Iki yuzlu kaynana

Kadin oyle bir anlatiyor ki sanki biz onu cocuk gibi azarliyoruz aksama kadar bagiriyoruz anlatis tarzi icin dedim yani
Hımm anladım valla dinsizin hakkindan imansiz gelir demişler sende ver ağzının payını eşinin Annesi diye herseye karışıp bide dolduracakmi bu devirde kimseye insanlık yaramaz sende doldur eşini ağla niye bana böyle yapio diye

tmm hadi bu yanlis anlama. Esim beni cuma gunu aradiginda bagirip cagirdi bana anneme ne dedin bize gelmiyorlar diye. Ara ailenden kimse gelmesin istemiyorum dedi. Ben zörül zörül aglarken kaynana arayip bana " kizim aglama ben onu arayip kizarim. Onlar senin ailen tabi gelecekler olurmu oyle sey " deyip iki gun sonra neden oglunu arayipta " cok bozuldum karin bizi istemiyor. Onlara annem bu eve gelmezse sizin de anneniz aileniz gelemez" deyin diyor. Bana farkli ogluna farkli davraniyor kadin bide yeminler ediyor
:oha::mapus:yuh yani gerçekten böyle mi yaptı kv den. iyi niyetli dğil bence. ah bu kv deler nedir çektiğimiz yaa messafe koy bende o yolda ilerliyorum çnkü mesafe olmayınca bi değişiyolar yönetici onlar oluyor kendilerincee :işsiz:..

O bende de olacak bi gun
Zaten o aşamaya gelene kadar bende senın hibi çok sabrettim . Yani kayışın kopması 3 yılın birikimiydi. Laf tasırdı,dedikodu yapardı,insanları aşagılardı,kimseyi beğenmezdi,yalan iftira hilekarlık biri bin paraydı. Maddi manevi sömürüldük hep eşimin aileci olması yüzünden. Ama şimdi hersey çok farklı ben keyfime bakıyorum ,o tek basına görüşüyor ailesiyle.

Merhaba kk. Uyeleri. Benim basimda bir bela var ve bunu nasil halledicem bilmiyorum.
Gecen gunlerde abimgil eve kalmaya geleceklerdi. Hatta esim davet etti. Gelin kalirsiniz sonra da baliga gideriz demisti. Ozmanda kaynanamgil dislerini yaptirmak icin memlekete gittiler ve gelince de abimgilin gelecegi gun gelip bizde kalacaklardi. Esime dedim ki abimgili cagirdin gelin kalin dedin ama annengil gelecek cuma gunu ayip olmaz mi annengile dedim. Ben hallederim dedi. Cuma gunu oldu aramamis solememis annesigili. Bende aradim napionuz k.v hastane isleri nasil oldu falan dedim. Oda bana hallettik su saatte yola cikacaz dedi. Bende bu aksam abimgil gelecek sizde gelin yemegimizi yiyelim sonra onlar giderler dedim. Yok kizim dedi biz eve gidelim dedi. Ama ses tonundan bozuldugu belliydi. Neyse esimi aramis falan bi tom kavga ettik esimle .

Neyse aradan 5 gun gecti. Esim ariyor annesini hani bize geliyordunuz bugun nie gelmediniz diyo. Kaynana dio ki " ben size ne dedim bundan sonra gelmicem demedim mi. Karin resmen evden kovdu . Aradi bni bugun abimgil gelip kalacak sizde buraya gelin yemek yiyip gidin dedi . Istenmedigim yerde ne isim var oglum. Abinin karisiyla senin karin siz kapidan ciktiktan sonra nasil insan oluyorlar ben bilmiyorum. Tavirlari okadar degisiyoki siz gelince maymun gibi rol yapiyorlar. Siz yokken bagirmalarindan biktim sizde karilariniza oh iyi yapiyonuz der gbi gic bisey demiyorsunuz ama vallahi biktim. Bana senin temizligini yapiyoruz senin dolabini biz siliyoruz isini gucunu biz tutuyoruz diye bagiriyorlar. Onlarin ikisine de soyluceginiz tek laf var. Eger benim annemin kasi yere düşerse ne sizin anneleriniz buraya gelip kalabilir ne de siz annelerinize gidebilirsiniz. Eger bunu deseniz onlar mum olurlar mum. " eşimde " anne tamam aksam karimi alip gelecegim yuzlesin ozman sen bana bole yapiyorsun de " deyince "ben sizden bunu demenizi istiyorum baska bisey istemiyorum " diyor.

Ben ona birgunden birgune saygida hic bir kusur etmedim . Benim icin dediklerini duydugumda şok oldum. Ne yapmam lazim bilmiyorum cok moralim bozuldu .
Kadın arkadan çok iyi iş çeviriyor
Resmen aileniz gelip gitmesin diye tüm yaptıkları

Yahu ne yüzleşmesi. Neyin yüzleşmesi. Kusura bakma ama eşinin unutkanlığı, saçmalamaları yüzünden kavgaya yer arayan kv yol yapmış işte. Eşinde yüzleş falan diyor. Ne saçma. Eşine senin pisliğin sen temizle demelisin. Benim bir şey yaptığım yok de. Gitme bir yere. Azıcık herkes aklını başına alsa ne güzel olacak.

kayınvalidenden mümkün mertebe fersah fersah uzak dur. çok gerekli olmadıkça konuşma bile. nasıl çevirmiş lafları pes doğrusu.

Yuzlesmem zaten zeytinyagi gibi uste cikar
Yahu ne yüzleşmesi. Neyin yüzleşmesi. Kusura bakma ama eşinin unutkanlığı, saçmalamaları yüzünden kavgaya yer arayan kv yol yapmış işte. Eşinde yüzleş falan diyor. Ne saçma. Eşine senin pisliğin sen temizle demelisin. Benim bir şey yaptığım yok de. Gitme bir yere. Azıcık herkes aklını başına alsa ne güzel olacak.

O kaynanayi yirtarim yirtar. Verdigi akillara bak "annemin kaşı yere duşerseymiş" sen kimsin beee...

Ogullari evlenince kendilerini valide sultan saniyor bunlarda. Onun abuk sabuk alinmalariyla mi ugrascak herkes baska iş yokmuş gibi.
Her kelimesine katılıyorum
Sanki sarayın çeşmicibaşısı kadında kaşı yere eğilmemeliymiş
Kaşını gözünü dağıtasın gelir böylesinin

tmm hadi bu yanlis anlama. Esim beni cuma gunu aradiginda bagirip cagirdi bana anneme ne dedin bize gelmiyorlar diye. Ara ailenden kimse gelmesin istemiyorum dedi. Ben zörül zörül aglarken kaynana arayip bana " kizim aglama ben onu arayip kizarim. Onlar senin ailen tabi gelecekler olurmu oyle sey " deyip iki gun sonra neden oglunu arayipta " cok bozuldum karin bizi istemiyor. Onlara annem bu eve gelmezse sizin de anneniz aileniz gelemez" deyin diyor. Bana farkli ogluna farkli davraniyor kadin bide yeminler ediyor
Eşine deseydin ya
Senin hatanı ben niye çekiyorum arayıp anneni çağırsaydın bunlar olmazdı diye
Benim ailem gelmiyorsa senin anan bu sokaktan geçemez diye
Sen niye eziliyorsun

Telefona program, eve kamera.. Aslında eşiniz bunları gizli yapsa daha iyi olur.. Şimdi sen biliyordun ondan iyi davrandın anneme der.. Çünkü karısını tanımıyor, tanısa en başta eşim böyle demez derdi. Ayrıca gelinlerin ikisi de kötü, ikisi de aynı şeyi yapıyolar öyle mi?
Bana deseler, anamın kaşı yere düşmeyecek, tamam der ertesi gün kalıcı makyaj artistine götürür, yukardan kaş çizdiririm..

Benimki daha sinsi sizinki kendi kötülüğünü ele vermiş uğraşmak çok zor Allah yardımcin olsun ://

Betern beteri vsr ama bu kadari bile beni korkuttu
Benimki benden taraf gibi yapardı mesela diyelim biz eşimle bişey den tartıştık tartışma sebebini o çıkartırdi kesin

Bir kere dedi ki bebeğe beşik alınacak kız evi alır dedi attı ortaya

Bende dedim ki ben annem e al diyemem alırsa alır burda böyle oluyor dedi kaynanan

Sonra biz bir başladık tarismaya kayınvalide benim önüme geçip sus oğlum bişey yapma oğlum diye kışkırttı daha da

Şimdi de mesela o zaman ki meseleleri gülerek anlattığını duyuyorum ama herşey olacağına vardı doğru söylese bile inanmıyor artık ona kimse ://

Nasıl şişirilmiş bir ego böyle kaşı düşseymiş oturup hayal falan kuruyo Herhalde oğulları gelinleri kovup kendisine koşarken :) iftiracılardan Allah korusun cidden çok kötü

Inanij
Benimki benden taraf gibi yapardı mesela diyelim biz eşimle bişey den tartıştık tartışma sebebini o çıkartırdi kesin

Bir kere dedi ki bebeğe beşik alınacak kız evi alır dedi attı ortaya

Bende dedim ki ben annem e al diyemem alırsa alır burda böyle oluyor dedi kaynanan

Sonra biz bir başladık tarismaya kayınvalide benim önüme geçip sus oğlum bişey yapma oğlum diye kışkırttı daha da

Şimdi de mesela o zaman ki meseleleri gülerek anlattığını duyuyorum ama herşey olacağına vardı doğru söylese bile inanmıyor artık ona kimse ://[/QUOTE
buda oyle eltimle ilgili beni dolduruo ki biz iyi anlasiyoruz die onu bile cekemio. Kizim kizim avucumda tuttum sizi dio . Bole avucunda nasil tutuosa. Annemlere korkarak gider oldum

Back
X