- 17 Aralık 2021
- 484
- 2.093
- 32
-
- Konu Sahibi WunderLost
- #1.181
Çok beğendim açıkçası.hatta eşimle bi araştıralım. Kağıtlara yazalım duvarlara asalım moduna bile girdik.Merhaba neden katılamayasınız bekleriz her zaman, her günümüz müthiş meşgul ve mutlu geçmiyor elbette ama motive için iyi geliyor burası
Girdiğiniz zamamlarda her zaman bekleriz diyeyim o zaman. Eşinle birbirinizi motive edersiniz ne güzel maaşallah sizeÇok beğendim açıkçası.hatta eşimle bi araştıralım. Kağıtlara yazalım duvarlara asalım moduna bile girdik.Ama klube sürekli giremiyorum malesef.
Merhabalar hoş geldiniz arada yazın güzel olurSelamlar
Arada okuyorum burayı. Hiç yazmadığımı farkettim bir selam vereyim dedim
5 yaşında bir kızım var anaokuluna gidiyor. Ben de bir süredir çalışmıyorum. Rutin ev hayatı yaşıyorumMerhabalar hoş geldiniz arada yazın güzel olurneler yapıyorsunuz günleriniz nasıl geçiyor peki
Allah bağışlasın maaşallah5 yaşında bir kızım var anaokuluna gidiyor. Ben de bir süredir çalışmıyorum. Rutin ev hayatı yaşıyorumArada kitap okurum. Sizi de okuma konularından tanıyor olabilirim
Önümüzdeki ay kitap alışverişi yapacağım ve okuma listem de o kitap da varAllah bağışlasın maaşallaholabilir bir zamanlar kitap okuma konularında aktiftim şimdi 2buçuk aylık kızımla biraz zor tabiki ama bazen uyuduğunda 10 sayfa olsun okumaya çalışıyorum. Nihan Kaya İyi Aile Yoktur u okuyorum şu an bakalım, okumadiysaniz tavsiye ederim
Aa çok iyi o zaman bakalım beğenecek misinizÖnümüzdeki ay kitap alışverişi yapacağım ve okuma listem de o kitap da var
EvetNe kadar güzel özetlemişsiniz. Aslında aradığımız her şeyin cevabı efendimizde s.a.v. ❣
İnşallah bunun için çabalamak bile güzelUmarım meşguliyetlerimiz bize hem bu dünyada hem ahirette fayda sağlar
Kesinlikle öyle gayretimizi de kabul etsin RabbimizEvet
İnşallah bunun için çabalamak bile güzel
Ben de okuyordum ama maalesef bitirmedim daha. İnsan heyecan duyarak okuyor detaylı tanımaya çalışmak güzel bir duygu okudukça öğrenmek hakkındaki şeyleri peygamberimizin.Ben peygamber efendimizin hayatıni okuyorum. Tavsiye ederim siddetle şimdiye kadar o kadar kitap okudum bunu okumamis olmak çok dokundu içime. Sindire sindire göz yaşlarıyla okunacak bir kitap
İyiydi çok şükür sadece son 10 dk kala coştu olur o kadar da
Eh olur o kadar kaç saatlik yoldu?İyiydi çok şükür sadece son 10 dk kala coştu olur o kadar da
Öyle iyi geldi ki buraya gelmek, çok huzurluyum
Sen ne yaptın
İyi seneler bu arada sağlıkla huzurla gelsin inşallah yeni yıl
9 saati buldu sanırım çok da durmadık soğuktu hava diye.Eh olur o kadar kaç saatlik yoldu?
İyi olmana sevindim.
Anne evi sonuçta bir başka...
İyiyim ben de şükür çocuklar da toparladı.
İnşaallah sağlık, iman, huzurla dolsun günlermiz.
Coronanın bitimi olsun Allah'ın izniyle.