iki yüzlü kocam ve annesi

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
29
Meraba arkadaşlar 37.haftama gircem yaklaşık dogumuma 3 hafta kadar kaldı annem dogumuma gelmiyor.. babam kayinvalide bakar bizde dedigi icin gel gelelim konuya.. kv dem dun kocamı aradı annesi gelcekmi diye gelicek dedi oda biliyo gelmiyeceginide neyse , bugün annesi gene aramış öglende ben eşimin telefonuna görusme kaydedicisi yüklemişdim onunda haberi var bundan. Biraz once annesiyle olan konuşmasını dinledim.. annesi yanında kimse varmı dedi (beni kastetmeye
çalısiyor ) oda yok dedi anneside kubranın annesi gelicekmi dedi oda bilmiyorum dedi anneisde sen onun yaninda gelicek dedin dimi dedi oda evet ama kunyesini almislar gelirler belki dedi kv de ben aldim daha niye almışlar kunye dedi bessikle arabayi onlarmi aldi dedi kv de oda dengesiz esimde evet alsinlar azmı yedirdim evimde dedi kaynanamda dimi dedi.. bunları dinledim cinnet gecirdim resmen iki yüzluler gittim dinlettim kocama ne var bunda kufurmu etmisim diyo dedimki tek kelime soyluyorum benim annem zaten gelmicek dogumuma ama senin ananda gelmicek ben cocguma kendim bakarim ne demk niye kunye almislar tek onun torunumu sen benim ailemin hakkinda annenle konusamazsin dedim bagardim cagatdim... vs. Kalkti senide o karnindaki benekte s... gidersiniz bende anami babami alip bi evde otururum dedi bende dedim allah belami versin ararim anani simdi oglunun huzuru kacirdigni evimizin bakalim mutlu olcakmı ozaman dedim sustu daha söliceklerimde içimde kaldı yani cok sinirliyim...

görüşme kaydedicisi????
merak ettim, neden?

eşin de o kaydediciyi bile bile mi yapmış o konuşmaları, az mı yedirdim falan???

ya konuşma dinleyicisi nedir arkadaş,böyle işlere kalkışırsanız istemediğinizi de duyarsınız
eşinin annesiyle konuşmasına değil ama sana tartışma esnasında söylediklerine çok kızdım,bu laflarını yedir kocana

belliki annen baban arkanda degil ondna konusuyo yoksa baban gitmiceksin dese bile annen gelirdi belliki babandan korkuyor

Bu kaçıncı eşi ile konusu hep hakaret, sanırım aileside sahip çıkmıyor kıza. Yaşı da doğrumu bilmiyorum 19 yazıyor çok küçük ya üzülüyorum böyle görünce.

genelde cevap yazmıyor pek konularına bilmem :/
ama aklımda kalan nadir üyelerden

belliki annen baban arkanda degil ondna konusuyo yoksa baban gitmiceksin dese bile annen gelirdi belliki babandan korkuyor
Aynen oyle onlarin suçu zaten beni bole yanliz bırakiyolar ite köpege dil uzattırıyorlar kaynnam gelip kalip çocuga bakacagnı düşnuyor

Aynen oyle onlarin suçu zaten beni bole yanliz bırakiyolar ite köpege dil uzattırıyorlar kaynnam gelip kalip çocuga bakacagnı düşnuyor

neden annen gelmiyor ki
yani kızını yalnız bırakan doğumda anne sayısı azdır herhalde..

Bu kaçıncı eşi ile konusu hep hakaret, sanırım aileside sahip çıkmıyor kıza. Yaşı da doğrumu bilmiyorum 19 yazıyor çok küçük ya üzülüyorum böyle görünce.
Evet dogru yasim 20 yasima girdim.. ailem besiikle bebk arabasını yolladı ama gelmeye gelince gelmiolar beni bunların diline düşüruyorlar

neden annen gelmiyor ki
yani kızını yalnız bırakan doğumda anne sayısı azdır herhalde..
Bizim aile geleneklerne gore kaynna bakarmış diger ablamlarada gitmedi gelse 3 veya 4 gun bile kalsa yeter ya ama yok

Bizim aile geleneklerne gore kaynna bakarmış diger ablamlarada gitmedi gelse 3 veya 4 gun bile kalsa yeter ya ama yok

bu işin geleneği mi olur ya
gelenek yerine gelsin diye değil sana yardım olsun diye yapacak
bana bahane ediyor gibi geldi bunu

peki ben sana inanmadım cünkü
eski konularına baktıgımda kaynananın 2 aylıgına sana gelicegini yazmıssın
kaynanna madem karsı apartman dairesinde nedne 2 ay kalsın yok esimin abileride gelcek demissin görümcen karsı dairede kaynanan karsı apartmanda abisi sana neden gelsin bende yazmadıgın yada yalan yazdıgın seyler var
sizde esk, konularına bi bakın arkadaslar dedikleri dediklerini tutmuyo

Evet dogru yasim 20 yasima girdim.. ailem besiikle bebk arabasını yolladı ama gelmeye gelince gelmiolar beni bunların diline düşüruyorlar

İnsan neden böyle bir günde yalnız bırakır çocuğunu anlamıyorum. Hiç duymamıştım böyle gelenek. Hiç bekar ablan kardeşin yok mu.

çok fazla konusu var ya
olaylı konular hep de
neler tutmuyor mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…