- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
abimin şirketleri var onlardan birinde çalışıyor iş yapmıyor derken şöyle piyasa çok durgun olduğu için iş hiç olmuyor neredeyse. yani abim olduğu için biliyorum işyerindeki durumu yoksa iş olduğunda çalışmamazlık etmez..
abim ona teklif etti o da hemen kabul etti ben istemedim babamda iyi düşün dedi ona olacakları tahmin etti eminim...
şimdi her akşam abimi kötülüyor nasıl kötü bir patron olduğunu işçilerinin neler söylediğini ona söylüyorum insanları hiçbirzaman tatmin edemezsin hep daha fazlasını isterler ondandır diyorum sen ne bilirsinki diyor bana bende daha birşey söylemiyorum
aramızdaki yaş farkına gelince bu yaştan çok karakteriyle ilgili
o hayattan bezmiş bir şekilde yaşıyor mesela birileri bizi biryere çağırıyor gidelim değişiklik olur diyorum bizim durumumuzmu var onların tuzu kuru tabi diyor aslında ne bizim durumumuz kötü ne onlarınki çok iyi ama o hep böyle ...
hiçbirşey yokken bile dertli..
yoktan sebeplerle kendini ençokta beni bitiriyor..
ben ses çıkaramıyorum birşey dersem senin için hava hoş umrunda değil tabi diyor.
ama inanın durumumuz herkesten farklı değil ama artık bende herşeyden vazgeçtim
inanın onun verdiği parayla üzerime kıyafet almayalı yada
başka birşey çok uzun zaman oldu okadarki artık birşeyler alacağım diyince onun bile sesi çıkmıyor düşünün artık .. annem ben kendimi bildim bileli çalışır mağazamız vardı
geçen sene devretti bıraktı annem geçen seneye kadar herşeyimi annem karşılardı çünkü ona göre herşey fuzuli masraf ve şimdi ona sorsalar
ben çok masraflıyım
gülmekten başka hiçbirşey yapamıyorum çünkü anlamıyor oğlumun sene sonu gösterisi var kıyafetti salondu öğretmeni masraf listesi yollamış inanın gösteremiyorum ona kendim halletmeye çalışıyorum para arttırıp çünkü biliyorum onun içinde 15 gün surat asıp ben nasıl kalkıcam bunun altından diyerek beni bitirecek göndermeyelim dedim sen çıkardın bunu başıma suçlusu sensin diyecek yine suçlu olacağım
en kötüsüde oğlumun öğretmenlerine hakaret edecek çocuğun önünde para koparmak için yaptıklarını düşünüyor çünkü ....
demediğini bırakmıyor oysa ne kadar iyi insanlar olduğunu
şu zamana kadar aklı olan herkes anlar kreşe çok cüzi bir para ödüyoruz
oysaki aylığı çok yüksek üstelik öğretmeni kapıdan alıp kapıya kendi bırakıyor para istemeden iki senedir ... bu insanlara bile hakaret eden bir adam benim kocam...
nasıl? dışarıda çalışmamın imkanı yok kızım var bıracak yerim yok üstelik mesleğimde yok
evde yapabileceğim bir iş bulabilir miyim acaba?
biliyormusunuz iş imkanı varmı öyle?
aklıma sadece çocuk bakımı geliyor çok fazla kitap okudum eğitime gittim belediyenin ama bilmiyorum yani nasıl olur
ailemin bilmemesi gerek paraya ihtiyacım olduğunu düşünürler anlatmadığım için bilmezler
canım 36 aylığı doldurduysa rahatlıkla devletin anaokullarından birine verebilirsin, zaten tüm çocuk uzamnları 36 aydan sonra anaokuluna gitmeli diyor. dışarda iş bulamzsan abinden iste iş, eminim öğrenirsin, ne insanlar en işleri öğreniyor sen mi öğrenemicen, zaten burda amaç para kazamaktan ziyade terapi, sana süper iyi gelecek bak göreceksin
ay ayrıca canım benim neden kimseye yaşadıklarını çaktırmıyosun ya, tamam burdaki gibi detaylı anlatamayabilirsin ama canım burda paylaşmakla azalmaz bu yük, madem ki ayrılmıcaksın, ailene ufak ufak çıtlat, onlarda eşine ufak ufak bu kız yanlız sahipsiz değil diye çıtlatsın aba altından
kendine eziyet ediyosun inanki içine ata ata, kanser olmayımı bekliyosun allah korusun, yok öyle artık kan kusup kızılcık şerbeti içtim demek
sen anlamazsın sen bilmezsin, bu ne ya, bunları diye diye sende özgüven bırakmamış, eşiyle iki çift sohbet bile edemezse insan bi eş bi hayat arkadaşı ne işe yarar o zaman
Son düzenleme: