- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #61.901
Sagolasin kuzum sizede hayirli cumalar :)Hayırlı cumalar kızlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasin kuzum sizede hayirli cumalar :)Hayırlı cumalar kızlar :)
Dimi yaa safinaz gibi olmaya yemin etmisler gibiiZatennnn 57 kiLosunn neyine zayifLiyonn daha senn ayip oLuoo ammaaa
Bize laf atiyooii saldirinArtık 57 değiliiiiim , ha ha haaaaay , kıııskananlaaaar çatlasın , kıskananlar çatlasın
Bize inat yapiyler ağammmDimi yaa safinaz gibi olmaya yemin etmisler gibii
Ama bizde bir iki ay sonra ona inat citi piti hallerimizi koycazzzzBize inat yapiyler ağammm
Pamuk sekeride yeseydin eyvaaaah 60 cikar miydi ablaaaam ahahKahretsin , böyle tartı olmaz olsun , bu tartı bozuk beee 59 olmuşum , ne ara 59 oldum şimdi ben anlamadım
Tühh çok üzüldük ablam boşver yiyelim gitsin nolcekKahretsin , böyle tartı olmaz olsun , bu tartı bozuk beee 59 olmuşum , ne ara 59 oldum şimdi ben anlamadım
Yalnız çok iddalıyizAma bizde bir iki ay sonra ona inat citi piti hallerimizi koycazzzz
Inaniyoruz kendimizeee ve yapiyoruzzzzzYalnız çok iddalıyiz
Fotomontaj diye bisi varYalnız çok iddalıyiz
AhahaBen ki S beden bile giyince üzerimde çuval gibi dururdu , hı nnnoldu şimdi , ben de diyorum ki eşofman yıkanınca daraldı herhalde , kilo almışım kilo haberim yokmuş peeeh
Mazefcimmm hic gerek yok onlaraaaaaaaFotomontaj diye bisi var
Biz ünlümuyuz ki biz orjinaliz şekerim yok fotomontaj fln :))Fotomontaj diye bisi var
Bende hafta sonu gezeyim diyorumInaniyoruz kendimizeee ve yapiyoruzzzzz
Yarin kaldigim yerden devam ediyorum
Hafta sonu tatili yok banaaaa
Hicccc hihhh kustum isde vermicem vermicemmmDimi yaa safinaz gibi olmaya yemin etmisler gibii
Simdi bu moda dimiii kagidi tutuyorsub okcuyorsunKagittan tasarsak vay halimize yaaGeçende de otururken caaaart diye patlamıştı eşofmanım , AllahAllaaaaah niye böyle loldu , çünkü kvaldemin yüzünden oldu ," etin dökülüyo ye , etin dökülüyo ye " dedi , hıh al şimdi etim çok güzel sağdan soldan iyi dökülmüş , fazla fazla dökülmüş , A4 kağıdını ne yüzle ölçcem şimdi kendimde