İkili tarama testi fiyatları

-erz
Erzurumda özel hastanede yaptırdım 35 tl muayene 5 tl ikili tarama için verdik[/
-su_su_su erzurumlumusun yoksa görev yeriniz mi orası ben de 2,5 sene önce mesleğe başlarken ilk atamam erzurumdu 2. memleketim diyorum bu yüzden erzuruma :) şuan izmirde görev yapıyorum ama oranın bu mevsimde ne kadar soğuk olduğunu hala unutmadım :)

-erzurumlumusun yoksa görev yeriniz mi orası ben de 2,5 sene önce mesleğe başlarken ilk atamam erzurumdu 2. memleketim diyorum bu yüzden erzuruma :) şuan izmirde görev yapıyorum ama oranın bu mevsimde ne kadar soğuk olduğunu hala unutmadım :)

-bende izmir de özel bir hastaneye gidiyorum emekli sandığına bağlıyım ama her muayeneye 70 tl veriyorum ayrıca 2li taramaya 128 tl , 3lü taramaya 20 tl verdim yani 2li tarama daha pahalıydı...şimdi detaylı ultrasonum var ayrı bir doktor yani peritanolog bakacakmış onun içinde 250 tl istiyorlar...birde her ay cold sea diye kullandığım bir omega 3 hapı var devlet karşılamıyor oda 115 tl doğum ücreti de 3,500 ile 4,000 tl arasıymış...bazen düşünüyorum da ben çalıştığım halde hastane ve ilaç masraflarını çok buluyorum tek maaşlı olanlar nasıl yetişsin ama herşey evlat için...Allah herkese kolaylık versin, bebekleremize sağlık sıhhat versin inşallah...

özel hastaneler malesef kendi keyiflerine göre fiyat değerlendirmesi yapıyorlar. benim daha dörtlü testime 2 hafta var, detaylı ultrasonda nisan ayında kimbilir ona ne kadar ödeyeceğim. ben balık yağı için 40 tl ödemiştim. Fiyatlar çok farklılık gösteriyor ama bir eczacı balık yağların hepsi aynı o nedenle çok pahalı almanıza gerek yok demişti. eğer hala kullanıyorsanız aklınızda bulunsun. doktorum bana 3 aydan sonra bıraktırdı.

Allah herkesin yardımcısı olsun, inşallah sağ salim alalım da bebeklerimii kucağımıza bir şekilde idare edeceğiz

benimkini 13+5 te görmüşlerdi ama tam emin olamadılar .bebek bacağını açmadı bir türlü. erkekse daha çabuk öğreniliyor. kızlar daha nazlı oluyor. :) 2li tarama testi 11-14. hafta arası yapılıyor. ultrason ölçümü ve bi tüp kan veriyorsun .sonuç 1 haftada geliyor genelde . .Allah hayırlısıyla sğlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :nazar::anneadayı:
amin canm gıttm bugun yapmadılar onumuzdekı ay 3lu tarama testı yapcaklarmss anlamadm

bende ankarada koruda yaptırdım 92 lira muayene ücreti 90 lira ikili test için verdim

-erzurumlumusun yoksa görev yeriniz mi orası ben de 2,5 sene önce mesleğe başlarken ilk atamam erzurumdu 2. memleketim diyorum bu yüzden erzuruma :) şuan izmirde görev yapıyorum ama oranın bu mevsimde ne kadar soğuk olduğunu hala unutmadım :)

görev yerimiz burası evet çok soguk ne zaman dışarı çıksam grip oluyorum ..
evde mahsur kaldım resmen havası çarpıyor hemen

muhammed bey ayrılmış ayşenur hanıma gidiyorum.
temmuzda bende erzurumdan gidiyorum hayırlısıyla:KK31:
Bwn de gebeligimi erzurum buharada yaptirdigim testte ogrwnnistim. Kadin once negatif demis sonra pozitif demisti. Oyle bir ruhi karmasaya dusmustum ki saniyelee icinde :-)

hayırlısı olsun .bizde geçen sene hatay a geldik.havası suyu rakım farkı çok olunca bi bocaladım yine.. Bu iş bizi daha çok gezdirir. :)
hayırlısı artık kısmetimizde neresi varsa bekleyip görecegiz:KK55:
sizin kaç çocuk var..
Rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasip etsin:anneadayı:

sizin kaç çocuk var..
bizim çocuğumuz yok henüz,Allah nasip ederse bu
sizin kaç çocuk var..
Bizim çocuğumuz yok henüz,Allah nasip ederse ilk çocuğumuz olacak.daha önce 3 bebeğimi kaybettim.zor günlerdi.kar yağan yerlerde e hala korkarım .yol kapanırsa ,ambulans gelebilir mi diye .neyseki şehir merkezindeyim şimdi,daha rahat oluyor insan...Allah düşürmesin ama lazımkende aratmasın. inşallah hepsinimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin ,kolay sağlıklı doğumlar ve bol sütlü lohusalık versin.:nazar::emir_bebek::KK45:

bizim çocuğumuz yok henüz,Allah nasip ederse bu

Bizim çocuğumuz yok henüz,Allah nasip ederse ilk çocuğumuz olacak.daha önce 3 bebeğimi kaybettim.zor günlerdi.kar yağan yerlerde e hala korkarım .yol kapanırsa ,ambulans gelebilir mi diye .neyseki şehir merkezindeyim şimdi,daha rahat oluyor insan...Allah düşürmesin ama lazımkende aratmasın. inşallah hepsinimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin ,kolay sağlıklı doğumlar ve bol sütlü lohusalık versin.:nazar::emir_bebek::KK45:

inşallahh sag saglim bebişlerimizi kucagımıza alırızz...
sizin cinsiyet belli oldumu..
bol bolll sütümüz olurrrr inşallahhhh:KK47::KK47::KK47:

X