- 24 Mart 2020
- 9.921
- 35.659
- 32
-
- Konu Sahibi WunderLost
- #1.101
Allah şifa versin, benim küçük oğlan da hasta maalesefBugün o kadar halsizim ki ateşim var ve bir WC kağıdını bitirip ikinciye geçtim dünden beri burun silmekten. Bugün bebiş uyudukça ben de uyuyorum ev işleri yapacak durumda değilim. Yavruma da bulaştı, Allah şifa versin cümlemize. Yarın ola hayrola iyileşiriz inşallah
Çok teşekkür ederim sizin oğlunuza da şifa versin Allah ım. Salgın var deniyorAllah şifa versin, benim küçük oğlan da hasta maalesef
Amin inşallahÇok teşekkür ederim sizin oğlunuza da şifa versin Allah ım. Salgın var deniyor
Bizim eve de eşim getirdi okuldan hastalığı, kendi iyi şimdi ben pertAmin inşallahMaalesef öyle okullar açıldı açılalı hastayız
Doktora gitmedin mi? Ara tatilde ben de boğaz enfeksiyonundan böyle olmuştum. İlaçsız geçiremedim maalesefBizim eve de eşim getirdi okuldan hastalığı, kendi iyi şimdi ben pert37-38 arası ateşim çok halsizim zor bakıyorum kuşuma
Çabuk atlatırsınız inşaallah.Bugün o kadar halsizim ki ateşim var ve bir WC kağıdını bitirip ikinciye geçtim dünden beri burun silmekten. Bugün bebiş uyudukça ben de uyuyorum ev işleri yapacak durumda değilim. Yavruma da bulaştı, Allah şifa versin cümlemize. Yarın ola hayrola iyileşiriz inşallah
Allah razı olsun çok teşekkür ederim havluyu yapayım tamamdırÇabuk atlatırsınız inşaallah.
Bebeğin beşiğine küçük bir havluyu ıslatıp asarsan burnu nemli kalır rahat eder.
Kurudukça ıslarsın.
İşleri boşver.
Yeter ki iyileşin hepsi olur.
Bol bol sıcak birşeyler iç derim ciğerlerin sıcak kalsın.
Allah şifalar versin tekrardan.
Emzirdiğimden bı tedavi alamiycam diye gitmek istemedim. Çocuk doktoruma da sordum hatta. Bitkisel yöntemlerle tedavi olmaya çalışıyorumDoktora gitmedin mi? Ara tatilde ben de boğaz enfeksiyonundan böyle olmuştum. İlaçsız geçiremedim maaleseftekrar geçmiş olsun, bebekle hastalık çok zor
Sonuna kadar haklısınBen robota robot demem robot ortalığı toplamayınca.
Özellikle çocuk odalarını..
Emzirirken ve hamileyken hasta olmak ayrı sıkıntı gerçekten. Hemen toparlarsın umarımEmzirdiğimden bı tedavi alamiycam diye gitmek istemedim. Çocuk doktoruma da sordum hatta. Bitkisel yöntemlerle tedavi olmaya çalışıyorum
İnşallah çok teşekkür ederim bugün daha iyi hissediyorum çok şükür.Emzirirken ve hamileyken hasta olmak ayrı sıkıntı gerçekten. Hemen toparlarsın umarım
Sevindim iyi olmana, benimki de bir tık daha iyi. Gece yine çok uyandı. Genzi dolu. Doktor 2 tane kortizon iğnesi verdi içirmem için. Tadı da berbatmış, içiremedim tükürdü. Umarım yine de bronşite dönmeden atlatırızİnşallah çok teşekkür ederim bugün daha iyi hissediyorum çok şükür.Sizin çocuk nasıl oldu
Rahat uyuyamıyordur tabi geniz tıkalı olunca. İnşallah çevirmez bronşite. Çocuklar keşke hiç hastalanmasalar değil mi. Ama işte böyle böyle büyüyorlarSevindim iyi olmana, benimki de bir tık daha iyi. Gece yine çok uyandı. Genzi dolu. Doktor 2 tane kortizon iğnesi verdi içirmem için. Tadı da berbatmış, içiremedim tükürdü. Umarım yine de bronşite dönmeden atlatırız
Alamıyorsam kötüleyip kendimi haklı çıkarırım ben de.Sonuna kadar haklısın
Alamıyorsam kötüleyip kendimi haklı çıkarırım ben de.
Uzanamıyorsak o ciğer pistir arkadaş.