- 27 Şubat 2016
- 175
- 30.076
- 403
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.941
Unchain my heart yerim seni harttt harttttKocam boşuna kıskanmıyo beni hıııııh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Unchain my heart yerim seni harttt harttttKocam boşuna kıskanmıyo beni hıııııh
Bnm esim apandistini aLdirmisti askerde izne geLebiLmek icin daLak diyince o akLima geLdi ne aLakaysaHı hı işte onun gibi plates yapalım fu fu fu fu diye , belki fu fu derken dalağım patlamasın BOASK
Patrona kafa tutan kız banlanmışDeisik insan turLeri dioruz biz buna m.ö
Iyi eglenceler ahterimmmHe bide bizim adamı arayayim akşama proğram neymişş nere gidiyoz
Abartma canimmmmm ne kolisi yaaaaA4 Lemi vaLLa beni koliyLe öLçsen yine taşarr
Hayatim boyunca plateseeee hic ilgim olmayacakBen bi sıkı spora başlarım o fuu fuu fuu diyen bayan sporcu vardı ya ismi aklıma gelmiyo , kız onun adı neydi , plates yapıyodu hani , bi de top falan aldırayım , tabi top patlamazsa kilo veririm , var mısınız tartının resmini çekmeye kızlar
Cumleyii okurken aha dedim kimsen bahsediyor buBence minyon tipLi zayiff beyaz tenLi biri haaLa cok merakimdasin gostermedin ya kendini ask oLsun ben gabak gibi gosterdm cam da @hannaz sitemmmmmmmmm
Uyelik iptali istedigini yazmisti site genel bolumeePatrona kafa tutan kız banlanmış
Selam tatlımmm geldimmmmmm neyle ilgileniyordunSilaaam
Kendimlen bakım yaptım yatmadan önce rimel süren ilk insanım bakım yaparken tutamadım kendimi rimelde sürdSelam tatlımmm geldimmmmmm neyle ilgileniyordun
Değilsin bende öyle akşam akşam sanki bir yere çıkacakmışcasına süslenmesini severimmmmmmKendimlen bakım yaptım yatmadan önce rimel süren ilk insanım bakım yaparken tutamadım kendimi rimelde sürd
Spor yaparken konuşanları tebrik ediyorum benHı hı işte onun gibi plates yapalım fu fu fu fu diye , belki fu fu derken dalağım patlamasın BOASK
Turnam o tarif nasıl bir tariftir Allah'ım görüntü muazzamdıııı kiloları verdikten sonra yapıp yicemmm senin çocuklar bayram edicekPatrona kafa tutan kız banlanmış
Yapamadm ya hamur öyle kaldı. kız durmadı ama yapınca şekli nasıl vericem bilmiyomTurnam o tarif nasıl bir tariftir Allah'ım görüntü muazzamdıııı kiloları verdikten sonra yapıp yicemmm senin çocuklar bayram edicek
Çaktırma baltalarımız sıyrılı vemişDeğilsin bende öyle akşam akşam sanki bir yere çıkacakmışcasına süslenmesini severimmmmmm
Aslında bu durum normal bir durum değil ama olsun
İlk önce halka kısmı yapıp sonra etrafına sarıcan herhaldee öyle anladım ben görünceeeYapamadm ya hamur öyle kaldı. kız durmadı ama yapınca şekli nasıl vericem bilmiyom
Biraz öyle olduuu :) bende beyaz showu açtımÇaktırma baltalarımız sıyrılı vemiş
bende müzik dinliyorumBiraz öyle olduuu :) bende beyaz showu açtım
bakalım konuklar kimlermiş :)
Ne çalıyorbende müzik dinliyorum