canım 36 aylığı doldurduysa rahatlıkla devletin anaokullarından birine verebilirsin, zaten tüm çocuk uzamnları 36 aydan sonra anaokuluna gitmeli diyor. dışarda iş bulamzsan abinden iste iş, eminim öğrenirsin, ne insanlar en işleri öğreniyor sen mi öğrenemicen, zaten burda amaç para kazamaktan ziyade terapi, sana süper iyi gelecek bak göreceksin
ay ayrıca canım benim neden kimseye yaşadıklarını çaktırmıyosun ya, tamam burdaki gibi detaylı anlatamayabilirsin ama canım burda paylaşmakla azalmaz bu yük, madem ki ayrılmıcaksın, ailene ufak ufak çıtlat, onlarda eşine ufak ufak bu kız yanlız sahipsiz değil diye çıtlatsın aba altından
kendine eziyet ediyosun inanki içine ata ata, kanser olmayımı bekliyosun allah korusun, yok öyle artık kan kusup kızılcık şerbeti içtim demek
sen anlamazsın sen bilmezsin, bu ne ya, bunları diye diye sende özgüven bırakmamış, eşiyle iki çift sohbet bile edemezse insan bi eş bi hayat arkadaşı ne işe yarar o zaman
keşke bu kadar kolay olsaydı canım ben tesettürlüyüm ve abimde şirketlerinde erkek çalıştırmıyor ...
zaten dışarıda çalışmam söz konusu değil çünkü bu çevrede herkes beni tanıyor ailemin kulağına giderse paraya ihtiyacım olduğunu düşünürler dediğim gibi ailem varlıklı birsürü dedikodu olur ben takmamda ailem üzülsün istemem milleti bilirsiniz konuşmayı sever...
aileme anlatamam durumumu annem hasta zaten ve çok hassastır tansiyon şeker daha yeni kriz atlattı ...
bu yüzden evde yapabileceğim bir iş diyorum en azından ona yada aileme bağımlı olmak istemiyorum kendi paramı kazanıp kendi ihtiyaçlarımı karşılamak istiyorum ...