Canim basin sagolsun ve gozun aydin bu bebegini sag salim kucagina al insallah bende 27haftalik dogum yaptim benim bebegimde 3 saat yasayabildi dogum yapali 5hafta oldu bende merak edip konu acmak istedim ama sen acmissin iyi etmissinMerhaba arkadaşlar ben 26 haftalıkken mecburi sezaryenle erken doğum yaptım ve malesef bebeğim sadece 4 gün yaşadı. Şimdi 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve korkuyorum iki sezaryen arası çok kısa oldugu için.. Tekrar başıma bu durum gelir, sezaryen dikişlerim açılır vs vs diye.. Aranızda iki sezaryen arası benim gibi kısa olan var mı acil cevap lütfen..
Dr bana 2ay bekle yeter dedi ama benim bebegim tup bebekti belki ondandirMerhaba arkadaşlar ben 26 haftalıkken mecburi sezaryenle erken doğum yaptım ve malesef bebeğim sadece 4 gün yaşadı. Şimdi 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve korkuyorum iki sezaryen arası çok kısa oldugu için.. Tekrar başıma bu durum gelir, sezaryen dikişlerim açılır vs vs diye.. Aranızda iki sezaryen arası benim gibi kısa olan var mı acil cevap lütfen..
Seninde başın sağolsun canım aminn inşallah. Senin erken doğum sebebin neydi canım?Canim basin sagolsun ve gozun aydin bu bebegini sag salim kucagina al insallah bende 27haftalik dogum yaptim benim bebegimde 3 saat yasayabildi dogum yapali 5hafta oldu bende merak edip konu acmak istedim ama sen acmissin iyi etmissin
Sizinkinin arası baya varmışBenim tam 2 sene var iki sezeryan arasi. Cok kisa sayilmaz ama ikinci gebeligimde cok kasik agrisi cektim. Cok kilo almamama ragmen zorlandim. Zaten dogumuma hemsire arkadasim da girdi. Bana icerdeki dikislerimin tam olarak kaynamadigini, bu yuzden ameliyatımın cok kolay geçtiğini soyledi. Bu dogumdan sonra doktorum kesinlikle en az iki yil korunuyorsun dedi. Zaten bir cocuk daha dusunmuyorum.
İki senede bile halen dikişler iyileşmemiş mi? Ben ne yapacagım ya çok korkuyorumSizinkinin arası baya varmış
Sagol canim Rabbim bidaha yasatmasin insallah 17.haftada suyu bitti bebegin 27.haftada dogdu 675 gr cigerleri gelismemisSeninde başın sağolsun canım aminn inşallah. Senin erken doğum sebebin neydi canım?
Bence korkma bi tanidigimin bebegi 39'İki senede bile halen dikişler iyileşmemiş mi? Ben ne yapacagım ya çok korkuyorum
İnşallah canımBence korkma bi tanidigimin bebegi 39'
.hafta kalbi durmus sezeryenla almislar 4.ay tekrar hamile kalmos onuda dogurdu Allah yardim eder
Başınız sağolsun ne zaman oldu sizinkiBen de bebeğimi karnımda kaybettim ve sezaryen olmak zorunda kaldım doktorum ve sonrasında gittiğim perinatolog en az 6 ay beklemelisin dedi. Ancak hastanede kaldığım dönemde konuştuğum asistanlar daha kısa sürede de gebe kalan ve ikinci bebeklerine sağlıkla kavuşan çok hasta olduğunu söylediler.
1 ekimde Doğum yaptım ben. Şimdi tekrar transfer olabilmesi için doktorum en erken mayıs ayı olabileceğini söyledi.Başınız sağolsun ne zaman oldu sizinki
Komsumz vardı doğum yaptı bebeği 7 ayliken hamile kaldı yanlışlıkla .. ilki sezeryanla oldu ikincisi de mecbur o şekilde çok az zaman var arada .. cokkk zayıf biriydi hemen toparladı hiç bir sorun nyasamadi .. kilolu olanlarda toparlama süresi gecikiyor diye duydum .. daha zormusMerhaba arkadaşlar ben 26 haftalıkken mecburi sezaryenle erken doğum yaptım ve malesef bebeğim sadece 4 gün yaşadı. Şimdi 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve korkuyorum iki sezaryen arası çok kısa oldugu için.. Tekrar başıma bu durum gelir, sezaryen dikişlerim açılır vs vs diye.. Aranızda iki sezaryen arası benim gibi kısa olan var mı acil cevap lütfen..
Gecmis olsun Rabbim bidaha yasatmasin senindemi tup bebekti nerden biliyosun belki tup bebege gerek kalmaz ben hep oyle olsun istiyorum1 ekimde Doğum yaptım ben. Şimdi tekrar transfer olabilmesi için doktorum en erken mayıs ayı olabileceğini söyledi.
Amin hiç kimse böyle bir şeyi yaşamasın. Evet tüp bebek idi. Benim rezerv problemim var pıhtılaşma sorunum var rahim anomalisi de taşıyorum. Yaş faktörü de var, doğal yolla gebelik için bekleyecek zamanım Yok artık.Gecmis olsun Rabbim bidaha yasatmasin senindemi tup bebekti nerden biliyosun belki tup bebege gerek kalmaz ben hep oyle olsun istiyorum
Ben varım kızım 2 aylıkken hamile kaldımDogumdan hemen sonra hamile kalan yokmu mesela 40 cikinca