- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
- Konu Sahibi WunderLost
- #1.061
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tülay Kök tanimiyorum kimdir ne yapar?İçine ata ata ne hale düştün
Tuta tuta çatlayacaksın be kadın!
Çekinme, hadi hadi söyle de kurtul bundan
Kura kura kurudun, be kadın!
İnce düşünen incinir şekerim. Bu böyledir..
Tülay Kök dinliyor musun?
Selam cankuş,
Psikolog kendisi.Tülay Kök tanimiyorum kimdir ne yapar?
Ben takmamak isterdim inan, ama aksi gibi etrafımda da dengesiz o kadar çok ki hep bi malzeme çıkıyorSelam cankuş,
Yuvarlanarak yaşayıp gidiyoruz çok şükür halimize. Allah kotusunden korusun. Tasiyamayacagimiz imtihan vermesin hiçbirimize
Takmayacaksın tak açacaksın limonata ic, kolonya kokla canısım WunderLost
Hahahah senin mi benim mi cınım yaBen takmamak isterdim inan, ama aksi gibi etrafımda da dengesiz o kadar çok ki hep bi malzeme çıkıyor
Arastirayim.Psikolog kendisi.
YouTube da konuları var.
Ayrıca aylık 15 lira sanırım öyle birşeye eğitimleri de var. Ben de katılmayi düşünüyorum.
Kimin haleti ruhiyesi iyi ki?
İşte idare ediyoruz böyle.
Ama iyi geliyor sohbetleri ve tavsiyeleri.
Benim de her fırsatta bi şeyleri zehir etmeye hazır ve nazır insanlar var hayatımda, atsan atılmaz satsan satılmaz, kendimizi yıpratmamayı öğrenmemiz gerek zor da olsa. Aynen eden bulur neyse kiHahahah senin mi benim mi cınım ya
Bitmediler bitmiyolar
Bayramı bile zehir eden mi ararsin düğünde cenazede laf sokan mı
Hepine alıştım sanırım da
İnsanlığa yakıştıramiyorum
Ne bileyim
Eden bulur
Allah var Allah yar
İlahi adalete inanıyoruzBenim de her fırsatta bi şeyleri zehir etmeye hazır ve nazır insanlar var hayatımda, atsan atılmaz satsan satılmaz, kendimizi yıpratmamayı öğrenmemiz gerek zor da olsa. Aynen eden bulur neyse ki
Baslayamadigim örgüye hala baslayamadim.Konuşasım gelince tekrar geliniyo
Özlediysem demek ki :)
Sudoku, hadis, Kur'an, ev düzeni, ev isleri ve sokak işleri ve gezmeler düzeninde devam ediyorum. Örgüyü annem istedi ona verdim bitirecek :)))
WunderLost S Sersebzi
Aaa az kalmış cidden.Biz de bugün evimize döndük, ailelerden uzak olunca tatiller hep göçebe modunda ilerliyor o yüzden bi düzenim yoktu.
Düzenli yaptığım tek şey yürüyüş oldu
Son viraja da girdim heyecanlıyım doğum için hayırlısı bakalım
35 teyim şimdi, 37 de ayrılcam yani 2 hafta gideceğim okula sorma ya az kaldı ve korku heyecan karışık durumdayımAaa az kalmış cidden.
Göreve hiç baslamayacaksin o zaman.
Ayrıldın mi izne?
Kokma inşaallah Rabbim en güzeliyle, en kolayiyla açar yolunu..35 teyim şimdi, 37 de ayrılcam yani 2 hafta gideceğim okula sorma ya az kaldı ve korku heyecan karışık durumdayım
Yaa ne güzel dua, aminn inşallahKokma inşaallah Rabbim en güzeliyle, en kolayiyla açar yolunu..
Bir mucizeyle karsilasmana o tatlı misafiri kucağına almaya çok az kaldı.
Allah emanetlerine en güzel şekilde sahip çıkanlardan eylesin hepimizi.
Naber kizlar?
Okul moduna girdik bakalım.
Rabbim kolaylık ve sağlık, sıhhat versin herkese.
Her ne kadar çocuklarım gözbebeğim olsa da kendimle kalabilmeyi özlemişim.
Bir buçuk yıldır evdelerdi e ozleyelim birbirimizi.
Baya bir kosturmacali geçiyor.
Çocukları ben bırakıp alıyorum.
Çocukların ayrıca kursları var.
Bir koşturmaca da oralara.
Ben de bir iki kurs yapsam baya bir iyi olacak.
Kafamda kurmaya hiç vaktim kalmıyor ohh.
Sizlerde durum nasıl?
Bebişin hayırlı uğurlu olsunSahalara hızlı bir giriş yapıyorumm
Meşgul kalarak mutlu olma konusu benim için annelikten sonra farklı bir boyut kazandı tabi
Sanki meşgul kalarak yorgun olma gibi
Bugün
Sabah bulaşık makinesini boşalttım, kahvaltı hazırladım
Oturma odasını süpürdüm ama silemedim viledam kırılmış
Dün bebişin çamaşırlarını atmıştım onları ütüledim ama yerleştiremedim uyandı çünkü
Akşam yemeği dün yapmıştım onları ısıtır yeriz, bebiş izin verirse bir de mutfağı süpürmek istiyorum diğer yerleri dün robotla halletmiştim. Bir de kendi ütülerimiz var onu da yapabilirsem daha ne olsun
Ha bir de 2 sayfa kitap okudum(kişisel gelişim) sağ olsun bebiş o kadarına müsaade etti.
Sonra tekrar uğrar kalanları yapıp yapamadığımı yazarım inşallah