- 4 Nisan 2015
- 562
- 633
- 103
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #62.001
Bitanesin sen yaaaa ! Kan cekti tabiiiiii
Senide aradilar mi bugun stad acilacak ya destek icin ariyorlar musterilerini besiktaslilari :)
beni arayan yok :)
dışladılar mı beni ne :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitanesin sen yaaaa ! Kan cekti tabiiiiii
Senide aradilar mi bugun stad acilacak ya destek icin ariyorlar musterilerini besiktaslilari :)
Kalin tel zor olur hakikaten.çok zor oluyo ama kalın telli ve çok gür.yıkarken kollarım yoruluyo sudan ağırlaştığı için.bir saatte zor kurutuyorum aahh ahh.
Canim besiktas dergisi veya kartal yuvasindan kiyafet aliyorsan oradan ulasiyorlar herhaldeee :)beni arayan yok :)
dışladılar mı beni ne :)
Kalin tel zor olur hakikaten.
Benim ince telli oldugu icin.
Eskiden daha gurdu.
Ama fon ceke ceke azaldi saclarimmm :)
Millete yogun gorunuuor ama ince ve seyrek oldugunu kullanan daha iyi anliyor.
Bu arada yas kac :)
Sacmalama ya ne guzel gur iste.aa ben de herkesin aksine azaltmak için neler yapıyorum da olmuyo.
yaş 31 ihtiyarladım
almaz mıyım :)Canim besiktas dergisi veya kartal yuvasindan kiyafet aliyorsan oradan ulasiyorlar herhaldeee :)
Supersin yaaaa o zaman senide ararlar ablaaaa evlisinn :)almaz mıyım :)
bir kısmı Eki Görüntüle 1803063
Supersin yaaaa o zaman senide ararlar ablaaaa evlisinn :)
Selam canim hosgeldinnnnnn.SeLamm kizLarr (;
Oh masallah :) darisi basimizaaaaevveett
ayy evet kahve falıda olsa tam olur geyik yaa..bu arada bende beşiktaşlıyım ama biraz bihaberim kadrodan falan...Oh masallah :) darisi basimizaaaa
Ya benimde hic oyle merakim yoktur anca icmesini bilirimmmmm baktirmaktan hoslanmiyorum oooo super sende hosgeldin aramizaaa :)ayy evet kahve falıda olsa tam olur geyik yaa..bu arada bende beşiktaşlıyım ama biraz bihaberim kadrodan falan...
ben bayağı oldu baktırmayalı.....beşiktaş günümü ne?Ya benimde hic oyle merakim yoktur anca icmesini bilirimmmmm baktirmaktan hoslanmiyorum oooo super sende hosgeldin aramizaaa :)
TLfnunda yedekLeme varsa fabrika ayarina don kuzum h.b bu aradaa (;Selam canim hosgeldinnnnnn.
delircem bu sildigim mesajlar niye tekrar geri yukleniyor telefonum fena kasiyor
Denk geldik yaaaa :) bende baktirmayali baya olmusturben bayağı oldu baktırmayalı.....beşiktaş günümü ne?
Bi kadina baktirmistim gercekten anliyo ediyo demislerdi.ben bayağı oldu baktırmayalı.....beşiktaş günümü ne?
Kapatip actim duzeldi hizlandi canim gecmisi cerezleri felanda sildimm normala donduu :) kara koltuklu kadin hibTLfnunda yedekLeme varsa fabrika ayarina don kuzum h.b bu aradaa (;