- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.579
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.921
Huy Meselesi aaaa sen benim S beden giydiğime inanmıyo musun , valla ne diyim ki bilemedim şimdi ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin izin gununuz ben hastaliktan izin gununu bitirdim harcadimm ohhh benim yerimede yiiiiBende hafta sonu gezeyim diyorum
Kuzummm bu avatarinda ki bebek ayni sana benziyor yaaa sHicccc hihhh kustum isde vermicem vermicemmm
Bak bak bak hemen su koyverdi ahterim etme eyLeme yiyince gitmio isde yemielim gitsinnTühh çok üzüldük ablam boşver yiyelim gitsin nolcek
Ahahah kücükLüüm derrrmisimmm saoL beneimm bn o kadar tatLi diiLimm ammaaKuzummm bu avatarinda ki bebek ayni sana benziyor yaaa s
Inaniyorumm yaaaaaaa ama senin yapin inceee herhaldeee :)Huy Meselesi aaaa sen benim S beden giydiğime inanmıyo musun , valla ne diyim ki bilemedim şimdi ben
Amaaaaa senin ufakliktan daha tatli degil hih o bitaneeeAhahah kücükLüüm derrrmisimmm saoL beneimm bn o kadar tatLi diiLimm ammaa
Allah kabul etsin ahtercim kolay gelsin :)Kızlar ben şöle kaçıp namazim var ev işleri yapmıştım ama bizim elemanlara anca bu kadar dayandı :) evi bi daha toplayim sora görüşürüz
Amin cnmAllah kabul etsin ahtercim kolay gelsin :)
Diğmiii arkadas butun k.v lermi ayni yaaaa bnmkide bna dioduuu simdik bisi demioGeçende de otururken caaaart diye patlamıştı eşofmanım , AllahAllaaaaah niye böyle loldu , çünkü kvaldemin yüzünden oldu ," etin dökülüyo ye , etin dökülüyo ye " dedi , hıh al şimdi etim çok güzel sağdan soldan iyi dökülmüş , fazla fazla dökülmüş , A4 kağıdını ne yüzle ölçcem şimdi kendimde
A4 Lemi vaLLa beni koliyLe öLçsen yine taşarrSimdi bu moda dimiii kagidi tutuyorsub okcuyorsunKagittan tasarsak vay halimize yaa
Bence minyon tipLi zayiff beyaz tenLi biri haaLa cok merakimdasin gostermedin ya kendini ask oLsun ben gabak gibi gosterdm cam da Hannaz sitemmmmmmmmmInaniyorumm yaaaaaaa ama senin yapin inceee herhaldeee :)
Ayyy canimm yesekkur ederizzzz ewwett te bidenemmm bii ❤❤❤ sende oyLesinn kiiiAmaaaaa senin ufakliktan daha tatli degil hih o bitaneee
Ebru salli miydi o ya bak taktin akLima fu fu haBen bi sıkı spora başlarım o fuu fuu fuu diyen bayan sporcu vardı ya ismi aklıma gelmiyo , kız onun adı neydi , plates yapıyodu hani , bi de top falan aldırayım , tabi top patlamazsa kilo veririm , var mısınız tartının resmini çekmeye kızlar