Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selm canm...Allah bağışlasın yavrularını.selam benimde bir oglum bir kizim var
oglum 4 yasinda
kizimda 19 aylik
allahim yavrularimizi esirgesin
olmayan ve isteyen herkesede nasip etsin insallah
kizlar ikinci bebeginizi normal dogumlami dünyaya getirdiniz, kolaymiydi zormuydu ?
kizlar ikinci bebeginizi normal dogumlami dünyaya getirdiniz, kolaymiydi zormuydu ?
selm canm...Allah bağışlasın yavrularını.
ben ikisinide sezeryen oldum mecburen...
selam kızlarr benimde 2 yaşında oğlum var şimdi ikinciye hamileyim kısmetse mayısta doğum yapacam
sizleri ve paylaşımlarınızı takip edecem bana faydalı olacağınıza eminim
slm kıslarr benimde 9 yasında bi oğlum var ve 45 gunluk bi oğlum var önce birraz zorrrrrrrrrr geldi baya rahatra alışmıştım ama yavaş yavaş alıştım bide ağlama nöbetlerrimiz olmasa daha iyi olcak ama çok şükür sağlıklı bi evlat büyütüyoz allah herkesiz yavrrusunar sağlık versin
selam anneler sizlere bir sorum var
daha öncede yazmıştım 2 yaşında oğlum var şimdi 3 aylık hamileyim
yavaş yavaş odalarını ayarlamak istiyorum
daha doğrusu oğlumun odasında birkaç değişiklik yapıp yeni bebeğede yer ayarlamayı planlıyorum
ama şimdi oğlum çok akıllı maşallah
kendiliğinden yatağına yatıp uyur gece uykusuda çok rahat düzenli
ee şimdi yeni bebek olunca sürekli ağlayacak felan oğlumda haliyle uyuyamaz uyanır diye korkuyorum
sizler geceleri nasıl yatırıyorsunuz yani büyük çocukla küçük aynı odadamı
canım oda için erken değilmi?
valla bende ne yapsam diye düşünüyorum...oğlum odasında yatıyo kızım 10.ayını bitirdi iki kardeş bi odadamı yoksa ayrımı yatsalar diye düşünüyoruz :44:
karar veremiyoruz...
sende aynı durumdayız![]()
selam canım
ilk bebekle ikinci bebekle aynı odada mı olmalı diye sordum ya
onu sorduktan sonra ikizlerim olacağını öğrendim bizimkiler mecburen ayrı odalarda yatacak
oğlumun odasını hiç bozmayacam onun düzenini değiştirmeyecem ikizler ayrı oda hazırlıyorum artık
sizleri yakından takip ediyorum
selm...bende 2.bebeğimi 8ay önce doğumyaptım Allahın izninle.
oğlum var 10 yaşında...2.cim kız oldu Allah gönlümüze göre verdi çok şükür![]()
selam canım
ilk bebekle ikinci bebekle aynı odada mı olmalı diye sordum ya
onu sorduktan sonra ikizlerim olacağını öğrendim bizimkiler mecburen ayrı odalarda yatacak
oğlumun odasını hiç bozmayacam onun düzenini değiştirmeyecem ikizler ayrı oda hazırlıyorum artık
sizleri yakından takip ediyorum
ayy çok güzel yaa:) ikizler sağlıklı uzun ömürler versin Allah.
kızmı erkekmi?
Çok çok tebrik ederim.Herkese nasip olmuyorTek yumurta mı?
olsun sağlıklı olsunlarda kızıda erkeğide bir...Biri 4 yaşında diğeri 6 aylık kızlarım var. Eşimin gönlüne göre olmadı pek![]()
vallahi bunlar davetsiz geldi yani korunmamıza rağmen oldu..
bir oğlumuz vardı şimdi iki tane kızımız daha olacak
çift yumurta ikizleri ama kızmış ikiside
slm kıslarr benimde 9 yasında bi oğlum var ve 45 gunluk bi oğlum var önce birraz zorrrrrrrrrr geldi baya rahatra alışmıştım ama yavaş yavaş alıştım bide ağlama nöbetlerrimiz olmasa daha iyi olcak ama çok şükür sağlıklı bi evlat büyütüyoz allah herkesiz yavrrusunar sağlık versin
vallahi bunlar davetsiz geldi yani korunmamıza rağmen oldu..
bir oğlumuz vardı şimdi iki tane kızımız daha olacak
çift yumurta ikizleri ama kızmış ikiside