- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.961
- 748
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.841
Dükkanı kapatıp gitmesin kazen sonra bu ne ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dükkanı kapatıp gitmesin kazen sonra bu ne ya
Hep söylüyorum bu kilolar gidecek iki dirhem bi çekirdek olcezAaa bn basLamistim ahterim amma sayenizde fuLL destekk ite kaka eritcez kilolari
yok yokkk pc de ısım vardı gırmısken sey ettım ısteeSaol bebeğim. Sahalara inmişsin
KimbiLii
Deisik insan turLeri dioruz biz buna m.öDükkanı kapatıp gitmesin kazen sonra bu ne ya
Arada böle şey et iyi geliryok yokkk pc de ısım vardı gırmısken sey ettım ıstee
Tabikideeee amma zamanLa en saqLikLisindannn (; (;Hep söylüyorum bu kilolar gidecek iki dirhem bi çekirdek olcez
İyidir senden naber :)gorusmeyelı nbr
Ahh seka park süper ya her yaz gidiyoruz :)) ramazanda akşamları şenlikler oluyo cok füzelCok goc aliyor istanbula yakin diye sanirim sekaparka nefes almak icin giderdik eskiden simdi carsi kdr kalabaliklasmis
Turnam sen bilirsin yardimci ol bana simdi 340 almisim kafamda deli sorular var . Buna okul puanida eklenecek tercihten once. 2020 kisi alacak bir uniye. SEn yuksek puan turumle mi tercih etmek sart. Sarti var ise zaten o puan turunu yaziyoruzArada böle şey et iyi gelir
Kankileytam denk gelemedik seninle bir yayok yokkk pc de ısım vardı gırmısken sey ettım ıstee
Anam bu konu 2013 de acilmis ben yeni goreyrum.
Puana cok takilma. Siralaman kac. Onemli olan o.Turnam sen bilirsin yardimci ol bana simdi 340 almisim kafamda deli sorular var . Buna okul puanida eklenecek tercihten once. 2020 kisi alacak bir uniye. SEn yuksek puan turumle mi tercih etmek sart. Sarti var ise zaten o puan turunu yaziyoruz
Sen bana hayirlis oksun geyik topigi acmissin diyince bende sapittim ahahaAnam bu konu 2013 de acilmis ben yeni goreyrum.
Uzaktan egitim yazicam ben orgun degil siralamaya ondan takilmiyorumPuana cok takilma. Siralaman kac. Onemli olan o.
Haaa evet gordum gece gece kazene gelmis oyle yazmis ahahaBiri kazene erkekler stesi yap basnda otur dms :)
Sizde destek oluyorsunuz ve iradeniz var :) supersiniz superSayende tabii biz yoksa yemeğe kaldığımız yerden devam ederdik bitanesin cnm saol
Acikogretim degil istanbul uni uzaktan egitim yazicam . Bir bakayim ben. Herkes ayri telden bisiler yazmis sitede. Tesekkurler canim :)Osymnin sitesine gir. Orda bilgiler bulabilirsin. Acik ogretim yazacaksan zaten 340 gayet iyi bi puan. Gerci bolumunde onemli.