İkilem içindeyim...

Ayrılmayı şimdilik düşünmüyorsanız ilersi için pa ra biriktirin çünkü eşiniz hiç güven vermiyor.Ve eşinize evin sorumluluklarını yükleyin .Bütün herşeyi siz öderken eşinizin hala borç ödediğini düşünmüyorum belki ailesini yardım ediyordur.

Ne ile ödeyecek?Anası söğüşlemiş hep.Halende sağıyor inek gibi.

Sen az daha yedir, öyle düzelir..

Çoluğunun çocuğunun hakkını anasına, danasına yediren adamı kocam diye yanıbaşında tuttukça, sağılan inek sadece kocan olmuyor yalnız.

Neyin ikilemindesiniz anlamadim.

Cocuga kv bakiyor yapacak birsey yok.

Baktirmayin o zaman tum iliskinizi kesin.

Eşiniz de ki moratoryum kişilik değil de ipotekli kimlik bence.ya böylesi anne!!!lere çok şey diyesim geliyor da diye diyeeeee yoruldum artık.

Ben daha önceki konularınızı da biliyorum.
Şimdi şöyle ben kendi hayatımdan yola çıkarak anlatacağım bazı şeyleri.
Biz evlenmeden önce eşimin ailesinin kuruşunu görmedik. Bunu garipsemedim ev benim düğün benim sıkıntı yok dedim. Düğün takılarımı aldılar. O zaman tamam dedim bu aileye verici olmayacağım. Minnet de etmeyeceğim. Evimizi aldık eşimle arabamızı aldık. Borç harç bitti. Elimiz bollaştı. Baktım eşim ailesine gizli gizli para yediriyor 500-
1000 e bişey demem. Meblağlar 3000-5000 düşünün. Hamile kaldım. Kayınvalide laf çarpıyor bugün verirsiniz yarın çocuğunuza bakarım hesap fitleşir. Hiç bişey demedim. Oğlum doğdu bastım istifayı. Kendim bakacağım dedim. Bir kere kayınvalideye gel torunla ilgilen şöyle böyle demedim. 2 sene sonunda dedim işe döneyim. Bakıcı aramaya başladım. Ağladı nerdeyse kalp krizi geçirecek ben bakayım bitanecik torunum elalem ne der falan filan. Benim şartlarımda baktı. 1 sene baktı sonra kreş zaten. Bu arada iki maaş elimiz yine bollaştı. Benim eşim başladı yine vermeye. Bu arda ikinciye hamile kaldım. Baktım eşim bir senede 40000 civarı para vermiş. Bu arada ikimizde 5000+ alıyoruz. Kızım doğdu yine ayrıldım işten. Eşime dedim yiyorsa şimdide ver o kadar para. Benim kazandığım parayla ortak parayla efelenmek olmaz. Sonra ne mi oldu. Eşimin çalıştığı iş yeri daralmaya gitti primler gitti zamlar verilmedi malum piyasa kötü. O para yiyen ailesi bi kere sormadı ne yapıyorsunuz diye.

Bu arada eşimin yumuşak karnıdır ailesi. Ama ailesi bana bişey diyemez derlerse; eşim yer, parçalar onları. Bu paralar verilirken görseniz beni el üstünde tutuyorlar.

Gelelim size ben olsam kendini kullandırmam. Bu aydan sonra ev için zırnık para harcamam. Ailesine minnet etmem. Çocuğuma bakacak birini bulurum. O koca da gelsin bişey desin görsün gününü. Bence bazı şeyleri anlatmak yersiz tavırlarınızla gösterin.
Maddi konularda çok kullanılmışsınız. Eşiniz de takdir göstermemiş bu özverilerinize. Onlar anlamışlar bu kadın konuşur konuşur aynı. Yine bizim istediğimiz noktaya gelir

Bitanecik torununa mı bakacakmış,kalp krizi mi geçirecekti!!!torunuyla parayı fitleşeceğini düşünen kadın!!!offf acayip sinirlendim ya!

Bitanecik torununa mı bakacakmış,kalp krizi mi geçirecekti!!!torunuyla parayı fitleşeceğini düşünen kadın!!!offf acayip sinirlendim ya!

Yaaa daha neler neler. Şöyle düşünüyor o: zaten bu para bakıcı için elden çıkacak, eeee benden başkasına da baktıramaz çünkü o kadar duygu sömürüsü yapan biriki cesaret edemezler, Bari ben alayım parayı. Ya hiç unutmam oğluma bişey almışlardı. Eve gittim ben şok, şaşırdım, beklemiyorum bu kadar ince düşünce. Hemen fiyatını söyledi kayınvalide babanızın parası yoktur siz verin dedi. Hışımla dedim parayı vereyim. Aldıkları şey hatırlamıyorum şimdi diyelim 25 lira bende de 5 lira yok ya 20 vercem ya 30 Hırs yaptım ya tam parasını vercem. 20 lirayı kabul etmedi kayınpeder 30 lirayı aldı. Yani 5 lira benden değil senden çıksın.
Ama şimdi tırsarlar benden. Tavrım nettir. Kızım aşağı kızım yukarı. Sen nasıl istersen öyle olsun. Çünkü anladılar benim eyvallahım yok. Bide eşim yanımda benden taraf

Kadin erkek evlilikte eşit şu devirde ama önce bi duruma bakmak lazım . Adam eşitlikten anlıyor mu yoksa nasıl olsa kadın çalışıp herşeyi ödüyor bende işime geldiği gibi davranayim mi diyor . Önce bunu anlamak lazım .

En başta hatayı siz yapmışsınız bütün evin sorumluluğunu tek başına ustlenmissiniz yetmemiş ailenizden borç almışsınız. Bunlar kocanın görevleri olmalı herzaman çünkü her erkek bunu kullanmayacak kadar karakterli değil malesef günümüzde.

Sizde kaç senedir bu kadar emek vermişken olanları görünce ister istemez susmuyorsunuzdur söylenmeye başlayınca işler değişiyor işte . Dengeyi en başta kurmak çok önemli .
Şuan ne söyleseniz siz kötü olacaksınız eşinizin gözünde . Masrafları söylenmeden çaktırmadan üzerine yükleyin bakıcı tutun masraflari arttırın bakalım bi de bu şekilde deneyin belki sorumluluğu geç de olsa alır .

Diğerleri ( kv kayın görümce Kp ) yapmadı takmadı vermedi diye söylenmek mantıklı değil sadece huzur bozar . Siz yapmışsınız karşılık görmemişsiniz artık sizde bir çöp bile vermeyin olsun bitsin . İnanın yüzde doksan aynı şeyleri yaşıyor insanlar .

Yerinde olsam artık kuruş vermem.durumları olmasa milletin çoluğunun çocuğunun rızkına göz dikmelerini anlıycam ki durumu olmayan zaten göz dikmez.durumu olupta hala oğlunun torununun rızkına göz dikenlerden midem bulanıyor.zaten eşiniz yanınızda olmasa daha çok yerlermiş sizi.ne derler bugüne kadar aldıkları çocuklarınızın başı gözü sadakası olsun.bundsn sonrasına bakın

Hepsi aynı anlattıklarınızı aynını yaşıyorum.Eşim çalışıyor maaşını görmedim hiç.daha evlenmeden annesi söğüşlemiş.hatta çift maaş deyip ondan aldığını kaynıma vermeler.benim takılarımdan araklayıp eltime takmalar.daha bir sürü.siz nasıl baş ettiniz?

Ben bir çöp vermemde ipotekli eşim gizli gizli yine verir adım gibi eminim.çünkü kv eline dolamış parmağında oynatıyor.

Benim gibi düşünmüşsün.ben biraz sabırlıyım bakalım sonuç nereye varacak?
Sabrederek ne bekliyorsunuz sonucunda. Düzelip gerçekten çok hakkın geçti demelerini mi sana saygı duyacaklarını mı bence düzelmez. Eşinden ailesinden de soğumuşsun bu evlilik pek iyiye doğru gitmiyor gibi.

Benim eşim beni ya da çocukları ihmal edip vermezdi. Biz tatile de giderdik alış verişide eksiksiz yapardım. Bizim birikim için ayırdığımız paradan verirdi. Ama nasıl baş ettim biliyor musunuz? Onlara hiç minnet etmeyerek. Ne iyi günümde ne kötü günümde. Onlarda bunu anladılar bu gelin bizi sallamıyor bize ihtiyacı yok. Ben eşimle aramda onları münakaşa konusu bile yapmadım. Benim gündemimde olmadılar. Bişeyden rahatsızdam söyler kenara çekilirim sonra aramak istemiyorsam aramam gitmek istemiyorsam gitmem. Eşim bana rağmen benim ihtiyaçlarıma rağmen ben onun bir kuruşunu Bile görmezken -sizin durumunuzdaki gibi-para verirse evin tüm ihtiyaçlarını ona yıkar paramı kendime saklarım
Dediğim gibi yerinizde olsam çocuğuma baktırmam aranızdaki tek iletişim yolu buysa onuda keserim. Ev için eşim içinde zırnık vermem.

Neyin ikilemindesin sen..

Kalip sevmedigim adami mi cekeyim diyosun yoksa bosayayim mi diye soruyosun..

Ev üzerinde hiç bir hakkım yok miras çünkü.zırnık vermem bende.eşim çok cahil.anlatamadım.anlattıklarımı da annesine kardeşlerine anlattı durduk yere düşman edindim.hepsi aynı bunların kuruşun hesabını yaptılar hep.yarın bir gün gözleri açılırda ailesini çoluğunu çocuğunun rızkını yedirir mi?annesi bakmasın bakıcı tutayım diyeceğim borc var.utanmaz bunlar çirkef çirkef.pis bir aileye düşmüşüm.Allahım büyük.

Gerçekten eşin çok kötü ya senin paranı yersin üstüne dedokudunu yapsın birde karısının dedikodusu rabbim doğru yola itsin rabbim senin hakkını çıkartır fitil fitil merak etme kuzum

Sizin eşiniz arkanızda.Bizimkisi benim karşımda zaten arkamda dursa bunların hiç biri olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…