- 13 Mayıs 2013
- 461
- 94
- 123
Bence degiliki gün sonra değişmesinin sebebi yanlış anlaması olabilir gibi geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence degiliki gün sonra değişmesinin sebebi yanlış anlaması olabilir gibi geldi
Benim ki eşime diyo ki bekle çocuklar büyüsün boşanırsınBenim baskalarina paylastigim whatsapp durumlarina da ayni tepkiyi verdi bu kadin. Nasil yapio nasil becerio iki yuzlu oynamayi ben bilmiyorum. Hala cikamadim şoktan. Kime anlatacam kimle konuscam bilemedim. Aileme anlatsam annem hastalanir eltimle kardes gibiyiz ona anlatsam onunla iligili bi suru daha laf var. Valla bu kadin utanmasa namusumuza bile iftira atar . O kadar tehlikeli
Diyemiyorsa da aynem bu şekilde whtsp tan gondersinEvi o şehirde olan insanların hangi sebeple olursa olsun birbirinde kalmalarını anlamıyorum.Bu tür kalmalarin kişilerin sinir çizmesini zorlaştıracagini düşünüyorum.Ben böyle bir durumda eşime "bana inandığın ve annen ile yuzlestirmeyi teklif ettiğin için çok mutlu oldum.Kendimi haksızlığa uğramış -ifade edememiş hissediyorken sen bana kendimi anlatma fırsatı verdin bana. Ama annenin bilinçli olarak bu durumu benim annemle gorusmemi yasaklamak için kullandığını gördüm ,aslinda beni yanlış anlamadigini amacinin senin benim ailemle yakın olmaman olduğunu gösterdi... çok üzüldüm" derim.
Konusmayinca nouldu nie suratin asik dio sorup duruoBenim ki eşime diyo ki bekle çocuklar büyüsün boşanırsın
Bunun üzerine ben durumuma onu yazmışım çok mu?
Hem bizimle iyi geçinmeye çalışıyorlar, hem de oğullarını dolduruyorlar. Maalesef asla değişmeyecek Ben bir daha konuşmayı düşünüyorum mesela![]()
Walla billa. Hic bisey yapmadigimiz halde kadinin verdigi akillar buO kaynanayi yirtarim yirtar. Verdigi akillara bak "annemin kaşı yere duşerseymiş" sen kimsin beee...
Ogullari evlenince kendilerini valide sultan saniyor bunlarda. Onun abuk sabuk alinmalariyla mi ugrascak herkes baska iş yokmuş gibi.
Ogullari onlarla gorusmezse yeminle kadin ayilir bayilir. Napacagimi sasirdim .Eşinize de pes. Hadi biri annesi biri karısı, ikisi arasında kaldın anlayamadın doğruyu. İnsan demez mi hiç “senin karımla yaşadığın gerilimin onun annesiyle ne alakası var? Sen ne hakla annesine gitmesin gelmesin diyebiliyorsun” diye. Siz annesiyle görüşmezseniz eşinizde annenize tavır alır maksimum. Sizi anneyle tehdit etmek ne?
Konuşturun kadını telefonda. Siz haklı çıkınca eşinizde annesiyle görüşmesin o zaman. Geçerli bi sebebide var üstelik, evliliğinizi baltalıyor.
Ise yaradimi peki ?Ben kv kişisiyle eşim yanımda olmafan telefonda konusmazdım, eşim yokken görüşmezdim ve evine gitmezdim. O da aynı senınkı gibiydi canım ikiyüzlüydü tüm iyi niyetlerimi suistimal edip esime yalan söyler aramı bozardı bende oyle bir yol izlemeye baslamıstım son dönem.
Walla billa. Hic bisey yapmadigimiz halde kadinin verdigi akillar bu
Eşime zarar verirdim kısmını anlayamadim. Eşiniz size inaniyorsa ben olsam gider kv ye o ses kaydını dinletir oğluna ne soylediginide söyler dim ondan sonra bidaha böyle şeyler yapma sen karisamazsin benim ailemin gelmesine gitmeme oglunuda doldurmaya kalkma oda karisamaz derdim benim annemin gelmediği eve sende gelemezsin derdimEsim inanmiyor . Esim ben seni de annemi de biliyorum sen rahat ol dedi. Ama ben kaynanamla ne yapicam . Yani sok oldum duyduklarim karsisinda. Ben esimin yerinde olsaydim annesinin böyle telefonda aglayarak konusmasi uzerine cok sinirlenirdim esime zarsr verirdim o kadar deyim yani
Kadin oyle bir anlatiyor ki sanki biz onu cocuk gibi azarliyoruz aksama kadar bagiriyoruz anlatis tarzi icin dedim yaniEşime zarar verirdim kısmını anlayamadim. Eşiniz size inaniyorsa ben olsam gider kv ye o ses kaydını dinletir oğluna ne soylediginide söyler dim ondan sonra bidaha böyle şeyler yapma sen karisamazsin benim ailemin gelmesine gitmeme oglunuda doldurmaya kalkma oda karisamaz derdim benim annemin gelmediği eve sende gelemezsin derdim
Bir süre yaradı en azından yalan söyleyemedi. Karın bana bunu bunu yaptı diyemedi. İftira atamadı dolap çeviremedi,kocamla beni kavga ettiremedi bir süre. Şu an zaten görüsmüyorum kv kişisiyle , bir cinnet anında herseyi yüzüne vurdum çıkardım attım hayatımdan.Ise yaradimi peki ?
Ayni benim kocam da kaynim da biliyor. Kaynim cok duskun bnm esim okadar degil ama onlar yasli annem paranoyak idare edin deyip duruyorEsiniz ses cikartmiyor cunku. Benim kvnin 2 oglu var. Zamaninda yeni evliyken ben de kv ile ugrastim ama cok sürmedi birakti beni simdi sesi cikmiyor kvnin bana. Esime beni hicbir zaman sikayet edemedi. Kotu oldugumuz zamanlarda bile eltime yaptiginin yarisini bana yapmamistir kv ama beni sevdiginden degil. :) esimden dolayi.
Ama kaynim annesine duskun ve ses cikartmaz. Eltime demedigini birakmiyor kv. Hatta kaynima kiz bulup boşatmaya bile kalkti. :)
Suanda da eltimi evlerine sokmuyorlar ve kaynim yalniz geliyor, her geldiginde eltim hakkinda dolduruyor adami...
O bende de olacak bi gunBir süre yaradı en azından yalan söyleyemedi. Karın bana bunu bunu yaptı diyemedi. İftira atamadı dolap çeviremedi,kocamla beni kavga ettiremedi bir süre. Şu an zaten görüsmüyorum kv kişisiyle , bir cinnet anında herseyi yüzüne vurdum çıkardım attım hayatımdan.