- 2 Mart 2020
- 985
- 4.797
Ben değil ama görümcemin kızı kaldı oğlunun yaşına 2 ay on gün vardı ikinci bebeği doğdu. Maşallahı var hem annenin hem bebeğin. Gayet iyilerDogumdan hemen sonra hamile kalan yokmu mesela 40 cikinca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben değil ama görümcemin kızı kaldı oğlunun yaşına 2 ay on gün vardı ikinci bebeği doğdu. Maşallahı var hem annenin hem bebeğin. Gayet iyilerDogumdan hemen sonra hamile kalan yokmu mesela 40 cikinca
Nasil sevindim bir bilsen Rabbim omurlerini uzun etsin insallahBen varım kızım 2 aylıkken hamile kaldım
Bekleme zaten belki mayis ayinada kalmaz ozamana olur Rabbim buyukAmin hiç kimse böyle bir şeyi yaşamasın. Evet tüp bebek idi. Benim rezerv problemim var pıhtılaşma sorunum var rahim anomalisi de taşıyorum. Yaş faktörü de var, doğal yolla gebelik için bekleyecek zamanım Yok artık.
Yani bebeginiz iki aylıkken tekrar hamile mi kaldınız? Nasıldı peki çok zorluk çektiniz miİki sezeryan arası 11 ay benim kızım yaşına girmeden oğlum doğdu
Çok zorluk çektiniz mi acabaNasil sevindim bir bilsen Rabbim omurlerini uzun etsin insallah
Nasıl geçti hamilelik süreciniz çok zorlandınız mıBen varım kızım 2 aylıkken hamile kaldım
Şu anda geçen seneki tedavimden kalma dondurulmuş tek embriyom vR. Marttaki adetimle yine yumurta toplama yapacağız rezervim az olduğu için de havuz olacak. İki tur toplayabilsek en erken mayıs oluyor zaten.Bekleme zaten belki mayis ayinada kalmaz ozamana olur Rabbim buyuk
Hayır canım ilk hamileligim nasıl geçtiyse öyle geçti diyebilirim..tek sıkıntı kızım ın çok küçük olmasıydiNasıl geçti hamilelik süreciniz çok zorlandınız mı
Evet canım kızım 2 aylıkken hamile kaldım..evet özellikle hamileligin son günleri zordu kızımı kucağıma alamiyordum çok ilgilenemedim kızımlaYani bebeginiz iki aylıkken tekrar hamile mi kaldınız? Nasıldı peki çok zorluk çektiniz mi
Merak etme hiç birsey olmaz allahin izniyle.arkadasin bebegi 3 aylikken oda hamile kaldi saglicakla doğurdu.Hayirli doğumlar olsun.Merhaba arkadaşlar ben 26 haftalıkken mecburi sezaryenle erken doğum yaptım ve malesef bebeğim sadece 4 gün yaşadı. Şimdi 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve korkuyorum iki sezaryen arası çok kısa oldugu için.. Tekrar başıma bu durum gelir, sezaryen dikişlerim açılır vs vs diye.. Aranızda iki sezaryen arası benim gibi kısa olan var mı acil cevap lütfen..
O da sezaryen miydiMerak etme hiç birsey olmaz allahin izniyle.arkadasin bebegi 3 aylikken oda hamile kaldi saglicakla doğurdu.Hayirli doğumlar olsun.
Sezaryen miydiBen değil ama görümcemin kızı kaldı oğlunun yaşına 2 ay on gün vardı ikinci bebeği doğdu. Maşallahı var hem annenin hem bebeğin. Gayet iyiler
Evet sezeryan doğum ikisideSezaryen miydi
tabikiO da sezaryen miydi
Sizinkinin arası yıne varmış baya sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallahYa ne kadar kısa acaba kızlar sizlerin? Benim oğlum 2019 nisan doğumlu 2020 eylül sonu(40 hafta dolarsa) diğer bebeğimi bekliyorum
Teşekkür ederim korkuyorum nasıl olacak kaldırabilecek mi vücudum inşallahSizinkinin arası yıne varmış baya sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah
Benim o şekilde hamile kalan tanıdığım var hiç sorun yaşamadı, daha sonra bi kaç yıl geçince 3.sezeryanını oldu hatta. Benim de arası 7 ay, bilerek olmadı şimdi korkuyorum ama açılmasından değil ameliyattanDogumdan hemen sonra hamile kalan yokmu mesela 40 cikinca