• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ben ki S beden bile giyince üzerimde çuval gibi dururdu , hı nnnoldu şimdi , ben de diyorum ki eşofman yıkanınca daraldı herhalde , kilo almışım kilo haberim yokmuş peeeh:KK61::KK61::KK61:

Geçende de otururken caaaart diye patlamıştı eşofmanım , AllahAllaaaaah niye böyle loldu , çünkü kvaldemin yüzünden oldu ," etin dökülüyo ye , etin dökülüyo ye " dedi , hıh al şimdi etim çok güzel sağdan soldan iyi dökülmüş , fazla fazla dökülmüş , A4 kağıdını ne yüzle ölçcem şimdi kendimde :KK61::KK61::KK61:

Geçende de otururken caaaart diye patlamıştı eşofmanım , AllahAllaaaaah niye böyle loldu , çünkü kvaldemin yüzünden oldu ," etin dökülüyo ye , etin dökülüyo ye " dedi , hıh al şimdi etim çok güzel sağdan soldan iyi dökülmüş , fazla fazla dökülmüş , A4 kağıdını ne yüzle ölçcem şimdi kendimde :KK61::KK61::KK61:
Simdi bu moda dimiii kagidi tutuyorsub okcuyorsunKagittan tasarsak vay halimize yaa

Back