ikimizde evliyken gelen eski sevgili

NE YANİ NERDE KALDI SEREF NERDE KALDI MUTLU AİLE YUVASI O IKI COCUA VE ESINIZE COK ACIYORUM

Hanımlar daha önceki mesajlarım önceki sayfalarda kalmış, kendimi daha net ifade etmek adına birdaha yazma
ihtiyacı hissettim. Dün gece düşünüp durdum. Karşı tarafın evli hamile bayana bu düşünceyle gelebilecek olmasına inanamıyorum. Yani nasıl olur çok hayret verici birşey.

Ayrıca ağır şeylerle itham etmeyin beni,
İşyerine kendisi geldi, bana da süpriz oldu. oturuken diğer insanlar da görsün kendisi yanlış anlamasın diye kapıyı açık bıraktım.
Kızımın fotoğraflarını gösterdim. İkinci bebeği söyledim.
Eşini sordum, güzelmiş falan dedim.
Numaramı isteyince veremem diyemedim(hata yapmışım)
İlk mesajı normal yılbaşı ve kar mesajıydı.
İkincisinde eskilere gidince espriye vurdum konuyu kapattım.
Üçüncüsünde de işim var yoğunum dedim cevap atmadım.
Sonra da kuruntu mu yapıyorum diye düşünüp durdum

ben karşı tarafın niyetini yorumlayamadığım için normal mi ben mi abartıyorum diye sordum.
Ayrıca aylardır olan bişi de yok yeni yaşandı, şaşkınlığımı atamadım ki üzerimden
Yıllar önce birisi saçma sapan mesajlar yazıyodu, konuşmak istemiyorum deyince zeytinyağı gibi üste çıktı,
ben ne zannetmişim falan filan diye. Yine öyle bi duruma düşmek istemedim. Karşı tarafa yakıştıramadım da yok olmaz öyle şey dedim.

Size katılıyorum, karşı taraf kötü niyetli macera arıyor, bula bula da beni buldu.
Benim de guruum okşandı, onu lisedeki gibi değişmemiş olarak görmek istedim.
Mesajlarına cevap vermekle yüz verdim.
Dediğiniz gibi, kaç yıl geçmiş üstünden insanlar aynı kalmaz, o da değişmiş.
Ama anılarımdaki o çocuğun evli ve hamile birisini ayartmaya çalışacağını düşünmek istemedim, yakıştıramadım.
Yakıştıramayınca sen kuruntu yapıyosun dedim ama iç sesim susmadı
Nitekim emin olmak için buraya yazdım
Anladığım kadarıyla malesef anılarımdaki masum çocuk o kadar da masum değilmiş.
Ayrıca belirteyim, benim eşimi aldatıp, onunla olmak gibi bir düşüncem de yok. görüşme düşüncem de yok.
Mesajlar beni çok rahatsız etti. Sadece ne yapacağımı bilemedim, davranışlarını yorumlamada zorlandım.
Eğer öyleyse bu işin içinden nasıl çıkarım diye fikir almak istedim. Lütfen aldatmışım gibi davranmayın.

Şu anda işyerinden çıkıyorum, eve gidince de hiçbir şekilde internetle ilgilenmem, tv dahi izlemem.
Eşimle kızımla vakit geçiririm. Konu sahibini ararsanız yarın burada olurum.

Yargılamıyorum, ama iyi misin? Ne içip de düşündün bunları? Eski sevgilin sana duygusal şeyler söylemiş ve görüşmesinin amcı eski günleri bastırmak için yanında olman bi süre. Bunun neresinde iyi niyet, bunu yapan bi erkek olsa mağdurum hamileyim derdin...

İyi bir eşin, güzel çocukların, mutlu bir yuvan varsa ve boşanmayacaksan bunu neden yapıyorsun eşine ve çocuklarına?
En önemlisi kendine???

Karşı tarafı üzmemek nedir ya?
Eşin de eski sevgilisiyle görüşsün o zaman onu üzmemek adına seni yok saysın.
Karşı tarafın niyeti ne olursa olsun.. Sonuçta eski sevgili. Eşin eski sevgiliyle görüşüyor olsaydı burada çırpınıyordun şimdi yapacağım diye

Bu ne ya ne demek kestirip atmak istemiyorum ne yapacaksın peki böyle umut vermiyor musun karşındaki kişiye ya yaın bir gün ileri gitmek istese sorun etmeyeceksin iyi niyetli düşünmüyorum bu kişiyi bakın ne güzel diyorsunuz eşim yapsa ben yıkılırdım diye bir an önce mesafenizi koyun.

kusura bakmayın ama biraz art niyetli gibi geldiniz bana. eşinizi sevip eski sevgilinizi nasıl kırmak, kestirip atmak istemiyorsunuz ? kestirip atacaksınız tabi başka ne yapacaksınız? bu adamla görüşmeniz demek aranızda ilişki olsun olmasın eşinizi aldatmanız demek. ki şu an zaten eşinizin arkasından iş çeviriyorsunuz. evladınızı karnınızdaki bebeği de mi düşünmüyorsunuz. ben böyle konulara çok kızıyorum ya ve benim için hiç bir geçerli sebebi olamaz. yine de sizin hayatınız ama ben olsam asla asla asla görüşmezdim ve bu yaptığınız da hiç doğru değil.

valla hamilesin üzmek istemiom seni ama
sen iyimsn ablacim?!
su yaptigin isin neresinde mantik ariosun niyet ariosun
eski sevgilinle konusuyosun evliyken normalmi diye soruyosun

yanlis cok cok yanlis

Aynısı başımıza gelmeden gitmeyeceğiz bu dünyadan büyük konuşmakta istemiyorum ama diğer attığım mesaj da kararlıyım; sevgili dediğin eskisiyle sen evli değil sevgili bile olsan o eski olanıyla konuşmucan!
Eskiden onunla birseyler yasamisin, aşk denilen duyguları yaşamışın, aşkım demisin belki el ele gezmişin çok mu normal bu arkadaşlar ya? Sevgili de olsa koca da olsa kimse yazık günahtır ya. Size yapıldığınızı düşünün. Valla daha şimdi uyandım. Rüyamda sevgilimin eskilerini gördüm tel tel yolmak isterim o saçlarını hepsinin. Ben bu kadar nefret ederken sevgilim kalkip konuşsa... Allah yaşatmasın, sınamasın!!
Büyükte konuşmak istemiyorum ama cidden kötü !

Bence hemen kestir at sakin gorusme derim gecmis gecmiste kalmistir mesajlasma yada ayak ustu bile böyle seyleri görüşme ihanettir aldatmadir.....

İlgili arkadaş az önce mesaj atmış "afiyet olsun" diye,

Ben de bi taslak oluşturdum ama göndermeden önce size bi danışmak istedim.

"Bunları yazdığım için üzgünüm ama, eşimin mesajları görüp yanlış anlamasından korkuyorum.Sonuçta ortada bir yaşanmışlık var ve bu durumu izah edemeyebilirim.Beni anlayacağını düşünüyorum çünkü senin de çok güzel bir eşin var. Yine de yıllar sonra seni yeniden görmek güzeldi. Kendine iyi bak..."

Hayır hayır hayır !!!
Neden üzgünsün neden ya?
Sil şunu atma, engelle!!
Ama şunu da unutma sen onu özlemişin!

Tövbe estf.... Şaka gibi ya. Ne kadar iyi niyetlisiniz. Hayatınızın geri kalan konularında da insanlara karşı bu kadar iyi niyetli misiniz?

Bir de atılmak istenen mesaja bak.... Eşine acıdım.

Gerçekten yardım istiyorum şöyle çok da rencide etmeyen ama yanlış yorumlamalara da sebebiyet vermeyecek kibar bi cümle...

ben olsam ne yazardım diye düşündüm çok sevdiğim bir kcam ve çocuğum var çok şükür kırardım sonuna kadar o kadar ki bir daha bana hiç ama hiç mesaj atmasın.
kusura bakma ama ben bir daha senden mesaj da almak istemiyorum selam da almak istemiyorum sen sadece benim için eski bir okul arkadaışın şuanda ve sonrasın da sana hayatımda açabilceğim bir arkadaş kontenjanı bile yok sen sadece ESKİ BİR OKUL ARKADAŞISIN HAYATINDA MUTLULUKLAR. NOKTA
ve kesinlikle engellerdim numarasını

bence siz kibarca eşinize bu durumu anlatacak cümleler düşünseniz daha iyi olur ben bir kadın olarak eşimin eski sevgilisiyle alakalı bir tek cümle duymaya bile tahammülüm yok siz kibar cümle diyorsunuz hala ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…