Iki yuzlu kaynana

Benimki benden taraf gibi yapardı mesela diyelim biz eşimle bişey den tartıştık tartışma sebebini o çıkartırdi kesin

Bir kere dedi ki bebeğe beşik alınacak kız evi alır dedi attı ortaya

Bende dedim ki ben annem e al diyemem alırsa alır burda böyle oluyor dedi kaynanan

Sonra biz bir başladık tarismaya kayınvalide benim önüme geçip sus oğlum bişey yapma oğlum diye kışkırttı daha da

Şimdi de mesela o zaman ki meseleleri gülerek anlattığını duyuyorum ama herşey olacağına vardı doğru söylese bile inanmıyor artık ona kimse ://
ahahahah ayni benim kv :) ilk zamanlar ben tabi cok oltaya geliyodum, bilerek ortaya boyle bir sey atiyordu, ben de kendimi savunmak adina tartisiyordum, sonra da esime duygu somurusu yapiyordu, bi keresinde aynen bizi kavga ettirip sonra boşama oglum, benim icin yuvani bozma demisti, :)) oglunun ne bosuycam anne bunun icin lafindan sonra bir daha yeltenmedi, bu bir savaşti ve ben baslatmadim ama ben kazandim:) hala hazmedebilmis degil, ama artik aramiza girmeye calismiyor, vazgecti, lafini sokuyor ben de karsiligini veriyorum konu kapaniyor.esim karismiyor. kizima hamileyken bu oglan doguramaz oglan kardesi yok demisti, biz mutluluktan ucarken..bu yıl bi de oglum oldu, cok mutsuz oldu. yenidogan sunneti arastirirken, once bi dogsun bakalim dedi, umutluydu kiz olacagindan, beni sinirlendirecek bir malzemesi kalmadi. zaten sallamiyorum da artik.

Benim ki eşime diyo ki bekle çocuklar büyüsün boşanırsın :kusmuk:
Bunun üzerine ben durumuma onu yazmışım çok mu?
Hem bizimle iyi geçinmeye çalışıyorlar, hem de oğullarını dolduruyorlar. Maalesef asla değişmeyecek Ben bir daha konuşmayı düşünüyorum mesela:deli:
Bana kalsa ömrüm boyunca görmek istemiyorum eşimin ailesini seslerini dahi duymak istemiyorum. Ama eşim baskıyla zorla görüstürüyor ailesiyle,resmen beni tehdit ediyor. Siz görüşüyor musunuz

Son düzenleme:
Benim kaynanmda annemn yaninda fln bna kurban oluyo annm olmadiginda arkamdan saymasi kendini bise sanmasi da beni delirtiyo

ahahahah ayni benim kv :) ilk zamanlar ben tabi cok oltaya geliyodum, bilerek ortaya boyle bir sey atiyordu, ben de kendimi savunmak adina tartisiyordum, sonra da esime duygu somurusu yapiyordu, bi keresinde aynen bizi kavga ettirip sonra boşama oglum, benim icin yuvani bozma demisti, :)) oglunun ne bosuycam anne bunun icin lafindan sonra bir daha yeltenmedi, bu bir savaşti ve ben baslatmadim ama ben kazandim:) hala hazmedebilmis degil, ama artik aramiza girmeye calismiyor, vazgecti, lafini sokuyor ben de karsiligini veriyorum konu kapaniyor.esim karismiyor. kizima hamileyken bu oglan doguramaz oglan kardesi yok demisti, biz mutluluktan ucarken..bu yıl bi de oglum oldu, cok mutsuz oldu. yenidogan sunneti arastirirken, once bi dogsun bakalim dedi, umutluydu kiz olacagindan, beni sinirlendirecek bir malzemesi kalmadi. zaten sallamiyorum da artik.
Aynen aynen aradan zaman geçtikçe onun ortaligi karıştırdığını farkediyorsuj zaten artık eşime bişey için kızgın olsam da annesinin yanında gülüp geçiyorum evde konuşuyorum

Eşim beni sürekli savunduğu için tuhaf bı şekilde eşime laf sokuyor bana değil benimki beni class görmüyor hala :D

Yeni evlendiğimiz zamanlarda benim kv de her şeye karışmaya çalışıyordu istediği olacak sanıyordu laf sokuyordu ama yanıldı ben cahil değildim 30 yaşında evlenmiştim hemde 2.evliliğim olduğu için tecrubeliydim bana diş geçiremeyeceğini anladı eşim her zaman kv ile birlikte otururken annesine eşimde sana laf söyleyemez sende eşime laf söyleyemezsin ne senin için eşimi atarım nede eşim için seni atarım dedi anlaşamıyorsanız görüşmeyin ben eşimi sana getirmem sende gelmezsin bende özleyince gelip seni görürüm dedi ve 3.5 yıldır görüşmüyoruz çok şükür benden uzak olsun Allahına ister yakın ister uzak olsun her şey eşte bitiyor

Bana kalsa ömrüm boyunca görmek istemiyorum eşimin ailesini seslerini dahi duymak istemiyorum. Ama eşim baskıyla zorla görüstürüyor ailesiyle,resmen beni tehdit ediyor. Siz görüşüyor musunuz
Hayır şu an görüşmüyorum eşimin herhangi bir baskısı yok şimdilik surat aşamasından başka . eşim de Benim ailemle görüşmüyor.
Yani Ben sırf Benim ailemle görüşüp görüşmediği için değil, Kayınvalidemin yaptıklarına dayanamadığım için artık görüşmek istemiyorum.

Back
X