• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İKİLİ TEST

Artık o kadar çok şey yaşadım ki; yaşınız 35 üstüyse 16-18. haftada detaylı ultrson ve o dönemde ölçülen ense kalınlığı gerçekten çok önemli....Ve mutlaka amniosentez.... Zor biliyorum ama net-kesin teşhis...Arkadaşımın eltisine yapmadılar; çocuk alt seviyede down sendromlu çıktı. Kızın yaşı 37....

Artık o kadar çok şey yaşadım ki; yaşınız 35 üstüyse 16-18. haftada detaylı ultrson ve o dönemde ölçülen ense kalınlığı gerçekten çok önemli....Ve mutlaka amniosentez.... Zor biliyorum ama net-kesin teşhis...Arkadaşımın eltisine yapmadılar; çocuk alt seviyede down sendromlu çıktı. Kızın yaşı 37....

Yaşadıklarınız gerçekten zormuş. Rabb'im dayanma gücü vermiş size. Tekrardan da bir evlat nasip etmiş inşAllah bebeğiniz sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat olarak dünyaya gelir.:anneadayı::KK46::KK46::nazar:

hayırlı olsun canım geç kalmış olmazsın çünkü ikili test 11 ile 14. haftalar arası yapılıyor allah hayırlı sonuçlarla dönmeyi nasip etsin.
Teşekkür ederim :)). Amin bu inşallah herkes.. icim rahatladi teste gegec mi kalirim. Sonucu stresli Allah histeyen herkese sağlıklı hayirli evlatlar versin inşallah. .

Kizlar merhaba gecen hafta ikili test yaptrdm kanida bu hafta alicam ense olcumu 1.5 cikti..burun kemigi 1.9 yuksek degilmi burun kemigi kac cikmasi lazim

Kızlar ben ikili test yaptırdım değerlerim aşağıdaki gibidir.
FB-hgc 23 mg/ml düzeltilmiş mom 0,66
PAPP-a 3,19 mlu/ml düzeltilmiş mom 1,02
Ultrason bilgisi crl 65mm
Crl ye göre gebelik yaşı 12+5
Serum alma tarihine göre gebelik haftası 12+5
Nt 1.50
Kombine risk 1:10000 cut off degerinin altında
Ikili test 1:10000 cut off degerinin altında
Yaş riski 1:1030
Trisomy 13/18+nt 1:10000 cut of degerinin altında
Ikili test sonucum kızlar yardımcı olurmusunuz şütfen ikili test yaptıran varsa yardımcı olun lom 0,66
PAPP-a 3,19 mlu/ml düzeltilmiş mom 1,02
Ultrason bilgisi crl 65mm
Crl ye göre gebelik yaşı 12+5
Serum alma tarihine göre gebelik haftası 12+5
Nt 1.50
Kombine risk 1:10000 cut off degerinin altında
Ikili test 1:10000 cut off degerinin altında
Yaş riski 1:1030
Trisomy 13/18+nt 1:10000 cut of degerinin altında
Ikili test sonucum kızlar yardımcı olurmusunuz şütfen ikili test yaptıran varsa yardımcı olun lütfen

merhaba 12+4 günlük gebelikte ense kalınlığı 1.6 mm Crl ise 6 cm çıktı.Kan sonucum da hcg 86 ml --- düzeltilmiş mom 2,79 pappa 0,82 ml --- düzeltilmiş mom 0,49 çıktı. Kombine risk 1/455 İkili test 1/108 Yaş riski 1/1181 Trisomy 1/10000 yazıyor ultrasonda bebek haftasıyla uyumlu çıktı sizce sorunlu olabilirmi çok tedirginim henüz doktorumla görüşmedim yardımcı olursanız sevinirim.

Back
X