- 2 Kasım 2022
- 179
- 235
- 18
- Konu Sahibi Tugbacanmn
-
Şu an ilk diyen sizsiniz.
Of içimi şişirdin yeter bu ne eziklik? Bari korun çocuk yapma, yazık senin yaptığın çocuk da bunların ayaklarının altına paspas olur. Ne demek ya kendi paramla aldığım altını tazminatı vericem? Zordayız de BORÇ OLARAK verdiğim altınları istiyorum de ve al. Bu arada bana şaka yollu da olsa böyle hakaretleri yapan insanın ruh sağlığını bozar terapilik hale getiririm. Dik dur azıcık bu ne ya.Altınlarımı da biz aldık zaten onlar almadı
evet susmustum annenin susacagini zanneetim ama yanilmisim bu yüzden artik susmak istemiyorum annenin bana aileme karsi saygisizligina dahada tahammülüm kalmadi bunun icin mümkünse annen benimle laubali konusmasin lütfen yoksa bende onun konustugu dildende konusurum fakat buda annenin keyfini giderir nasil o benim rahatsiz ediyorsa diye söyleyinGelin alma olduğunda onların eve geldiğimizde kapı önüne inmediler bile. Şimdi eşime söylesem bunca zaman neden sustun demez mi
Bitmedik işte napalımGörev derken? Öff valla bi bitmediniz.
Bir şekilde düzene oturtman gerekıyor, nasıl mı kayınvalıdenın sana dedıgı herseyı ses kaydına al, esıne anlat olakı ınanmazsa ses kaydını dınlet ve ben bu sebepten oturu annenle gorusmek ıstemıyorum bana boyle konusması benı uzuyor seklınde konus, hiç bir sekılde onunla gorusme gıtmek zorundada degılsın aramak zorundada degılsın, ha egerki gitmeni aramanı ıstıyorsa once tavrını degıstırsın bunlarıda esın annesıne soylesın, kendını uzme guzellık gorecelı bırsey hem kısı kalbının yansımasını gorur baskalarında derler buyuklerımız3 yıllık birlikteliğimi evlilikle taçlandırdım kocamı çok seviyorum güveniyorum ve harika birisi. Bana aşırı düşkün. Fakat kayınvalide en başlarda çok iyiydi. Daha sonra ara ara bana kocamın çok talibinin olduğunu ama beni seçtiğini, beni seçmek için bi sebebinin olmadığını, güzel olmadığımı ve yakına yakışmadığımı, temizlik ev işi yemek bilmediğimi bilsem de yapamayacağımı, çocuk bile doğuramayacağımı şaka dilinle laf sokarak söyleyip durmaya başladı, ilk başlarda şakalaşıyorduk (yani ben öyle sanıyordumsanırım ) daha sonraları hoşuma gitmemeye başladı. Eşime söylemek istemedim şikayet ediyor gibi ama gün geçtikçe ciddileşmeye başladı ve hatta bi gün gerçekten benden daha güzeller ve daha iyiler olduğunu ve beni seçtiği için dua etmem gerektiğini yoksa evde kalacağımı söyledi. Bende arayıp sormayı kestim. Daha sonra sürekli eşime arayıp sormuyor diye sitem ediyor ki beni arayıp bana da aynı şeyi yapıyordu (hala yapıyor). Her neyse düğün günüm geldiğinde kınama günlük kıyafetle geldi, saçımı ve beni beğenmediğini saçımın güzel yapılmadığını bana da yakışmadığını sçyledi durdu. “Bu bizim düğünümüz değil” bile dedi. Ertesi gün düğünden sonra da aileler kavga etti ve o kadın başlattı. Aileme seneden seneye anca görürsünüz artık dedi. Kavga olduktan ertesi gün sonra yani düğünümün ertesi ilk günü evime geldi. Annemleri bana şikayet etmeye . Beni en başından beri samimiyetsiz bulduğunu, iki yüzlü olduğumu, ailemin mahalle karısı gibi olduğunu ve daha sayamayacağım şeyleri söyledi ve gitti( o sıra eşim evde değildi) bir süre onlar taşınana kadar bir buçuk hafta boyunca biz onlara gittik ve onlar bize geldi( evlerimiz çok yakındı il değiştirecekleri için gidip gelmek zorunda kaldım) bu süre boyunca azar yemekle ve hizmet etmekle geçti. Eşim sürekli annesini susturmaya çalıştı o susturmaya çalıştıkça daha da hiddetlendi benim tarafımı tuttuğu ve beni savunduğu için. Şimdi de hiç bitşey olmamış gibi onu aramamı samimi olmamı gülüp eğlenmemi istiyor. Ben aramıyorum ama eşimi aradığında belli etmiyorum. Bunların çoğunu eşime söylemedim. Evleneli daha 2 buçuk ay oldu ama kayınvalidemden artık çok soğudum ve neredeyse nefret ediyorum. Tek bağlılığım eşimden dolayı. O üzülmesin arada kalmasın diye susuyorum. Eşime söylemek istiyorum ama nasıl söylerim onu da bilmiyorum.
Hanimefendi siz salakmisinizVe işimizden gelen tazminatları ve hatta altınlarımı bile aldı şu an borç içindeyiz .
Gidin kaynananızın ayağını falan yıkayın yaranmaya çalışın. görev tanımınızda vardır eminimBitmedik işte napalım
Fazla sessiz kaldım konuşmam gereken yeri bilemedim çünkü kimseye anlatamadım eşimle konuşsam çözülecek şeyler sanıyorum ama eşimden çekinmiyorum ya da korkmuyorum sadece annesiyle arası benim yüzümden bozulsun istemedim
Eşiniz sizin ona olan sevginizi bal gibi kullanıyor, inşallah gözünüz gerçekten açılır.Herkesin yorumunu en baştan sona okudum. Öncelikle değerli yorumlarınız için ne kadar farklı düşünce olursa olsun teşekkür ediyorum. Suçun aslında kendimde ve eşimde de olduğunu anlamamı sağladınız. Kör oluyor insan bazen belki bilirsiniz yaşamışsınızdır ya da çevrenizde görmüşsünüzdür ila ki. Eşime çok aşıktım ailesini önemsemedim, eksik yanlarını önemsemedim, herşeyi görmezden geldim. Dediğiniz gibi ailesini bile.
Bu yaşadığım ilk kendimi ezişim değildi. Geç olsa da anladım artık. Umarım bundan sonrası farklı olur benim için.
Bence konu sahibi biraz saf ama kocasi cidden kötü, manupülatör bir insan.Hanimefendi siz salakmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?