- 9 Ocak 2015
- 19.400
- 80.640
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.961
Bak buNe çalıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak buNe çalıyor
Bak bu
Ahahahaj ivitttSonra imkansız şeyleri mi hayal ediyorsun
görüşürüz canım :)Kızlar bi bakıcam ce-eee diycem kaçıcam , selâmlar , hoşçakalın , iyi geceler , bakın rüzgâr gibi geçtim , Sayın Editörüm minnacık bi buse bırakıyorum size saygılar
Kız şuna baksana hele
Büyük değişimmm :)Vaşş bacı ne yaptı ole
Makyajın gücü adınaBüyük değişimmm :)
Bak bak ne geziyon sen burda. Sana gittim kapi duvar. Sen meger buralarda geziyomusun.bende geldimmm hadi iki lafin belini catlatalim
Ben davetliyim canim. Senin gibi cat kapi gelmedim.kiz daha yeni gordum burayi napam mekanda kimse yokee senin ne isin var bakimm
Ayyy oylemii yesinler bende tanri musafiyim sekerim cat pat gelebilirimBen davetliyim canim. Senin gibi cat kapi gelmedim.
Sen evinde durma kapi kapi gez.Ayyy oylemii yesinler bende tanri musafiyim sekerim cat pat gelebilirim
Otur sifir. Yok sana pasaport falan:)))Damsiz almiyomusunuz yoksa pasaport kimlik kontrolu falan mi var acepgumruge takildik desene ortmenim
Tatlim baglantida bir problem mi var ben linke tikliyorum fakat ulasilmiyor. Yanlis mi yolladin acabaMakyajın gücü adına
Hosgeldinn nanecimmm limoncummmm naber nasilsin :)bende geldimmm hadi iki lafin belini catlatalim
Kanka olmeyoki kk linki mahvediyoTatlim baglantida bir problem mi var ben linke tikliyorum fakat ulasilmiyor. Yanlis mi yolladin acaba