Kekler - Pastalar İki Renkli Yumuşak Kek - Dr. Oetker Kakao Sponsorluğunda

Ellerine sağlık canım, sunumun her zaman ki gibi yine çok güzel olmuş, kekin de süper görünüyor, başarılar dilerim

Ay benımm kendı güzzeelll , kedisi ayrı güzell arkadaşımmm çok teşekkür ederim ..
Senın tarifi heyecanla beklyorum ona göre morelımı bozacam
Bende senı tutuyorum yasminsay duymasın

Ellerine sağlık balım çok güzel görünüyor hediyeler de yakıyor ortalığı güle güle kullan

Şaka maka yasminsay ile kekiniz kapışır ben diyeyim
Sende yapınca 3 müzmü kapışcaz

Bence 25 tarifte kapışcak Kek buu keeeekk
Yisem yyiiseemm deee heeçç yimemiş gibi olsaaammm

kekımde bitti
Gözüm hep burdaki keklerde

Yaptıgım keki biizim kuzen grubuna gönderdim hepsi bayıldı. Muhakkak bizede yap dıyolar .
Dedim çileği getirim yaparım

Yok ben yapınca tek başıma kapışıcam zira altın çilekli kek yapıcam

Sen niye dertsiz başına dert alıyon ki şimdi sülalenin bütün kekleri sana kakalanıcak

Reactions: H E
Yok ben yapınca tek başıma kapışıcam zira altın çilekli kek yapıcam

Sen niye dertsiz başına dert alıyon ki şimdi sülalenin bütün kekleri sana kakalanıcak
Altın çilekli keeekk mii

Sülalemı
Çalıştıgım için kımseye bişey yapmam Dışarda söylerım
Hepsi tanır benı .
Dediim işi bırakayım söz yaaparım

ellerinize sağlık çook güzel görünüyor ahhh diyette olmasaydım kalkar yapardım favorilerime ekliyorum bi gün diyeti bırakırım nasılsa

ellerinize sağlık çook güzel görünüyor ahhh diyette olmasaydım kalkar yapardım favorilerime ekliyorum bi gün diyeti bırakırım nasılsa
Çileğinde bol oldugu bır zamanda muhakkak dene. Sadece sade yaparsan daha çok kabarır bılgın olsun .

Çok teşekkür ederim

Hiç oldu mu? Olmadı bencee. Çok pis canım çektii Enfeeees gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…