• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

He uzaktan egitim allahim ya nasi okuduysam ben. Mezun oldugun okulun rehberligine yada RAMe git. Daha iyi bilgi verirler sana.
Cok sagol kuzuk once osym nin sitesine bir bakayim
Bir site daha var orda bir hoca cevapliyor birde ona danisayim
Daha vaktimiz var zaten teeeeee tercih zamani lys den sonra

:KK43:Sayın Editörüm buraya youtube den şarkı koyabilir miyim bi mahsuru var mı , pamık şeker yok , yine yok , yine yok
images_q_tbn_ANd9_Gc_S7c21h_khp2_Ut_Jzu_WWVG3t_O8_AOz_UT.jpg

Al sana pambık seker :KK70:

Ben ona fazla takildim bu konuda bana bozuk gibi :KK70: caktirmaaa :KK70: ah ah sen gibi olmak vardi yiyip yiyip zayif olmak vardi
Yiyip yiyip bel simidi sahibi olmak istiyon hiralde :KK70:

Bi pamuk şeker istedim , pamuk şekerden başka her şeyi bulmuş , pamuk şeker yok maalesef , kiyat helva varmış , pamık şiker yoğmuş :anneadayı: canım istiyo işte napayım :KK70:

Turnam sen bilirsin yardimci ol bana simdi 340 almisim kafamda deli sorular var . Buna okul puanida eklenecek tercihten once. 2020 kisi alacak bir uniye. SEn yuksek puan turumle mi tercih etmek sart. Sarti var ise zaten o puan turunu yaziyoruz
Hayırlı olsun canm. Şart olduğunu sanmıyorum canm bence en yüksek puanına göre tercig etme, tercih listesine göre bianda puanı yükselir senin tercihin boşa çıkar. 1-2 tane yap yine belli olmaz yinede. Açıköğretimmi yazcan hep

Uzaktan egitim yazicam ben orgun degil siralamaya ondan takilmiyorum :KK70:
Mesela bir arkadas dedi ist. Uni kitap vermiyo etmiyo.
Benim net bilgi alabilecegim bir yer var mi
Kuzum benim herif ist üni de okuyo uzaktan eğitim :D
Uzaktan pek eğitilmiyo ya yada biz eğitilemiyoruz :D

Hayırlı olsun canm. Şart olduğunu sanmıyorum canm bence en yüksek puanına göre tercig etme, tercih listesine göre bianda puanı yükselir senin tercihin boşa çıkar. 1-2 tane yap yine belli olmaz yinede. Açıköğretimmi yazcan hep
Yok kuzum uzaktn egitim yazcam cok yazmiycam zaten istedigimi yazcam o kadar.

Ariycam seni simdi cikiyorummmm :)

COLIN COLIN normal şartlar altında olsaydım eğer , bu pamuk şeker resmini ,"Sen bulamadın ama arkadaşım bana şıp diye buldu bak " derdim resmi de eşimin gözüne sokardım , tüh bee ne talihsizim

Back