İki sezaryen arası kısa olanlarr?

Bu konuyu bende merak ediyorum. Cok zor geçti dogumum. Zaten tup bebekle hamile kaldim çok fazla korunmayi düsünmüyorum. Ama dogumdan da cok korkuyorum. Cok agrim olmustu benim

Bekleme zaten belki mayis ayinada kalmaz ozamana olur Rabbim buyuk
Şu anda geçen seneki tedavimden kalma dondurulmuş tek embriyom vR. Marttaki adetimle yine yumurta toplama yapacağız rezervim az olduğu için de havuz olacak. İki tur toplayabilsek en erken mayıs oluyor zaten.

Yani bebeginiz iki aylıkken tekrar hamile mi kaldınız? Nasıldı peki çok zorluk çektiniz mi
Evet canım kızım 2 aylıkken hamile kaldım..evet özellikle hamileligin son günleri zordu kızımı kucağıma alamiyordum çok ilgilenemedim kızımla

Merhaba arkadaşlar ben 26 haftalıkken mecburi sezaryenle erken doğum yaptım ve malesef bebeğim sadece 4 gün yaşadı. Şimdi 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve korkuyorum iki sezaryen arası çok kısa oldugu için.. Tekrar başıma bu durum gelir, sezaryen dikişlerim açılır vs vs diye.. Aranızda iki sezaryen arası benim gibi kısa olan var mı acil cevap lütfen..
Merak etme hiç birsey olmaz allahin izniyle.arkadasin bebegi 3 aylikken oda hamile kaldi saglicakla doğurdu.Hayirli doğumlar olsun.

Ya ne kadar kısa acaba kızlar sizlerin? Benim oğlum 2019 nisan doğumlu 2020 eylül sonu(40 hafta dolarsa) diğer bebeğimi bekliyorum🙈

Dogumdan hemen sonra hamile kalan yokmu mesela 40 cikinca
Benim o şekilde hamile kalan tanıdığım var hiç sorun yaşamadı, daha sonra bi kaç yıl geçince 3.sezeryanını oldu hatta. Benim de arası 7 ay, bilerek olmadı şimdi korkuyorum ama açılmasından değil ameliyattan

X