- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #61.981
Hosbuldum kuzum:)limon satiyom istiyonmuHosgeldinn nanecimmm limoncummmm naber nasilsin :)
Bak bak ne geziyon sen burda. Sana gittim kapi duvar. Sen meger buralarda geziyomusun.
kiz daha yeni gordum burayi napam mekanda kimse yok ee senin ne isin var bakimm
Telden mesajla atar misin bana kuzum. Tikladigimda baglanti yok diyirKanka olmeyoki kk linki mahvediyo
Birbirimizi yiyoz sen napiyosun?Napiyorsunuz sekerler :)
Sac basa giriyoruz zeymurla hanim davetliymismiste ben cat kapi gelmisimde mis mis te misNapiyorsunuz sekerler :)
Hosgeldin.herkese selam!!!
yeni üyeyim eski forumculardanım forum geyiklerini özledim en iyi foruma geldim :)
Yalanmi. Allah allahSac basa giriyoruz zeymurla hanim davetliymismiste ben cat kapi gelmisimde mis mis te mis
ay bende geldim böyle çatkapı oldu ama...bir çay içer giderimHosgeldin.
hoşbuldumHosgeldin.
Yaa beni de alin aranizaa sacimi basimi yoluverinnnSac basa giriyoruz zeymurla hanim davetliymismiste ben cat kapi gelmisimde mis mis te mis
Hosgeldin rapunzel :) iyi yapmissin bende ozledim burda geyik muhabbetini uzunca bir zaman sonra tekrar aktif olayim didim buralardaaaa :)herkese selam!!!
yeni üyeyim eski forumculardanım forum geyiklerini özledim en iyi foruma geldim :)
Zeymurcugumuz vip uyemiz bu topigin bi kereeee duydun mu nanelimooon hihYalanmi. Allah allah
Yaaaaa cay icip birakmayiz oyleeee :)ay bende geldim böyle çatkapı oldu ama...bir çay içer giderim
Aneeeeey disi kartalim yaaaaaa offf tam yerine adamina denk geldin bende besiktasliyimmmmherkese selam!!!
eveett canıım bana kalsa çoktan omuza inerdi ama kestirme diye yoğun baskı varHosgeldin rapunzel :) iyi yapmissin bende ozledim burda geyik muhabbetini uzunca bir zaman sonra tekrar aktif olayim didim buralardaaaa :)
Saclar baya uzun herhaldre
Aneeeeey disi kartalim yaaaaaa offf tam yerine adamina denk geldin bende besiktasliyimmmm
Kestirme birak yaaaa bak bende uzattimmm uzun sacli olunca milyon tane sac sekli yapabiliyorsunnn ama sor bakayim banaaaaa sor sor sen sekil verebiliyor musun diyeeveett canıım bana kalsa çoktan omuza inerdi ama kestirme diye yoğun baskı var
Bitanesin sen yaaaa ! Kan cekti tabiiiiiiçok sevdik be abi yi görünce girdim zaten profiline
beşiktaşlılar en bi sevdiklerim
Kestirme birak yaaaa bak bende uzattimmm uzun sacli olunca milyon tane sac sekli yapabiliyorsunnn ama sor bakayim banaaaaa sor sor sen sekil verebiliyor musun diye
Benim saclarim uzun ve duz. Masa tutmuyoii sacima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?