iki yüzlü kocam ve annesi

bu işin geleneği mi olur ya
gelenek yerine gelsin diye değil sana yardım olsun diye yapacak
bana bahane ediyor gibi geldi bunu

İnsan neden böyle bir günde yalnız bırakır çocuğunu anlamıyorum. Hiç duymamıştım böyle gelenek. Hiç bekar ablan kardeşin yok mu.

kızlar hatırlayın
hamile, ameliyat olmuş bir kız vardı
annesi gelmedi, babası yollamadı, bizim geleneklerde kv bakar demişti, hatta galiba doğumada mı gelmeyecekti
sonra babasının akrabası öldü, eşi aramadı falan
var demek ki böyle garip adetler

o da konu sahibi,2. üyelik almıştı

Nerden bakiliyor eski konulara

Kocandan bir halt olmaz ama boşanmayacağını bildiğimden bunu geçiyorum.
Kendini sinirlendirecek , laf savaşına yolaçacak durumları kurcalama. Ya bu deve ya bu diyar meselesi. Çok gençsin, laçka olmuş sinirlerin var, çocuğuna yazık olacak.
Keşke bakış açını değiştirebilsen de boşanıp kendine büyük bir iyiylik yapsan.

Nere yapayim allahaskima ailemin yaninda dogumumu ailem zaten bir tuhaf insanlar kırk yabanciya koşarlar ama bana yok

Anneme kac kere dedim gel artik yuzsuzluk yapipta yalvaramam.. kaynanmain o laflarindan sonra bana bakmasini istemiyorum aslada kabul etmicem benim annem madem gelmiyor onunkide gelmiyecek lohusa lohusa onun stresinimi cekeyim birde

Nere yapayim allahaskima ailemin yaninda dogumumu ailem zaten bir tuhaf insanlar kırk yabanciya koşarlar ama bana yok

konu sahibi lütfen cevap ver bana, rica ediyorum

sen ciddi ciddi bu adamdan ayrılmak istesen mesela, ailenin veya ablanın yanına gitmek istesen
ne der ailen?
sahip çıkar mı sana?

Evet sacma oldugunun farkimdayim ama geri kafalilarda hala devam edebliyor... daha fazla yalvaramam annemede

o ,konu sahibinin 2ci üyeliği idi. yqkalandı ve iptal edildi.

Çok ayıp değil mi?

ayıp ne kelime...

yani kime ne diyeyim bilmiyorum
kızına sahip çıkmayan ana-babaya mı
böyle bir adamı, böyle rezilliği çeken 20 yaşındaki kıza mı
bu kıza bunları yaşatan ....(diyorum ya bu adamı tarif edebileceğim tüm kelimeler yasak) adama mı

Ya ben öyle bir şey anımsıyordum ama tam olarak değil, hatta düşündüm aynı kişiler mi diye, ama o doğum yapmıştı evet sen bahsedince daha iyi hatırladım şimdi.

Ya ben öyle bir şey anımsıyordum ama tam olarak değil, hatta düşündüm aynı kişiler mi diye, ama o doğum yapmıştı evet sen bahsedince daha iyi hatırladım şimdi.

yoook
o da bu kızmış işte
bak yazdılar, 2. üyelik tespit edilmiş

yoook
o da bu kızmış işte
bak yazdılar, 2. üyelik tespit edilmiş

Anladım ben ben hatırlıyordum böyle bir konu gelmeyecekler falan demişti. Ne tuhaf gelenekler var, ben ilk defa duydum çok farklı kültürlerden arkadaşlarımda var oysa ki. çok ayıp ya, kızlarını başkalarına muhtaç ediyorlar.

evet tuhaf
ama yerine oturmayan taşlar var
bak kaçıncıdır soruyorum konu sahibine
konu sahibi lütfen cevap ver bana, rica ediyorum diyorum

sen ciddi ciddi bu adamdan ayrılmak istesen mesela, ailenin veya ablanın yanına gitmek istesen
ne der ailen?
sahip çıkar mı sana? diyorum

ama herkese cevap veriyor
bir bana vermiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…