- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #62.981
Aaaaa niye ilk defa kocasi disaridayken bir sey istemeyen biri goruyorumO da zaten benden bişey istesene der hep sağolsun, ama ben inadına istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa niye ilk defa kocasi disaridayken bir sey istemeyen biri goruyorumO da zaten benden bişey istesene der hep sağolsun, ama ben inadına istemiyorum
Benim 11 aylık oğlum bile balık hastası bana her öğün balık verseler yok demem
Ayy afiyet olsun cnm yiyin tabikiBen ve oğlum balık hastasıyız gel bizim yanımıza bol bol balık yeriz
Bende geliyomBen ve oğlum balık hastasıyız gel bizim yanımıza bol bol balık yeriz
Buyur gel canım benim, ben hepimize yaparım balık :) hep beraber afiyetle yerizBende geliyom
Kız ellerine sağlık çok saol öyle demen yeter :)Buyur gel canım benim, ben hepimize yaparım balık :) hep beraber afiyetle yeriz
Afiyet olsun canım :)Firinsa tavuk pattis biber domitis
Amma acikmisim varya hazirlaken cig cig goturecektim resmen
aklıma aşkın nur yenginin bir şarkısı geldi bana mı sordunuz doğururkenBenim bebişim yokken de böyleydim amaaa haklısın bebişten sonra daha erken uyanmak zorunda kaldım
Balik sever ailee resmen dimi makaringolaaarAyy afiyet olsun cnm yiyin tabiki
Sagolasun kuzummmm nasildi sahil bebegimmmAfiyet olsun canım :)
aklıma aşkın nur yenginin bir şarkısı geldi bana mı sordunuz doğururken
Valla aynen oyleler bende tavuk yaptım gündüz canım istemişti ya :))Balik sever ailee resmen dimi makaringolaaar
Ohhh ellerine saglik canimmm.Valla aynen oyleler bende tavuk yaptım gündüz canım istemişti ya :))
Teeekkur ederim ohh saatler olsun ee banyodan sonra vücut saliyo kendini:))Ohhh ellerine saglik canimmm.
Bende yemekten sonra dusumu aldim ettim.
Uzattim ayaklarimi tv keyfi yapiyorum.
Mayistim desem yeridir (=
Kesinlikleee (=Teeekkur ederim ohh saatler olsun ee banyodan sonra vücut saliyo kendini:))
O sıcak sudan değildir canım cildin cok kurudur ondandirKesinlikleee (=
Ah birde dustan sonra cildim kurumasa nemlendire nemlendire bir kaldimmmm
Cok mu sic suda kaliyorum napiyorsam
Dus sonrasi yuzum soyuluyor
Güzeldi kuzum , birden bire soğudu amaSagolasun kuzummmm nasildi sahil bebegimmm
Sağolasın canım benim :) tabi öyle diyeceğim, sizlerden mi esirgeyeceğim :)Kız ellerine sağlık çok saol öyle demen yeter :)
Oooo çok seviyoruz, oğlumu da alıştırdım yerken çok mutlu oluyorBalik sever ailee resmen dimi makaringolaaar
Yiyin tabi ya afiyet olsun cnm:)Oooo çok seviyoruz, oğlumu da alıştırdım yerken çok mutlu oluyor
Sağolasın canım benim, Allah razı olsunYiyin tabi ya afiyet olsun cnm:)
Senden de canım razı olsunSağolasın canım benim, Allah razı olsun