

Benim buuyuk oglum 6 yasinda ufakligim 2.5 aylik babasi ufakligin yanina yaklasinca oglumda hemen babanin yanina gidip hep dikkatleri ustune cekmeye calisiyor;) ...

iyiki diyorum daha kucuk degildi buyuk oglum yoksa gercekten cok zorlanirdim....

Bazen buyuk oglum bana diyorki, anne! dolapta sut var neden senin memisten sut iciyor kerem bey diyor :52::27::49:

:1: oğluşun güldürdü beni :1: akıllı bıdık :54:

düşün bide ilki 2yada3 yaşlarında olduğunu :53::53::53: oyyyyy ben hiiiç düşünemiyorum :27::27: tam tırlatmalık valla :1:
ama işte Allahım onunda sabrını veriyo anneciklere :31:

en rahat benim içinizde ilkimi 10 yaşına getirdim öyle yaptım 2.mi :))

:1: oğluşun güldürdü beni :1: akıllı bıdık :54:

düşün bide ilki 2yada3 yaşlarında olduğunu :53::53::53: oyyyyy ben hiiiç düşünemiyorum :27::27: tam tırlatmalık valla :1:
ama işte Allahım onunda sabrını veriyo anneciklere :31:

en rahat benim içinizde ilkimi 10 yaşına getirdim öyle yaptım 2.mi :))

:27::27:

Bende hic dusunemiyorum..:10:iyikide beklemisim bu ana kadar ikinci bebis icin...buyuk oglum kardesini cook seviyor:32:ufakligimda abiyi gorunce gulucukler saciyor oda abisini cok seviyor :34::nazar:

10 yass wow iyi beklemissin sende mashallah...:1:

Rabbim saglicaakla buyumeyi nasip etsin butun yavrulara...:nazar:

selam anislerrr:1:

Ev isiydi, bebisimdi,sonra anaokula giden oglum geliyor onunla ilgilen falan buralara zaman yok eskisi gibi:27::1:

:27::27:

Bende hic dusunemiyorum..:10:iyikide beklemisim bu ana kadar ikinci bebis icin...buyuk oglum kardesini cook seviyor:32:ufakligimda abiyi gorunce gulucukler saciyor oda abisini cok seviyor :34::nazar:

10 yass wow iyi beklemissin sende mashallah...:1:

Rabbim saglicaakla buyumeyi nasip etsin butun yavrulara...:nazar:

selam anislerrr:1:

Ev isiydi, bebisimdi,sonra anaokula giden oglum geliyor onunla ilgilen falan buralara zaman yok eskisi gibi:27::1:

evet canım baya bekledik sorma:) iyide olmuş çoook memnunum valla :32:

bende pek vakit bulamıyorum bebişimin peşinde koşmaktan :37:
1hafta kaldı doğum günümüze :46::46::46::52::52::52::52:

slm anneler...
benimde 2 tane yavrucuğum oldu
küçüğüm daha 3 aylık erkek büyük 3 yaşında kız
çok güzel evde canım sıkılcak vaktim olmmuyor onlarla ilgilenmekten :37::37:
zor gerçekten 2 çocuk bakmak allahtan küçüğüm çok zor bi bebek değil kızım çok yaramaz dengeliyoruz durumları
allah hepimize kolaylık versin çocuk büyütmek zor
ama ben tek çocuğum bu yüzden kardeşi olsun istedim işallah ilerde de iyi anlaşşırlar

bu arada arkadaş sormuş 2. sezeryan zor oluyormu diye benim ikiside sezeryan ve hiç zor olmadı ilki genel anesteziydi ikincisi spinal anestezi oldu daha rahattı ayılma problemi yok boğazında gıcık yok bilmiyorum ikincide daha çabuk kaktım gezindim işallah sizinde öyle olur allah yardımcınız olsun

Selam kızlar. Benimde 11 yaşında bir oğlum var. İkinci bebeğim kız. Şu anda üçüncü ayına bir hafta kaldı. Gerçekten bu kadar aradan sonra ikinci bebek biraz zor geliyor. Dediğiniz gibi tam rahata alışmışken herşeye en baştan başlıyorsun. Kızımın gülen yüzü herşeye değer ama.:1: Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin.

Back