- 19 Şubat 2015
- 360
- 130
- 48
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #60.881
saol sekeri ısırdım tam ağzımla oynarken kesti ayy acıyor he bugünde bende bir sakarlık bir sakarlık of sinir oldum yaGecmis olsun lolipoprensesssssss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol sekeri ısırdım tam ağzımla oynarken kesti ayy acıyor he bugünde bende bir sakarlık bir sakarlık of sinir oldum yaGecmis olsun lolipoprensesssssss
Hahaha geldiii prensesss
Nazardir canim nazar dikkatli yeee : )saol sekeri ısırdım tam ağzımla oynarken kesti ayy acıyor he bugünde bende bir sakarlık bir sakarlık of sinir oldum ya
haha :) tatlibikiz geeel geel gel gel çok özledim gel çok çaresizim gel gel gel böyle bitmesin gel geeelll neydi bunu söyleyen adamın adı berkay mıydı hahaCok kafiyeli olmus yazdigin hahaha ge gel bilinbiliiii
hahaNazardir canim nazar dikkatli yeee : )
Yok kiz bi film vardi ona daldimaa tatlibikiz nerelerdesin survivor izlemeye mi gittin
Sensin oooooBeni cagirir kendi kacar basenli prenses nolcak hahahahaha
haha :) tatlibikiz geeel geel gel gel çok özledim gel çok çaresizim gel gel gel böyle bitmesin gel geeelll neydi bunu söyleyen adamın adı berkay mıydı haha
türk dinlemiyormusun canım ?Bilmem ki canim muzik zevkim degisiktir berkay merkay bilmem ben : )
Tabiii tabiiiii ne izliyorsun bakayimmmmmmmmmmmm ! Survivor baslasa da kacsammmmmYok kiz bi film vardi ona daldim
Sensin ooooo
hhaa sonunda geldiniz hanfendi :)Yok kiz bi film vardi ona daldim
Sensin ooooo
Dinliyorum canim da cok degil : )türk dinlemiyormusun canım ?
aa :) ilginç yabancı mı takılıyosun ?Dinliyorum canim da cok degil : )
Rap canim the undergraund yani yer alti dinliyorum.. no.1 radansa farazi kayra vs gibi..aa :) ilginç yabancı mı takılıyosun ?
aa o nasıl kız öyle ? en sevdiğin varmı önersene bana bir tanecik ?Rap canim the undergraund yani yer alti dinliyorum.. no.1 radansa farazi kayra vs gibi..
ben senin tarzını da merak ettim :) spor tarzı mı giyiniyorsun canım ?Rap canim the undergraund yani yer alti dinliyorum.. no.1 radansa farazi kayra vs gibi..
Buyur canim dinlee
aa o nasıl kız öyle ? en sevdiğin varmı önersene bana bir tanecik ?
Geldimmmhaha :) tatlibikiz geeel geel gel gel çok özledim gel çok çaresizim gel gel gel böyle bitmesin gel geeelll neydi bunu söyleyen adamın adı berkay mıydı haha
Tilefondan taciz ederümTabiii tabiiiii ne izliyorsun bakayimmmmmmmmmmmm ! Survivor baslasa da kacsammmmm
hahaGeldimmm
Affettim tamam bitmesin yalvarma
Bu sayfada paylastigim kombinler gibi giyiniyorum thugnlife sapkalar falan : )ben senin tarzını da merak ettim :) spor tarzı mı giyiniyorsun canım ?