- 19 Şubat 2015
- 360
- 130
- 48
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.861
evet istanbul da yaşıyorum canım, ee gelmeyi düşünmüyormusun buralara ?Sen nerdesin istanbul mu.. zaten 5 senedir istanbulda yasiyordum sayilir ben suan zonguldaktayimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet istanbul da yaşıyorum canım, ee gelmeyi düşünmüyormusun buralara ?Sen nerdesin istanbul mu.. zaten 5 senedir istanbulda yasiyordum sayilir ben suan zonguldaktayimmm
puhahahaa basenli prenses mi hıhahaa sesli güldümm D:Beni cagirir kendi kacar basenli prenses nolcak hahahahaha
Dusunmedigimi kim soyledi yaaaa : ) neredesin kuzum sen ? anadolu yakasi deeeeeeeee nolurevet istanbul da yaşıyorum canım, ee gelmeyi düşünmüyormusun buralara ?
Siiist duymasin gebertir beni hahahahahapuhahahaa basenli prenses mi hıhahaa sesli güldümm D:
yaa avrupa yakasındayımmDusunmedigimi kim soyledi yaaaa : ) neredesin kuzum sen ? anadolu yakasi deeeeeeeee nolur
Tuh uzaksin be kuzum.. evli misin caninyaa avrupa yakasındayımm
hii aman amanSiiist duymasin gebertir beni hahahahaha
bekarım :) haha sen canım?Tuh uzaksin be kuzum.. evli misin canin
Yas kac bu arada..yaa avrupa yakasındayımm
Bende oyleyim kuzummmmbekarım :) haha sen canım?
20, sen canımm ?Yas kac bu arada..
ahhaa yaş kaç senin kız ?Bende oyleyim kuzummmm
21 canim nisanda tam 22 olcam : )20, sen canımm ?
hmm öğrenci misin sen de21 canim nisanda tam 22 olcam : )
Hayir canim . Tatlibikiza mesaj cektimmmm telden. Gelir simdi basenlerin prensesi hahahahahmm öğrenci misin sen de
Gecmis olsun lolipoprensesssssssyaaa inanamıyorum şeker yerken dilimi kestim yaaaa of ama ya
hahaaHayir canim . Tatlibikiza mesaj cektimmmm telden. Gelir simdi basenlerin prensesi hahahaha
Cok kafiyeli olmus yazdigin hahaha ge gel bilinbiliiiitatlibikiz gel kız