İşi ele aldık,kurşun döktüreceğizAy aynısını yazacaktım bu ne böyle diye benimle başladı heralde benden sonra açanlarda hep bi aksilik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşi ele aldık,kurşun döktüreceğizAy aynısını yazacaktım bu ne böyle diye benimle başladı heralde benden sonra açanlarda hep bi aksilik![]()
Teşekkürler evvaEllerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılar ❤![]()
Sadece o değilmiş abla, o sadece benim gördüğümmüşSadece o mu![]()
Böyle tatlı mı olur oluyo valla , bahtsız bedevi gibi oldumAynen ya eğleniyoruz, bize de uğraş çıkıyo
4 gün mü baya uğraşmışsın ya![]()
Çoğunda olduTeşekkürler evva
Sadece o değilmiş abla, o sadece benim gördüğümmüş![]()
Aynen kk yemek bölümüne mı yoksa komple foruma mıİşi ele aldık,kurşun döktüreceğiz![]()
Bedevi kaynıyormuş burası zaten boşverBöyle tatlı mı olur oluyo valla , bahtsız bedevi gibi oldum![]()
Yemek bölümü yeterliAynen kk yemek bölümüne mı yoksa komple foruma mı![]()
Ay sorma canım sorma, kırk yılın başı yarışmaya gireyim dedim olanlar oldu ,biri ayağını suruduBedevi kaynıyormuş burası zaten boşver![]()
Öyle şeyler yapılıyor ki nazar değmemesi mümkün müYemek bölümü yeterli![]()
Benim enerjim size geçiyorBedevi kaynıyormuş burası zaten boşver![]()
Aynen ya nirvanaya çıktıÖyle şeyler yapılıyor ki nazar değmemesi mümkün mü![]()
Sürüyeni bulduk ya, ondan sonra herkes aksilik yaşamışAy sorma canım sorma, kırk yılın başı yarışmaya gireyim dedim olanlar oldu ,biri ayağını surudu![]()
Benim enerjim size geçiyor![]()
Senin enerjin on numara abla, bizde iş yokAynen ya nirvanaya çıktı![]()
Sağol canım benim hepiniz şahanesinizSenin enerjin on numara abla, bizde iş yok![]()
hosgeldin sende bizdensin
Evet evet bende katıldımhosgeldin sende bizdensin![]()