- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #62.981
Aaaaa niye ilk defa kocasi disaridayken bir sey istemeyen biri goruyorumO da zaten benden bişey istesene der hep sağolsun, ama ben inadına istemiyorum![]()
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaa niye ilk defa kocasi disaridayken bir sey istemeyen biri goruyorumO da zaten benden bişey istesene der hep sağolsun, ama ben inadına istemiyorum![]()
Benim 11 aylık oğlum bile balık hastasıbana her öğün balık verseler yok demem
![]()
Ayy afiyet olsun cnm yiyin tabikiBen ve oğlum balık hastasıyızgel bizim yanımıza bol bol balık yeriz
![]()
BendeBen ve oğlum balık hastasıyızgel bizim yanımıza bol bol balık yeriz
![]()
Buyur gel canım benim, ben hepimize yaparım balık :) hep beraber afiyetle yerizBendegeliyom
![]()
Kız ellerine sağlık çok saol öyle demen yeter :)Buyur gel canım benim, ben hepimize yaparım balık :) hep beraber afiyetle yeriz![]()
Afiyet olsun canım :)Firinsa tavuk pattis biber domitis
Amma acikmisim varya hazirlaken cig cig goturecektim resmen![]()
aklıma aşkın nur yenginin bir şarkısı geldi bana mı sordunuz doğururkenBenim bebişim yokken de böyleydim amaaa haklısın bebişten sonra daha erken uyanmak zorunda kaldım![]()
Balik sever ailee resmen dimi makaringolaaarAyy afiyet olsun cnm yiyin tabiki![]()
Sagolasun kuzummmm nasildi sahil bebegimmmAfiyet olsun canım :)
aklıma aşkın nur yenginin bir şarkısı geldi bana mı sordunuz doğururken![]()
Valla aynen oyleler bende tavuk yaptım gündüz canım istemişti ya :))Balik sever ailee resmen dimi makaringolaaar
Ohhh ellerine saglik canimmm.Valla aynen oyleler bende tavuk yaptım gündüz canım istemişti ya :))
Teeekkur ederim ohh saatler olsun ee banyodan sonra vücut saliyo kendini:))Ohhh ellerine saglik canimmm.
Bende yemekten sonra dusumu aldim ettim.
Uzattim ayaklarimi tv keyfi yapiyorum.
Mayistim desem yeridir (=
Kesinlikleee (=Teeekkur ederim ohh saatler olsun ee banyodan sonra vücut saliyo kendini:))
O sıcak sudan değildir canım cildin cok kurudur ondandirKesinlikleee (=
Ah birde dustan sonra cildim kurumasa nemlendire nemlendire bir kaldimmmm
Cok mu sic suda kaliyorum napiyorsam
Dus sonrasi yuzum soyuluyor
Güzeldi kuzum , birden bire soğudu amaSagolasun kuzummmm nasildi sahil bebegimmm
Sağolasın canım benim :) tabi öyle diyeceğim, sizlerden mi esirgeyeceğim :)Kız ellerine sağlık çok saol öyle demen yeter :)
Oooo çok seviyoruz, oğlumu da alıştırdım yerken çok mutlu oluyorBalik sever ailee resmen dimi makaringolaaar
Yiyin tabi ya afiyet olsun cnm:)Oooo çok seviyoruz, oğlumu da alıştırdım yerken çok mutlu oluyor![]()
Sağolasın canım benim, Allah razı olsunYiyin tabi ya afiyet olsun cnm:)
Senden de canım razı olsunSağolasın canım benim, Allah razı olsun![]()