Ellerine emeğine sağlık canımYarışmada bol şans diliyorum
Hayırlısı olsun canımTeşekkürler ablacımistediğim gibi yapamadım ama bugün bütün aksilikler yanımdaydı
Öyle olsun ablaHayırlısı olsun canım
Herkes aksilik yaşadı tatlılarda ondan hayırlısıÖyle olsun abla
Evet var bi şey üstümüzdeHerkes aksilik yaşadı tatlılarda ondan hayırlısıNazar var nazar
Ay aynısını yazacaktım bu ne böyle diye benimle başladı heralde benden sonra açanlarda hep bi aksilikHerkes aksilik yaşadı tatlılarda ondan hayırlısıNazar var nazar
Tariflere bakamadım pek fazla, demek sensin aksilikleri başlatanAy aynısını yazacaktım bu ne böyle diye benimle başladı heralde benden sonra açanlarda hep bi aksilik
Teşekkür ederimElinize sağlık başarılar dilerim
Sorma ya gerçekten en az 5 kişide aksilik var yaniTariflere bakamadım pek fazla, demek sensin aksilikleri başlatan
Ohoo batmışızSorma ya gerçekten en az 5 kişide aksilik var yani
Teşekkür ederimEline sağlık canım, başarılar dilerimbende iki kere yaptım tatlı mı kalıptan çıkmadı, resim çekerken şarjım bitti bu yarışma olay olacak
Var canım kesinlikle, tatlıyı yapmam 4 günümü aldı resmenTeşekkür ederimsende mi bizdensin bu yarışmada bir şey var bu nedir böyle
Sadece o mu
Aynen ya eğleniyoruz, bize de uğraş çıkıyoAman canımız sağ olsun maksat katılmak olsun
4 gün mü baya uğraşmışsın yaVar canım kesinlikle, tatlıyı yapmam 4 günümü aldı resmen