- 5 Ocak 2016
- 43
- 21
- 18
- 36
- Konu Sahibi buzmavisi2
- #1
Yeni üyeyim ilk defa yazıyorum. 27 yaşındayım. 3 yıllık arkadaşlıktan sonra eşimle evlendik. 4 yıldır da evliyiz. 2 yaşında bi kızım bide yolda bebeğim var. Eşim çok iyi, fedakar, yardımcı, beni çok seviyor. Bunca yıldan sonra hala gözümün içine bakıyor. Hayatımda sadece iki kişi oldu. Ben lisedeyken 2 yıl platoniklikten sonra 2 ay kadar biriyle görüşmüştüm. Çok sevdim. Hala rüyalarımda görürüm. Hiç kavga etmedik. Ben ailem nedeniyle istemediğimi söyleyince tamam dedi ayrıldık. Benim için hep çok değerliydi.Yılar içinde 2, 3 defa tesadüfen karşılaştık. Osırada verdiğimiz numalarala başlayan telefonla mesajlaştık ama ben hayatımda sevgilim olarak eşim olduğu için konuşmayalım dedim sonra görüşmedik. Şimdi çalıştığım yeri öğrenmiş, iş yerime ziyarete geldi. Evlenmiş,1,5 yıl olmuş. Bende kızımın fotolarını gösterdim, yeni misafiri söyledim. Velhasıl bana keşke ayrılmasaymışız, her şey farklı olabilirdi. Sana gitme diyebilseydim. Beraber çok mutlu olurduk, sen benim için çok değerlisin senin yerin ayrı, hep öyle olacak tarzı şeyler söyledi. Ben de nasip böyleymiş dedim. Şimdi görüşmek istiyor, arada mesaj atıyor, genelde havadan sudan bi iki kere de yine eskilere gitti. Benim sorum şu, bu normal bişey mi? Yani ben eşimin eski kız arkadaşına bu tip şeyler söylediğini duysam çok üzülürdüm. Eşim de bunu duysa ortalığı yıkar. Ben eşimi seviyorum ve kötü bişi yapmak istemiyorum. Ama karşı tarafı da üzmek kestirip atmak istemiyorum. Ben mi art niyetli davranıyorum yoksa karşı tarafta mı artniyet var. İkimizde evliyken niye böyle davranıyor kötü niyeti yoktur diye düşünüyorum. Nitekim çıkamadım işin içinden Ne yapmam gerektiğini de kestiremiyorum.
edit: arkadaşı aradım beni aramamasını rica ettim. Bi daha aramadı, görüşmüyoruz. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
edit: arkadaşı aradım beni aramamasını rica ettim. Bi daha aramadı, görüşmüyoruz. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Son düzenleme: