- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.841
Tamam tamampinkoya caktirma.cips yediginizi tamam mi lennnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam tamampinkoya caktirma.cips yediginizi tamam mi lennnn
Yemek yarismasi devam ediyor ona da katilabilirsinn
Yemek yarismasi devam ediyor ona da katilabilirsinn
Duygu da iyi mi kotu mu bilemedim ama cok disliyilar yaBendee ..
Dun sadece duyguyu yazmislar..
Genelde iki isim cikardi..
Bu durumda ne olacak ben izlemedim sonunu
aa bidakka kazanmasak ta pro kart veriliyor mu ? tüm katılanlara mı :O
Aaaa ben sedayi severim. Duygudan daha cok severim hemde. Delikanli seda.Duygu da iyi mi kotu mu bilemedim ama cok disliyilar ya
O seda da tam mahalle karisi ya
ıı ben şey bennn ıııı şeyy ıı ben şuan şey yani canım ıı elimden özür geliyor ağam affet hanım ağamAffetmem seniiiiiiii affetmem icin bana ne vaaadediyorsun
Bilmiyorum canim Nevreste ye mesaj atabilirsin kuzum. En sob kategori belirleniyordu..aa başladı mıı :O
inanamıyorummmmmm ya peki kart ev adresine mi yollanıyor ?moda yarismasinda verildi kazanamayan ve katilan herkese canim.. yemek yarismasi hakkinda bilgim yok..
Tamam tamam affetim yerim seni : )ıı ben şey bennn ıııı şeyy ıı ben şuan şey yani canım ıı elimden özür geliyor ağam affet hanım ağam
bir topikt gördüm nevreste yemek yarışmasından bahsediyordu ama dur bakarım onun profilinden :)Bilmiyorum canim Nevreste ye mesaj atabilirsin kuzum. En sob kategori belirleniyordu..
Karti teslim almayan cok kisi vardir. Benim bir sene olcak kart mart gelmedi. Yani sorun etmene gerek yok canim..inanamıyorummmmmm ya peki kart ev adresine mi yollanıyor ?
çokk teşekkürler hanım ağam hahaTamam tamam affetim yerim seni : )
Ozelden mesaj at tatlim.. o seni bilgilendirir zaten : ) benden selam soyleeee marganin selami var deeebir topikt gördüm nevreste yemek yarışmasından bahsediyordu ama dur bakarım onun profilinden :)
aa sen nerede oturuorsun istanbul dışı mı canım ?Karti teslim almayan cok kisi vardir. Benim bir sene olcak kart mart gelmedi. Yani sorun etmene gerek yok canim..
tamam söylerim :)Ozelden mesaj at tatlim.. o seni bilgilendirir zaten : ) benden selam soyleeee marganin selami var deee
Zonguldakta oturuyorum kuzum..aa sen nerede oturuorsun istanbul dışı mı canım ?
ooo çok uzak marga ya gelsene buralara :)Zonguldakta oturuyorum kuzum..
Sen nerdesin istanbul mu.. zaten 5 senedir istanbulda yasiyordum sayilir ben suan zonguldaktayimmmooo çok uzak marga ya gelsene buralara :)
Beni cagirir kendi kacar basenli prenses nolcak hahahahahaaa tatlibikiz nerelerdesin survivor izlemeye mi gittin