• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Evet tatlim dogru soyluyorsun
Eskiden topiklerde sohbet etmek cok keyifliydi.
Simdi telde gruplar falan olusuturulunca dogal olarak cogu kisi pek yazmaz oldu.
Birde araya isler gucler girince bakamadimda..
Ama simdi buradayim vakit buldukca yaziyorum :-)

Cogu uye forumun bu kismini bilmiyor mesela. Yeni profil mesajlarinda takiliyorlar =)

Benim gibi.
Ben de çoğu zaman sadece yeni profil mesajlarindayım.
Ama geldiginiz zaman etiketleyin ben de sohbetinize katılırım:KK51:

Benim gibi.
Ben de çoğu zaman sadece yeni profil mesajlarindayım.
Ama geldiginiz zaman etiketleyin ben de sohbetinize katılırım:KK51:
Tamam tatlim ben konuyu takip ediyorum yani biri yazinca bana bildirim geliyor yazan olursa goruyorum gelirsemde geceleri falan zaten geliyorum etiketlerim seni ♡

Benim givi yaglarin yokta ondan :*
Ama selülülozum var :KK53: biraz :KK53: türk kahvesi çok yapıyormuş doğrumu acaba
Senede 1 kere yada bilemedin 2 :işsiz:
Anladım canım
Gurbetlik çok zor, ben ilk gidiş gelişimde ağladım resmen.Anne babayı geçtim şu toprağa ayak basmak bile bambaşka birşey .
Geçici bir durumsa inşallah hayırlısyla biter biran önce
Değilse de Allah sabır versin :/

Ama selülülozum var :KK53: biraz :KK53: türk kahvesi çok yapıyormuş doğrumu acaba

Anladım canım
Gurbetlik çok zor, ben ilk gidiş gelişimde ağladım resmen.Anne babayı geçtim şu toprağa ayak basmak bile bambaşka birşey .
Yok anam ölene kadar burdayız ALLAHtan bişey çıkmazsa :KK61:

Anladım canım
Selulozumm akiminin onculerindeniz o zaman bendede var :D

Back