- 24 Mart 2020
- 9.921
- 35.672
- 32
-
- Konu Sahibi WunderLost
Çamaşır katlama, küçükleri ayırma, bahara hazırlık.Selamlaaar
Bugün yoğun bir çamaşır at, katla, yerleştir trafigi sonrası nihayet ortalığı topladım, robotu çalıştırdım, wc temizlemek var aklımda bakalım bir de aspiratör temizliği e bir de iftar hazırlığıoysa paşa gönlüm ayakları uzatıp örgü örmek roman okumak istiyor ama dur bakalım
Burda direk yaza geçildiği için benim de bi yaz kış değişimi yapmam gerek dolapta aslında ama kimbilir ne zamanÇamaşır katlama, küçükleri ayırma, bahara hazırlık.
Komple evi silip supurduk eşimle.
İftara dünden çok yapmışız o yeter.
Belki biraz yürüyüş yaparız site içinde.
Sağlık olsun hepimiz için.
Yağmur başladı hava da epey serinledi.Burda direk yaza geçildiği için benim de bi yaz kış değişimi yapmam gerek dolapta aslında ama kimbilir ne zamanben birazdan yemek hazırlığına geçerim size keyifli yürüyüşler
Olsun yarın güzel olur inşallahYağmur başladı hava da epey serinledi.
Yuruyemedik.
Kolay gelsin.
Hayırlı iftarlar.
Hadis kitabının 2. cildine başladım canısı.
Maaşallah harika, darısı bana, ilmihal okuyorum ben de ama bayadır okuyamadım kendime not olmuş olsun burada, hemen başlamalıyım kaldığım yerdenHadis kitabının 2. cildine başladım canısı.
Kur'an hatim okumaya devam ediyorum.
Kitap da okudum birkac sayfa.
Hemen Hocam hemenMaaşallah harika, darısı bana, ilmihal okuyorum ben de ama bayadır okuyamadım kendime not olmuş olsun burada, hemen başlamalıyım kaldığım yerden
Hayırlı günler güzel insanlar.
WunderLost ne yapmışsın canım öyle.
Tatliyla aram yok ama baklava beni benden aldı..
Sayfana da bir göz gezdirdim.
Sunumlar, tarifler, örgüler maşallahın var.
Maşaallah çok da marifetliymişsin.
Ohh misssBugün gunlerden çilek
Reçel oldular. :)
Ne sayfasi ne baklavası neler oluyor, bana da anlatin ??Hayırlı günler güzel insanlar.
WunderLost ne yapmışsın canım öyle.
Tatliyla aram yok ama baklava beni benden aldı..
Sayfana da bir göz gezdirdim.
Sunumlar, tarifler, örgüler maşallahın var.
Maşaallah çok da marifetliymişsin.
Yemek tarifleri var ya oylama yapılan orada bir tarifi var.Ne sayfasi ne baklavası neler oluyor, bana da anlatin ??
Aynen yemek bölümünde bir miktar aktifim deNe sayfasi ne baklavası neler oluyor, bana da anlatin ??
EveeetBebiş mi oooo.
İlk heralde değil mi?Aynen yemek bölümünde bir miktar aktifim de
Eveeet
Evet ilk olacak Allah 'ın izniyle çok teşekkür ederim Allah razı olsunİlk heralde değil mi?
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.