- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.614
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #61.861
Sorma ya, bu @-Mahperi- cadisindan mi bulasti acep, bu avatar degistirme hastaligiSen bana hayirlis oksun geyik topigi acmissin diyince bende sapittim ahaha
Kolimim renklenmissin bundan onceki avatatim daha gyzeldiii
He uzaktan egitim allahim ya nasi okuduysam ben. Mezun oldugun okulun rehberligine yada RAMe git. Daha iyi bilgi verirler sana.Acikogretim degil istanbul uni uzaktan egitim yazicam . Bir bakayim ben. Herkes ayri telden bisiler yazmis sitede. Tesekkurler canim :)
Ben ona fazla takildim bu konuda bana bozuk gibiSorma ya, bu @-Mahperi- cadisindan mi bulasti acep, bu avatar degistirme hastaligi
Koy canim.Sayın Editörüm buraya youtube den şarkı koyabilir miyim bi mahsuru var mı , pamık şeker yok , yine yok , yine yok
Cok sagol kuzuk once osym nin sitesine bir bakayimHe uzaktan egitim allahim ya nasi okuduysam ben. Mezun oldugun okulun rehberligine yada RAMe git. Daha iyi bilgi verirler sana.
Sayın Editörüm buraya youtube den şarkı koyabilir miyim bi mahsuru var mı , pamık şeker yok , yine yok , yine yok
Yiyip yiyip bel simidi sahibi olmak istiyon hiraldeBen ona fazla takildim bu konuda bana bozuk gibicaktirmaaa ah ah sen gibi olmak vardi yiyip yiyip zayif olmak vardi
Olsa da yiseeeek hahahaha
Al sana pambık seker
Yiyip yiyip bel simidi sahibi olmak istiyon hiralde
Sende simit var gibi durmuyor hix
Al sana pambık seker
Yiyip yiyip bel simidi sahibi olmak istiyon hiralde
Bu aksam bulup getirmezse civiliycen mi kapilariiiiiBi pamuk şeker istedim , pamuk şekerden başka her şeyi bulmuş , pamuk şeker yok maalesef , kiyat helva varmış , pamık şiker yoğmuşcanım istiyo işte napayım
Simitlerim benim ya, onlara baktikca yedigim iskenderler geliyo aklima, daha cok yiyesim geliyoSende simit var gibi durmuyor hixkazaginin kalinligindandir belki
Hayırlı olsun canm. Şart olduğunu sanmıyorum canm bence en yüksek puanına göre tercig etme, tercih listesine göre bianda puanı yükselir senin tercihin boşa çıkar. 1-2 tane yap yine belli olmaz yinede. Açıköğretimmi yazcan hepTurnam sen bilirsin yardimci ol bana simdi 340 almisim kafamda deli sorular var . Buna okul puanida eklenecek tercihten once. 2020 kisi alacak bir uniye. SEn yuksek puan turumle mi tercih etmek sart. Sarti var ise zaten o puan turunu yaziyoruz
Kuzum benim herif ist üni de okuyo uzaktan eğitimUzaktan egitim yazicam ben orgun degil siralamaya ondan takilmiyorum
Mesela bir arkadas dedi ist. Uni kitap vermiyo etmiyo.
Benim net bilgi alabilecegim bir yer var mi
Yok kuzum uzaktn egitim yazcam cok yazmiycam zaten istedigimi yazcam o kadar.Hayırlı olsun canm. Şart olduğunu sanmıyorum canm bence en yüksek puanına göre tercig etme, tercih listesine göre bianda puanı yükselir senin tercihin boşa çıkar. 1-2 tane yap yine belli olmaz yinede. Açıköğretimmi yazcan hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?