- 9 Ocak 2015
- 19.406
- 80.663
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #61.961
Bak buNe çalıyor
Sonra imkansız şeyleri mi hayal ediyorsunBak bu
AhahahajSonra imkansız şeyleri mi hayal ediyorsun
görüşürüz canım :)Kızlar bi bakıcam ce-eee diycem kaçıcam , selâmlar , hoşçakalın , iyi geceler , bakın rüzgâr gibi geçtim , Sayın Editörüm minnacık bi buse bırakıyorum size saygılar
Vaşş bacı ne yaptı oleKız şuna baksana hele
Büyük değişimmm :)Vaşş bacı ne yaptı ole
Makyajın gücü adınaBüyük değişimmm :)
Bak bak ne geziyon sen burda. Sana gittim kapi duvar. Sen meger buralarda geziyomusun.bende geldimmm hadi iki lafin belini catlatalim
Ben davetliyim canim. Senin gibi cat kapi gelmedim.kiz daha yeni gordum burayi napam mekanda kimse yok ee senin ne isin var bakimm
Ayyy oylemii yesinlerBen davetliyim canim. Senin gibi cat kapi gelmedim.
Sen evinde durma kapi kapi gez.Ayyy oylemii yesinlerbende tanri musafiyim sekerim cat pat gelebilirim
Otur sifir. Yok sana pasaport falan:)))Damsiz almiyomusunuz yoksapasaport kimlik kontrolu falan mi var acep gumruge takildik desene ortmenim
Tatlim baglantida bir problem mi var ben linke tikliyorum fakat ulasilmiyor. Yanlis mi yolladin acabaMakyajın gücü adına
Hosgeldinn nanecimmm limoncummmm naber nasilsin :)bende geldimmm hadi iki lafin belini catlatalim
Kanka olmeyoki kk linki mahvediyoTatlim baglantida bir problem mi var ben linke tikliyorum fakat ulasilmiyor. Yanlis mi yolladin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?