- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.841
ben de superisisozlesme bıtene kdr durmak zor cnm konusmaktan bıtıyorum artık mıdem bulanıyor
olalım bakalım bn zelo
aşure yidim ben​Sağol gel seninle olsun :))
ben de superisi
aşure yidim ben
yeni arkadaşlarım ben çıkmak zorundayım görüşürüz sonra
merhaba nasılsın
Hoşgeldin canım alışmaya alışıyorum tek başıma kalmaya.. Sen nasılsın bakayım hoşgeldin..
Alışırsın alışamazsanda telefon var her türlü imkan var konuşursun ararsın için rahat eder biraz canım üzülme :)
Ben iyi değilim ya haftasonu 2 hafta snra sınavm var benimkininde arama izni sadece cumartesi günü var öğlen 1 gibi ben ne yapacağım diyorum haftada 10 dkkadan başka zaman yok e onuda sınavdaym diye knuşamazsam çıldırırırm ne yapsam ne etsem diye düşünüyorum . Bir de zaman geçmiyor sürekli sevgilimi düşünüyorum çok üzülüyorum çok mutsuzum . Of ya bıktım artık ben de onunla knşmak istiyorum mesajlaşmak istiyorum yüzünü görmek sarılmak istiyorum . 34 - 40 gün arası bi beklemem lazım habersiz bi şekilde nasl geçecek bilmiyorum . Of ya hiç iyi olamıyorum eda bıktım artık bu durumdan .
Canım sınavının olduğunu bilmiyor mu ? Emin ol sınavının olduğunu bilse benimle konuşma sınavına git derdi.Çünkü sana okuman için destek veriyormuş sen anlatmıştın.Oku oku diyormuş sana..
Eda biz hiç bi zaman konuşamıyoruz hayatımdaki hiçbişiyi neyin olup neyin olmadığıını bilmiyor o yüzden . Dün telde söyledim başka saat arayamazmsn dedim ama onuda kendisi karar veremiyormş neyse zamanı gelince knşrz bişiyler bulurum artık dedim soramadım ki zaman bitiveriyo hemen .
Keşke önceden söyleseydin. Yani ben senin yaşadığın durumda olsaydım sınavı umursamazdım.Ben pek önem vermem böyle şeylere.. Yani sınava defalarca girebilirim, ama ya onun sesini bir daha duyamazsam diye düşünürdüm.. Ama sen yinede gir, aileni zor ikna etmişsin. Laf ederler, zor durumda kalma. Zaten bu kafayla girersen sınava kendini veremezsin...
Ya çantamı götiriyim telefonla sınav zamanı biyerlerde emanet veririm bişiyler bulurum sınavdada hızlı hızlı okur yaparm 1e kdr çıkarm sınav zaten 9 da başlıyo diye biliyorum ya da girmem ya snav cumartesi pazar benimki sadece cumartesi arıyo zaten . Sınavn bütünleme sınavı var hem çok çalışıp telafi edeblrm zaten bu sınav %30 bütünleme %70 önemli yani asıl önemli olan bütnleme sadece 1 güncük girmiycem o kdr . Ama sınav saatleri falan 9 ile 11 arası olursa 1 saatte eve gelrim heerhlde yetişrim .
Neyse ben çıkıyorum edaa öpüyorum seni snra yine konuşuruz :)
Yahu sınav 9 da başlıyorsa biter ve yetişirsin..
Yasa sen sınava yalnız gitme yanında bi arkadaşınla git.
O sesi sınavdan çıkana kadar beklesin çıktıktan sonra da seninki ararsa hemen konuşurusunuz taa eve kadar belki yetişemezsin ne olur ne olmaz. Çok konuşmak istiyorsan böyle yapabilirsin canım tabi uygunsa senin için..
Oy oy sevgilisi nasılda özlermiş :))
Artık özlemek filan hafif benim duygularımın yanındasoyutlandık resmen hayattan ..
selaammmmm............:
Hoşgeldin ecrin sesimi duyupta mı geldin naber ? :))
aynen yaa biri bagırıoo bende koptum geldmmiyi diyelim ii olalım canım senden???
Eh işte canım öyle can sıkıntısı.. Yeni aldığım ürünlere bakıyordum nasılmış bir test ediyordum.. onun haricinde başka yaptığım bir şey yok.. sesim seni ürkütmesinnnnn bağırmam bennnnnnnn hemde hiç bağırmammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?