İki yüzlü kayınvalide

Eşinizden çok mu korkuyorsunuz,ya da size inanmayacağını ,suçlanacağinizi mi düşünüyorsunuz??? Her iki ihtimalle de çok sevip,sevilmemişsiniz kendinizi kandırmayın.Siz sustukça cici eş,gelin oldukça değer gideceğinizi düşünmüş karşı taraf ne güzel ağzı var dili yok diye uygun kriter olduğunuz için evlenmiş.Kusura bakmayın kendine saygısı olan hiç kimse bunları ne kendine ne ailesine yaşatmaz,ayrılır aşk acısı çeker,ama bunu çekmez .( İsyan edin, hakkınızı savunun bakalım büyük aşkınız size nasıl sırt çevirecek görün)

Vallaha iyi yazdın.bu ney boyle yaa ailesine sayıyor kız bişey demiyor.yavrum senin ailenden ustunmu kvden.sen niye ona tepki vermiyorsun sen safmisin.
Bence kesinlikle sende saflık varki kvdem sana senden guzelimide bulurdu oğlum diyip diyip seni eziyor.
Kusura bakma ama sende elin mahkum gibi kvd ve kocana aman bişey olur harika kocam beni bozar diye bişey demiyorum.
O zaman ahlanıp vahlanmayacaksın oturup kvdenin cenesini çekeceksin.

Gidin kaynananızın ayağını falan yıkayın yaranmaya çalışın. görev tanımınızda vardır eminim
Ne alaka ki normal hal hatır sorarsın ihtiyacın var mı dersin mesafeli bir ilişki yürütürsün.Kötü konuşursa da ustruplu bir cevap verirsiniz. İlla çekişmek mi gerekiyor. Siz öyle yapıyorsunuz herhalde herkesin öyle yaptığını düşünüyorsunuz

Annesinin yaptıklarının bir kısmına tanık olup sessiz kalmış bir adam ve yine annesinin diğer yaptıklarını eşine söylemeye cesaret edemeyen ve dahası kendini savunamayan bir kadın, o adama "kocam harika biri" diyor.
Trajedi bu kadar.
Ama neden?

Nazar değmesin biz kayınvalidem ile çok iyiyiz. Görev olarak yapmayız birbirimize. İnsani ilişkiler böyle olmalı

Nazar değmesin biz kayınvalidem ile çok iyiyiz. Görev olarak yapmayız birbirimize. İnsani ilişkiler böyle olmalı
Sizin anlamada sıkıntı var herhalde. Konu sahibi problem yaşıyor. Nasıl sürdürebilir bu tip bir ilişkiyi. İyi olsa zaten niye görev olsun. Kıymetini bilin sizin için sevindim.

Bende kaynanamla çok iyiyimdir valla biraz alttan almak lazım her şeyi. Bu kafayla zor canım
Alttan almak derken konu sahibi biraz daha alttan alsa ezilecek, hiç kendisinden eser kalmayacak.. Aradaki yorumları okudunuz mu ailesine dahi hakarette bulunulmuş..

Kibar tabiri körlük diyim ben

Şu an ilk diyen sizsiniz.
İyi niyetli mi yazıp yanluş ifade ediyorlar yoksa gerçek hakiki zır cahilller mi anlayamıyorum. Düğünden sonra kadının ailesinin evini basıp kavga çıkarmışlar, annesine mahalle karısı demişler, altınlarına ve işyerinden aldığı tazminatına kadar çökmüşler. Bunlar yaşanırken de koca ortalıkta. Hiç mi duymadın görmedin mübarek.

Konu sahibi saflık ötesinde iyi niyetli. Kocasının tavşana kaç tazıya tut dediğini göremiyor. Kocası kendi tarafında sanıyor. Bu koca meraklısı yorum yapanlar da aman görevini ihmal etme aman yuvanı bozma diyorlar. Kadın ezilsin hakarete uğrasın, yatırımına çökülsün ama kaynanaya olan görevini yerine getirsin.

Kocaya laf ettik ya ondan öyle anlıyorlar galiba. Valla bi tanemiz boşan demiş değil. Kendileri varmış o kanıya. Nasıl da içten içe biliyorlar neyin ne olduğunu. Ama koca bu, tatlılığı ile meşhur işte.

eşiniz dahi olsa kendinizi ve ailenizi asla ezdirmeyin . hiç bir şeyi saklamayın olduğu gibi eşinize anlatın ve böyle insanlar ile muhatap olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…