- 5 Nisan 2021
- 56
- -11
- 31
- Konu Sahibi Esra haktan
Kızlar ikilemde kaldım yeni uyeyım cunku etrafımda 1 tane mantıklı yorum yapıcam biri yok 7 yıl evli kaldım 3 tane cocugum var evlılıgım ıyı gitmedi cocuklar ıcın bile aynı evde tahamul um kalmadı 2 yıl bu sekılde yasadık tan sonra 9 ay once bosandık ailemden maddi anlamda Bı destek yok maalesef calısıyorum Bı yandan anneyim zorlanıyorum evlenmeye karar verdim cok ıyı tanıdıgım biriydi hıc evlenmemıs ailesinin bana yaklasımıda her zaman guzel oldu anneme daha onceden zaten arkadas olarak tanıstıgımızı ve cocuklarım ıcınde ıyı olcagını evlenmek ıstedıgımı soyledıgımde ustune ev alsın altın esya en iyisi olcak VS dıyıp surekli konusuyo lar ama bu surece ben 3 cocuguma bakıcı tutuyorum herkes anca konusuyo bende gerke ten yoruldum dıger tarafta surekli ıstedıgın olsun diyorsun ama hepsi Bı anda olmuyo ben hemen evlenmek istiyorum seni seviyorum ama maddi yonden borclanmakta ıstemıyorum diyor evlenmekte acele etmesini sordugu da benı sevdıgımı eski esim beni surekli rahatsız ve tehdit ediyor ki haklı aklım sende kalıyor diyor napmalıyım