- 9 Ocak 2015
- 19.412
- 80.695
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #61.881
Konuşak pambaaa
Yine yap. Seni alikoyan ne. Tabi adam dalga gecmezseCOLIN normal şartlar altında olsaydım eğer , bu pamuk şeker resmini ,"Sen bulamadın ama arkadaşım bana şıp diye buldu bak " derdim resmi de eşimin gözüne sokardım , tüh bee ne talihsizim
Bugunki qazimida yukLedimm simdik spor zamaniiiSizde destek oluyorsunuz ve iradeniz var :) supersiniz super
Benim hic pamik sekerimm oLmadikiiiYine yap. Seni alikoyan ne. Tabi adam dalga gecmezsearkadasin seni kandirmis demezse iyi
Kizzz hamiLemisinnn yoqsammmmmBi pamuk şeker istedim , pamuk şekerden başka her şeyi bulmuş , pamuk şeker yok maalesef , kiyat helva varmış , pamık şiker yoğmuşcanım istiyo işte napayım
Sahili olan biyerde otursaniz hemen bulurdunuz. Yada luna park falan yokmu. Oraya gitsin.Ben de ayda yılda bir bulup yiyorum , sanki kıtlık girmiş pamuk şekere , yok yok yok
HayirLi cumaLarr ahterimmHayırlı cumalar kızlar :)
Zatennnn 57 kiLosunn neyine zayifLiyonn daha senn ayip oLuoo ammaaaAyıptır söylemesi zayıflamaya da başladım e tabi onun da etkisiyle kan şekerim düşüyo canım
He he dinLette qörDur kız bunu eşime dinleteyim ben bi 20 yıl sonra
Sana da aliyim burcucum, lafi mi olur.Benim hic pamik sekerimm oLmadikiii
Belki bu aksam gelirken alir :)COLIN normal şartlar altında olsaydım eğer , bu pamuk şeker resmini ,"Sen bulamadın ama arkadaşım bana şıp diye buldu bak " derdim resmi de eşimin gözüne sokardım , tüh bee ne talihsizim
Oda nerden cikti yahu ben pericikten bahsetmistimHuy Meselesi sana bozuk olduğumu nerden çıkardın aşkolsun sana şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?