İki yıldır evime sadece 1 kere misafir geldi :(

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
123
Ya arkadaşlar kendimi kötü hissediyorum. Kötü bir insanım galiba. Esimde fesat ve kinci olduğumu söylüyor. Ya arkadaşlar iki yıldır evime misafir gelmiyor. Sizler neler yapıyorsunuz?

Örneklemek gerekirse

Yeni evlendiğimde kayinvalidem dedim hergün biri gelirdi.haliyle tüm hizmeti ben yapardım. Kendi annemle babamın evinden de misafire alışkınım. Ancak kendi evime geçtiğinden bu yana kimse gelmiyor. Kayinvalidem gelirdi yeminle elmasın kadar sorardım rahat etmezdi kendi evine giderdi.her haftasonu biz giderdik onun yanına. Ki kendi odasını hazırladım bizim evde ona.

Neyse eşimin akrabalarını davet ettim. Bir kere. Haliyle içimden gelerek her çeşit güzel şeyler hazırlamaya çalıştım. Kayinvalidem vali mi geliyor derdi. Asıl sorun misafir geldiğinde sohbet edecek konu bulamamak. Kös kös oturmanın yanlış olduğunuda biliyorum.nasilsin naptin şu bu gerisi gelmiyor.insanlarin çok özel hayatına karışıyorsun gibi geliyor.baskalari hakkında konuşmasında sevmem. Herneyse.

Bu misafirlerden sonra kaç kere davet etmeme rağmen pek kimse gelmedi evime.hep ben biz gittik esimle. Ama zamanla insanın zoruna gidiyor.

Milleti davet etmekte gelmiyor içimden. Bir kerede arayıp gelmek istiyoruz desinler. Hep ben mi davet etcem ve red cevabı alcam?

Artık telefonda açmıyorum direk mesajla davet ediyorum.esim yanlış olduğunu söylüyor.
bu hafta yine iki tanıdığı davet ettim. İşimiz var dediler başka zaman. Görümcem 1 kere geldi oda tek bir sat oturdu gitti. Biz 100 kere gitmisizdir ona.

Sizler nasıl yapıyorsunuz bu konuda?
Bide evde buzluğa anı misafirler için ne gibi şeyler yapıyorsunuz? Ya resmen Stress oluyorum artik.

milletin tek konustugu sey

araba is para ev koca cocuk

kim ne almis ne satmis

kim neden bosanmis

kim kimle neredene halt etmis

oldugu icin...konusacak konu bulamaman normal.

sen de benim gibisin.

bosver misafiri ne dertleniyosun.

ac tv izle kendin pisir kendin yee

Aynen hiç sevmem şu şunu yapmış bunu yapmış ve vs. Resmen bakıyor bu konular beni. Ama evime misafir gelmedikçe asosyal gibi oldum sanki. Evlendiğimde bu yana arkadaş çevremde kalmadı.

Esimde rahatsız bu durumdan. Arkadaş çevresi kurmaya bak beni çok sıkıyorsun diyo.

Anlaşılan o ki normal birşey yani misafir gelmemesi öylemi?

Inanirmisiniz neyin normal neyin doğru olduğunu sasirdim artik sanki.

Bana da öyle kimse pek gelmez nedense, ben çağırırsam arada bir aileler gelir. Ben de sorguladım acaba niye ama boşverdim ha bazı saçma muhabbetleri görünce.

milletin tek konustugu sey

araba is para ev koca cocuk

kim ne almis ne satmis

kim neden bosanmis

kim kimle neredene halt etmis

oldugu icin...konusacak konu bulamaman normal.

sen de benim gibisin.

bosver misafiri ne dertleniyosun.

ac tv izle kendin pisir kendin yee

Bak destiny ne güzel söylemiş,muhabbet dediğimiz aslında eninde sonunda birilerin özeline ve mukayeseye dayanıyor.bir yerde genel konulardan konuşsam da yine de tıkanıyor muhabbet,iş artk geyiğe kalıyor,bu da kişilik özelliği ile alakalı.
Bence siz misafir ağırlamaktan vazgeçin,eşinizle sosyalleşeceğiniz yerlere katılın,sizin gibi bir çift bulursunuz

Galiba anormallik bende :)))

Eşimin ailesiyle sıkı fiki olmak isterim. Ne güzel uzaksınız denilir.

Evime misafir gelmiyor diye üzülüyorum. Şanslısınız ne güzel denir.

Zaten gelen akrabalar filan meraktan geliyor çoğu evinde ne varmış ne almış ..sonra bin çeşit ikram yapsan memnun edemezsin..muhakkak bişey bulurlar..sonra da arkadaşların da dediği gibi senin sohbet sarmıyordur.Boşver hiç kasma bence gelene kapı açık ..dert etme yani...

arkdaşlar ne bıcım cevaplar bunlar. misafir kadar güzel birşey yoktur. ikram kadar güzel birşey yoktur. insana insan lazim ölümdede düğündede. ne demek kimse gelmiyor? hicmi arkdaşın yok? akrabayı gectim. yani acıkcası ben 100 kere görümceme gitsem ve o bir kere gelse bende artık gitmezdim. bunun altında size söylemedikleri bir sebep vardir

arkdaşlar ne bıcım cevaplar bunlar. misafir kadar güzel birşey yoktur. ikram kadar güzel birşey yoktur. insana insan lazim ölümdede düğündede. ne demek kimse gelmiyor? hicmi arkdaşın yok? akrabayı gectim. yani acıkcası ben 100 kere görümceme gitsem ve o bir kere gelse bende artık gitmezdim. bunun altında size söylemedikleri bir sebep vardir
Gelmeyeni de zorla mı getirecek konu sahibi . Zorla tutup evine sokacak değil ya kapım açık diyor gelen gelsin ...

Ya ben kendi ailemden gördüm babam her zaman derdi misafir bereketini diye. Ama ben yalnız kalmış gibi hissediyorum kendimi. Evet evet ilk taşındigim da geldi görümcem evde ne var yok baktı ay şunu bende yapcam vs vs gibi yorumlar sonra evini begenmedim dedi birdaha da gelmedi. Sürekli biz gidiyoruz.
Banada kızar seni evimde rahat ettiremiyorum diye. Iyide yani ben onların yatağında yatmak istemiyorum diye rahat olmadığımı nerden çıkartıyorlar sa!

Ya ne bileyim kendimi salak gibi hissediyorum.

Gelmeyeni de zorla mı getirecek konu sahibi . Zorla tutup evine sokacak değil ya kapım açık diyor gelen gelsin ...

Evet kapım her zaman açık sizinde bize beklerim diyorum her defasında. Ama arayip ta geleyim diyen yok. Çok mu sıkıcıyim ne :)))
Eşimin yeğenleri bana yazılıya geleceklerdi.beni sevenlerdide pizza yapardım sevdikleri şeyleri yapardım. Gece babaları gelip alırdı. Halbuki yatılıya gelirlerdi düşünün!
Eskiden hep arar sorarlardi. Ne zaman ki görümcem hamile olduğunu söyledi ve sırf markalı eşyalar gönderdi onlara. Benimle diyaloğun kestiler. Eskisi gibi arayıp sormazlar. Hep ben yazarım napiyorsun diye. Ne bileyim bazen böyle hayatın tüm kötülüğünü yapmışımdır yalnız kalmaya mahkumdur edilmiş gibi hissediyorum kendimi.

Yakında yine taşıyacağım. Bakalım orda yine nasıl olcak.

Aynen hiç sevmem şu şunu yapmış bunu yapmış ve vs. Resmen bakıyor bu konular beni. Ama evime misafir gelmedikçe asosyal gibi oldum sanki. Evlendiğimde bu yana arkadaş çevremde kalmadı.

Esimde rahatsız bu durumdan. Arkadaş çevresi kurmaya bak beni çok sıkıyorsun diyo.
canim sikicisin sanirim

Bende cok severim misafir yatili olmadikca ama bekar gorumcelerim var haliyle yatili cok agirliyorum.
Ben olsam cagirdigimda gelmeyen kisilerin evine asla gitmezdim bu bejim fikrim tabi.
Buzlugumda surekli annemin hazirladigi kisliklarim kete su boregi bulunur ama
Sipdadanak misafirim gelmez o yuzden hazirliksiz yakalanmam

Herhalde bende öyle düşünüyorum artık. Çekingen bir yapım var ama yinede soru sorarım sohbet açmaya çalışırım. Ama anlaşılan yetmiyor. Güler yüzlüyümdür şubatta aşmam. Ne bilim.
rahat edemiyorlardir belki resmi bir yapin varsa.bence nasil biriysen oyle devam et.eger bi yanlsin olmadifindan eminsen.zamanla alisirlar tarzina

Evet kapım her zaman açık sizinde bize beklerim diyorum her defasında. Ama arayip ta geleyim diyen yok. Çok mu sıkıcıyim ne :)))
Eşimin yeğenleri bana yazılıya geleceklerdi.beni sevenlerdide pizza yapardım sevdikleri şeyleri yapardım. Gece babaları gelip alırdı. Halbuki yatılıya gelirlerdi düşünün!
Eskiden hep arar sorarlardi. Ne zaman ki görümcem hamile olduğunu söyledi ve sırf markalı eşyalar gönderdi onlara. Benimle diyaloğun kestiler. Eskisi gibi arayıp sormazlar. Hep ben yazarım napiyorsun diye. Ne bileyim bazen böyle hayatın tüm kötülüğünü yapmışımdır yalnız kalmaya mahkumdur edilmiş gibi hissediyorum kendimi.

Yakında yine taşıyacağım. Bakalım orda yine nasıl olcak.
Hiç üzülme derim.rabbim başka dert vermesin . Gelene sen hizmetini hürmetini yaparsın ... davet mi bekliyorlar acaba hani arayıp atıyorum cumartesi bana gelin demenizi filan ..

Back
X