Bugün
Salon ve çocuk odası hariç(çünkü kullanılmıyor) evi temizledim(
ile)
Bulaşık makinesini boşalttım mutfağı topladım
Dün topladığım çamaşırları katladim, bugün kurumuş olanlari topladım(kızımın kıyafetleriydi ütüleneceği için katlamadim bekliyorlar ütülenmeyi
)
Arkadaşıma gidip geldim kızımla,
Eve gelince mutfağa girip
yaptım(hamur yoğurma makinası aldık ve her gün onu deneyesim geliyor bu gidişle çok kilo alacağım hayırlısı)
Ancak fırsatını bulup da duşa girdim gece. Saçlarım doğum sonrası sanırım bircok kişinin yaşadığı gibi aşırı derecede dökülmeye başladı ben de bugün durulama suyuma beyaz sirke kattım inşallah zamanla faydasını görürüm. Ve cildim çok kurudu onun için de hindistan cevizi yağı uyguladım yüzüme. Bir de ellerimin üstü çatladı resmen ona da aynisefa yağlı el kremi vardı onu kullandım bakalım iyi gelir inşallah bu üçünü düzenli yapmaya çalışacağımm
Kızımla yoğun bir hayata giriş yaptım ve ipin ucunu bı kaçırırsam her şey birbirine girecek korkusundan elimden geldiği kadar işleri ertelememeye çalışıyorum. Tezgahta bulaşık bırakmamak bulaşık makinesini boşaltmayı geciktirmemek çamaşırlar kuruduysa katlamayı geciktirmemek detaylı temizliğin ardından sık sık robotu çalıştırmak (kızımla yerde vakit geçiriyoruz çoğunlukla o yüzden yerleri temiz tutmaya gayret ediyorum) yemek yapmak gibi şeylere özen gösteriyorum.
Kızımı babasına verip mutfağa girmek çeşitli yemekler yapmak hoşuma gidiyor ve ruhuma iyi geliyor mutlu hissettiriyor arada dışardan da söylüyoruz tabi o da iyi oluyor.
Havalar ısındı kızımla günlük yürüyüşlere çıkıyorum sling çok işime yarıyor pratik şekilde taşıyorum kızımı markete falan girdiysem bir şeyler alabiliyorum bu sayede ve en önemlisi temiz hava almış oluyoruz kızımla iyi oluyor
Yaklaşık 10 gün sonra falan işe başlayacağım bir aksilik olmazsa onun gerginliği var biraz üzerimde kızımı bırakıp gideceğim, iş temposundan uzaktım yeniden o tempoya nasıl gireceğim falan diye bakalım iyi olur inşallah her şey
Kitap okumaya çalışıyorum yeniden, belki eskisi kadar hızlı bitiremem ama hayatımdan çıkartmak istemiyorum kitapları
Öyle işte meşgul kalarak mutlu olma işlerine devam